• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 temmuz anneleri bebişlerimizin gelişimlerini paylaşalım...

Maşallah diyelim canım.Oğlunu hangi doktora götürüyorsun acaba öğrenebilir miyim? Doktor arayışı içindeyim:)

canım bende izmirde oturuyorum ben hatay da yalı spor un üstünde dr.şeref targan var 2 oğlumuda oraya götüryorum çok memnunum ama evine yakın yerlerde olması iyi dr.un bana yakın aynı zamanda

merhabalar
öncelikle yeni üye olduğumu belirtmek isterim. mükemmel bir site. hamileliğim boyunca da çok yararlanmıştım.
kızım Elif 21 temmuzda 3300gr doğdu. boyu 49 cm'di. şimdi 7 kilo maşallah. yakında sağlık ocağına gideceğiz malum aşı günümüz yaklaşıyor. o zaman son kontrollerini yaptıracağım minik kızımın.
daha çok ve faydalı bilgilerin paylaşılması dileklerimle...

kızlar bugün bebişimin kontrolü vardı kızım sadece 300 gr almış çok üzüldüm sizce ne yapmayalım dr bide ek gıda verme diyo neypmam gerekiyo bi fikir verin bana

kızlar bugün bebişimin kontrolü vardı kızım sadece 300 gr almış çok üzüldüm sizce ne yapmayalım dr bide ek gıda verme diyo neypmam gerekiyo bi fikir verin bana

kaç aylık oldu birde neler veriyorsun şu ana neden ek gıda verilmesin dedibenim oglum 4aylık oldu ben kahvaltıda meyve püresined çorbalaınada başladım dr söyledi dbayramdan sonra kontrolümüz var bizimde:emir_bebek:

kaç aylık oldu birde neler veriyorsun şu ana neden ek gıda verilmesin dedibenim oglum 4aylık oldu ben kahvaltıda meyve püresined çorbalaınada başladım dr söyledi dbayramdan sonra kontrolümüz var bizimde:emir_bebek:

canım 4 aylık oldu ben sadace anne sütü veriyorum bu aya kadar kilo alımı çok güzeldi geçen ay 6 500 dü bu ay 6 800 olmus çok şaşırdım görünce doktor sadece yogurt ver dedi mama için önümüzdeki ay kontrolde bakarız dedi ama benim içime sinmedi

canım 4 aylık oldu ben sadace anne sütü veriyorum bu aya kadar kilo alımı çok güzeldi geçen ay 6 500 dü bu ay 6 800 olmus çok şaşırdım görünce doktor sadece yogurt ver dedi mama için önümüzdeki ay kontrolde bakarız dedi ama benim içime sinmedi

canım ben geçen ay kaşıkla tatırıyordum meyva sularını bu ayda pürelerine falan başladım birde mama veriyorum ikinci ayından sonra gaz sorunu yüzünden bıraktı emmedi benim oglum ama söylediklerimin hepsini dr söyledi bende yaptım gece maması veriyorum bir haftadır uyuması nasıl uyumayan bebekler kilo almaz derler ama bilmiyorum üzme kendini

canım ben geçen ay kaşıkla tatırıyordum meyva sularını bu ayda pürelerine falan başladım birde mama veriyorum ikinci ayından sonra gaz sorunu yüzünden bıraktı emmedi benim oglum ama söylediklerimin hepsini dr söyledi bende yaptım gece maması veriyorum bir haftadır uyuması nasıl uyumayan bebekler kilo almaz derler ama bilmiyorum üzme kendini

evet canım bazen gece her saat bası uyanıyor bunu dr da söyledim doymuyordur ondan uyanıyordur dedi ama mama verme dedi anlamadım gitti senin bebiş kaç kilo hiç anne sütü almıyormu

evet canım bazen gece her saat bası uyanıyor bunu dr da söyledim doymuyordur ondan uyanıyordur dedi ama mama verme dedi anlamadım gitti senin bebiş kaç kilo hiç anne sütü almıyormu

hiç almıyor anne sütü 22sinde gidecegim ama geçen ay 6250 di ogluşum bakalım bu ay belli olacak:emir_bebek:

benim oğlan da ekimin 6 sında gittik aşı ve kontrol için 7100 gr geldi şimdi 16 gün olmuş sadece 200 gr almış kalan 13 gündede bi bukadar alsa topu topu 1 ayda 400 gr almış olacak anlamıyorumki neden sütüm azaldı iyice düzenli emmiyor 3 saatte bir mama vermeye çalışıyorum ama bazen ancak 5 saatte bir acıkıp mama içiyor delircem bu emmemeyle süt de kesilir iyice zaten...

benimkilerin de kilo alımı durdu sanki bu aralar..boyları uzamaya başladı..ikisi de 67 cm..6,600 gr-7000 gr arası kiloları uzun zamandır..

bence artık kilo olayını çokta kafaya takmayın
bebeklerin her ay bir kilo aldığını düşünsenize hepsi yaşına gelmeden obez olurdu

bizimde bu gün aşılarımız yapıldı ateşi çıktı hemen şurup verdim kızlar kilosu 7300 olmuş boyumuzda 68cm nasıl dogum kilosu 2400 kızlar

alminaçınar nezam dogmuştu bebiş hayırlı olsun dişimiz darısı bizimkine çok zor olmadı umarım

hiç büyümemiş boy aynı 350-400gr almış
yani 8000 gr. 64cm

dün bizde doktordaydık
boy 63cm, kilomuz 6300gr :nazar: . doktorumuz normal dedi ama bu ay sadece 500gr almış. azaldı baya kilo alımı. biraz üzüldüm gibi ama normalmiş. e öğrenicez böyle böyle işte.
diş etlerimiz kabarmış birde :37:

biz bir aydır salya akıtıyoz ama dişleri çıkmadı
bu arada yüzü koyun yatarken sağ sola dönmek dışında geri geride ilerlemeye başladı :))

ceren sırt üstü yatarken sağa sola dönüyo. yüzükoyun yatarken dönmüyo. zaten yüzükoyun yatırdığımda basıyo çığlığı. nefret ediyo :27:

Back
X