- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım doğru söylüyorsun ama genelde ben yastıkla yatırmıyorum ,bazen azıcık yüksek yastık koysam hemen oturmaya çalışıyor , yastığı hafif yüksekse kısmen başarıyor da...kucağımıza aldığımızda da ne yaparsak yapalım oturuyor, dediğin gibi kaykılarak yatırsak bile daha cok caba sarf ediyor oturmak için...
ben de bu kadar rahat hareket ettiğine göre artık çok sakınca görmüyorum karnımda oturtmakta...
sen bilirsin tatlışım ama bence ilk önce dr.danış benim arkadaşım bebeğini 3 aylıkken oturtmaya başladı oturmayı öğrensinmiş akannehir şimdi bebeği 22 aylık kalçadan glen yamukluk var ayakları yan basıyor çocuk düzgün yürüyemiyor ve 3 yaşına kadar bir düzelme görülmezse 3 yaşında ameliyat olacak yani çocuk erken yapsın bazı şeyleri erken öğrensin die bebeğine zarar verdi zamn geri dönmüyor şimdi çok ağladı ama nafile
maaşallahh barışıma..bizde kontroldeydik
sanırım herkes kontrole gitmiş :))
yarında sağlık ocağına gidip aşımızı olcaz
boy :64 cm ( 3cm uzamış)
kilo : 7600 gr ( 900 gr almış)
kafa :41 cm
ek gıdaya başlamıyoruz
yiyceklere olan ilgisi yüzünden sadece mevsim meyvelerinden emecek
suları çıkartılıp içilmeyecek :))
bizde kontroldeydik
sanırım herkes kontrole gitmiş :))
yarında sağlık ocağına gidip aşımızı olcaz
boy :64 cm ( 3cm uzamış)
kilo : 7600 gr ( 900 gr almış)
kafa :41 cm
ek gıdaya başlamıyoruz
yiyceklere olan ilgisi yüzünden sadece mevsim meyvelerinden emecek
suları çıkartılıp içilmeyecek :))
maaşallahh barışıma..
biraz daha sabır etsin yawrucukkcokacimcoooktoprakta meraklı bazen meyve emmesine izin veriyorumkaydirigubbakcemile3
evet ya sularını sıkmaktansa mesela elmayı , çekirdeksiz üzümü emebilirler değil mi? daha mantıklı..gerekçe olarak ne dedi doktor , yani niye sıkma dedi?
sen bilirsin tatlışım ama bence ilk önce dr.danış benim arkadaşım bebeğini 3 aylıkken oturtmaya başladı oturmayı öğrensinmiş akannehir şimdi bebeği 22 aylık kalçadan glen yamukluk var ayakları yan basıyor çocuk düzgün yürüyemiyor ve 3 yaşına kadar bir düzelme görülmezse 3 yaşında ameliyat olacak yani çocuk erken yapsın bazı şeyleri erken öğrensin die bebeğine zarar verdi zamn geri dönmüyor şimdi çok ağladı ama nafile
bizimdoktorumuzda yaptı aynı şeyi kafasını falan kontrol ederken bende şaşırdımya bende oturtmak icin erken diye dusunuyorum ama dun gittigimiz doktor kuzeyi biraz oturtturdu ogle kontrol etti sirtini falan dinledi cok sasirdim
ama gozumede o kadar tatli geldi ki o an birde ciplakti isiracaktim heryerini
ya bende oturtmak icin erken diye dusunuyorum ama dun gittigimiz doktor kuzeyi biraz oturtturdu ogle kontrol etti sirtini falan dinledi cok sasirdim
ama gozumede o kadar tatli geldi ki o an birde ciplakti isiracaktim heryerini
valla ben ne yalan söliim biz yapıyoruz tam dik tutmadansırtını destekleyerek birkaç dakka oturtmaktan zarar gelmez gibime geliyo
aynen bende yarı bükük durumda kucağımda duruyorbende yapıyırum
yani tam oturtmuyom ama yatmakla oturmak arasında kucağımda oturtuyom