2010 temmuz anneleri bebişlerimizin gelişimlerini paylaşalım...

kızlar benım oğlum yan dönuyodu ama tam kapanmıyoduhaffce ıttrnce kapanıyodu
bu sabah yere bırakıpmutfağa gttm bı geldım beyefendı dönmüşş sonra duzelttn gzlıce ızledım bır ıkı defa daha dondu yuzustu kolunuda kurtarıyo altndan bı mutlu oldmm şükür yanii
umarm devamı gelırrr...

maşalllaaahhhhh bizimkinin poposu ağır geliyor dönecek ama umutluyum

maşalllaaahhhhh bizimkinin poposu ağır geliyor dönecek ama umutluyum

orası ole canm bızımkınınde poposu maşallah ağır gelıyo ama bu aralar canı ısteynce zorluyor kendını yavrum çırpınıyo doncem dıee zor bela donuyor dayanamayıp arkdan hafıf dokanıyodum...
umutluyuz tabı daha neler yapacaklar kımbılır doncekler sonrada emeklemelerını beklıcez

kızlar bu aralar bebişi kabızlık sorunu yaşayan var mı? ben yavaş yavaş elma suyu yoğurt falan vermeye başlamıştım. bunlar kabız yapmaz ama 2 haftadı rçok fenayız dün gece uyumadım demir başladım o mu yapıyor acaba?

demir kabızlık yapıyormuş canımm herkes ole dıyo ben daha başlamadım yaa ebemız ızındeydı doncek ıns.

kızlar merhaba bende temmuz ayı annesiyim bebeğimin kilosu 7250 boyu 66 cm fakat bebeğim emmek istemiyor emerse de sadece 5 dk.emip bırakıyor sadece uykusunda güzel emiyor biberonu da almıyor sütümü sağıp versem...napıcağımı şaşırdım böyle giderse kilo alamıcak.önerileriniz neler bebeğimin kilo alması için ne yapabilirim.bide ek gıdalara 5 ay dolunca mı başlanıyor 6 ay mı?..

valla benım drumbaslama dedı ama ben elmasuyu verıyorum 4-5 çaykaşığı bıde sutlu pirinçli muhallebi

evet sızınde gelıyor olabılır bızım damak yerı taş gbı bıde bembeyaz kabarmıştı cok sukur sıkıntısız çıkardık salya kaşıntı dışında bışey olmadıı..

ayyy ne güzell hayırlı olsunn canımm benimm kızımında kaşınıyo dili hep yara oldu ıstıra ıstıra bembeyazz bizimkide geliyo heralde

canım dili yara oldu bembeyaz demişsinde benim kuzumunda dili damakları bembeyazdı ama ben pamukçuk oldu diye düşündüm pamukçukda damla fln kullanmama rağmen geçmedi acaba bizimkidemi diş çıkarıyoo

dişi çıkanların ilk inciniz hayırlı uğurlu olsun

3 aralıkta kontrolümüz vardı bizimde 8.650 gr 69.5 boyu hatta 70cm bence çünkü sırada ayağını çekti bu ay 550 gr almış çok hızlı gidiyordu yavaşladı tabi bundan sonra dahada azalıcak dr.artık sebze çorbasına başlayın meyve püresi suyu geçen ay vermişti ama taddırın sadece demişti bu ay artık yavaş yavaş alıştırıp sonra düzene koyun dedi yani artık iyice geçin ek gıdaya dedi

maşallah canım yaa tosuncuk olmuş desene oğluş annesi...mama veriyodun dimi yanlış hatırlaamıyorsam kaç saatte bir ne kada içiyor canım ya ben de malum bu ayı mamayla tamamladım ama benimki 3 saatte bir 100 ml zor içiyor...

bizimde dün kontrolümüz vardı oğluşum 5 aylık oldu doktor amcasının odasına girince ağlamaya başladıysa çıkana kadar susmadı :)) genel kontrolü iyi çıktı ama biran önce sünnet ettirmemizi önerdi çünkü darlık varmış ve enfeksiyona neden olabilirmiş. boyu 71 cm kilosu 9150 gram çıktı doktor tosun bu tosun dedi ama boy ve kilo oranı iyi aydaşlarına göre önde hem boy hem kilo olarak ama orantılı dedi.

ohh ohh maşallah bnde benımkıne tosun dıyodum ne gusel yaaa tosuncuklarr allah nazarlardan saklasın...

maşallah bulut kaan beye yakışıklı tosun

ben 3 saatte bir 180 cc veriyorum çoğu zaman bitiriyor bazende 150cc yi içip bırakıyor akşamlarıda kaşık maması yapıyorım ama yemiyor malesef şimdiden ek gıdaya itirazımız var

maşallah canım o zaman çok iyi efeye ben 3 saatte 100 ml mamayı zorla içiriyorum tiksiniyo mamadan napsam bilemiyorum delircem valla anne sütü almıyo emmiyo nedense sütüm tam gitmedi ama azaldı makineyle sağıyorum ama nafile ağzına memeyi alınca kusuyo ama biberonla içiyo sağınca artık ne kadar çıkarsa ben naapcam bilemiyorum kafayı yiycem anne sütü yok mama yok nasıl büyüyecek bu sıpa

benimki bugün 8de kahvaltı verdim ve saat 2de çorbayı bagır çagır yediremedimçorbadan önce mama yaptım yemedi onun için çorba yerdedim onuda yemedi ne yapmamlazım yardım edin yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…