- 4 Nisan 2010
- 2.216
- 742
- 363
kızlar benım oğlum yan dönuyodu ama tam kapanmıyoduhaffce ıttrnce kapanıyodu
bu sabah yere bırakıpmutfağa gttm bı geldım beyefendı dönmüşş sonra duzelttn gzlıce ızledım bır ıkı defa daha dondu yuzustu kolunuda kurtarıyo altndan bı mutlu oldmm şükür yanii
umarm devamı gelırrr...
maşalllaaahhhhh bizimkinin poposu ağır geliyor dönecek ama umutluyum
bu arada kızlarr benım oğlumun dışı cıktıııııı
bu arada kızlarr benım oğlumun dışı cıktıııııı
ayyy ne güzell hayırlı olsunn canımm benimm kızımında kaşınıyo dili hep yara oldu ıstıra ıstıra bembeyazz bizimkide geliyo heralde
dişi çıkanların ilk inciniz hayırlı uğurlu olsun
3 aralıkta kontrolümüz vardı bizimde 8.650 gr 69.5 boyu hatta 70cm bence çünkü sırada ayağını çekti bu ay 550 gr almış çok hızlı gidiyordu yavaşladı tabi bundan sonra dahada azalıcak dr.artık sebze çorbasına başlayın meyve püresi suyu geçen ay vermişti ama taddırın sadece demişti bu ay artık yavaş yavaş alıştırıp sonra düzene koyun dedi yani artık iyice geçin ek gıdaya dedi
maşallah bulut kaan beye yakışıklı tosun
ben 3 saatte bir 180 cc veriyorum çoğu zaman bitiriyor bazende 150cc yi içip bırakıyor akşamlarıda kaşık maması yapıyorım ama yemiyor malesef şimdiden ek gıdaya itirazımız var
maşallah canım o zaman çok iyi efeye ben 3 saatte 100 ml mamayı zorla içiriyorum tiksiniyo mamadan napsam bilemiyorum delircem valla anne sütü almıyo emmiyo nedense sütüm tam gitmedi ama azaldı makineyle sağıyorum ama nafile ağzına memeyi alınca kusuyo ama biberonla içiyo sağınca artık ne kadar çıkarsa ben naapcam bilemiyorum kafayı yiycem anne sütü yok mama yok nasıl büyüyecek bu sıpa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?