Maşallah diyelim canım.Oğlunu hangi doktora götürüyorsun acaba öğrenebilir miyim? Doktor arayışı içindeyim:)
ya bizimki kabız değil galiba yapınca kakası hardal kıvamında oluyo ama 3-4 günde bir yapıyo sizinkide öylemi arkadaşlar
kızlar bugün bebişimin kontrolü vardı kızım sadece 300 gr almış çok üzüldüm sizce ne yapmayalım dr bide ek gıda verme diyo neypmam gerekiyo bi fikir verin bana
kaç aylık oldu birde neler veriyorsun şu ana neden ek gıda verilmesin dedibenim oglum 4aylık oldu ben kahvaltıda meyve püresined çorbalaınada başladım dr söyledi dbayramdan sonra kontrolümüz var bizimde
canım 4 aylık oldu ben sadace anne sütü veriyorum bu aya kadar kilo alımı çok güzeldi geçen ay 6 500 dü bu ay 6 800 olmus çok şaşırdım görünce doktor sadece yogurt ver dedi mama için önümüzdeki ay kontrolde bakarız dedi ama benim içime sinmedi
canım ben geçen ay kaşıkla tatırıyordum meyva sularını bu ayda pürelerine falan başladım birde mama veriyorum ikinci ayından sonra gaz sorunu yüzünden bıraktı emmedi benim oglum ama söylediklerimin hepsini dr söyledi bende yaptım gece maması veriyorum bir haftadır uyuması nasıl uyumayan bebekler kilo almaz derler ama bilmiyorum üzme kendini
evet canım bazen gece her saat bası uyanıyor bunu dr da söyledim doymuyordur ondan uyanıyordur dedi ama mama verme dedi anlamadım gitti senin bebiş kaç kilo hiç anne sütü almıyormu
maşallah,gayet iyi umutcum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?