2010 temmuz anneleri bebişlerimizin gelişimlerini paylaşalım...

oh oh maşallah alsın da lop lop et olsun kuzuya ...cicibebeyi nası veriyosun canım suylamı??bana da anlat neler veriyon ne kadar veriyon?

canım 100 cc suya 4 5 cicibebe koyup veriyorum ya da cicibebe sayısını azaltıp pure katıyorum içine kavanoz purelerden ya da kasık mamasını yıne az sıvı yapıp bıberonla verıyorum

ya kızlar benim ogluşumun poposu agır heralde dönme falan hak getire niye acaba . birde çok hasayız öksürük ateş burnu akıyor neler yapıyorum olmadı :26::26::18:

canım merek etme bnde donmuyodıyodum 5.ayını doldurdu donmeye basladı ama tek tarafına donuyo kalıyo ole hala 7 aylık donende var donmeden emeklemeden yuruyende var takmıyalım bnce..

ceydaa hayırlı olsun ..bebişinin dişi canım..darısı diğer dişlerine..
geçen hafta kontrolümüzde 7390 olmuşuz.boy 66 cm.boyu uzamamış hiç?? yada yanlış ölçüldü bilemiyorum artık..900 gr almışız 1 ayda..
ek gıdanın artıları oldu..önceki ay 450 gr.almıştı üzülmüştüm..şimdi rahatladım biraz..çok tombik tombik değiliz ama zayıfta değiliz..önemli olan sağlığı...

canım bence çok iyi kilosu boyu. maşallah kuzuya
kız çocukları biraz daha minyon oluyor erkek bebeklere göre.. bizde bu ay 500gr almışız. doktor gayet normal dedi ama az gibi geldi bana :26:

canım bence çok iyi kilosu boyu. maşallah kuzuya
kız çocukları biraz daha minyon oluyor erkek bebeklere göre.. bizde bu ay 500gr almışız. doktor gayet normal dedi ama az gibi geldi bana :26:

biz aradaki açığı kapattık galiba...
senin bebişinin alduığı kilo normal..dr un söylediği o..bundan sonra çok fazla kılo almasını bekleme dedi..resimlerindende gördüğüm kadarıyla cerenimin yanakları yeter maaşallah..

tesekkuler kızlar darısı butun bebişlere hepsi sorunsuz çıkarır inşallah
maşallah bebişlere:))

:))))) yedikleri yanaklarına gidiyor kızımın teyzesi

bugün aşılarımız vardı yaşına kadar rahatız
bu sefer aşılar ateş yapmadı inşallah gecede ateşlenmez ve ilaç vermek zorunda kalmam
boyumuz 69 cm kilomuz 9200 gram

bugün kontrolümüz vardı ,
68 cm 9000 gr..
1 kg fazlamız varmış ama napalım artık
oğluşum yaklaşık 1 aydır da desteksiz oturabiliyor , 10 gündür filan da yürüteçle yürüyebiliyor..istediği yere gidebildiği için çok mutlu bebeğim tabi ufak ufak yaramazlıklar da başladı , orayı burayı çekiştiriyor..ortalıktan ıvır zıvırlar kalktı artık

:maşallah bebişine))
desteksz oturabılıyormu? şşrdım erkn değilmi
yurutecte erken sankii:26:

benim ogluşumda başladı desteksiz oturmaya ama dönme olayı yok tabiki popomuz agır heralde :26:

bugün 6 ay kontrollerimiz ve aşılarımız vardı 9.000 kilo 71.5 cm boyu paşamın bu ay az almış kilo ama bundan sonra çok yavaşlar hatta almaz bile kilo boy durur mert te böle hızlı gitti boyu çabuk uzadı sonra birden durdu şimdi yaşıtlarına göre kısa bile inşallah ardanında öyle olmaz
ek gıdaya artık kesin şekilde başlıyoruz dedi dr sabah kahvaltısını öğlen çorbasını arada meyva yoğurdunu aksatmadan düzenli verin gecede zaten muhallebisi yiyor arada aptamil 2 ye devam tabiki 150 cc olarak ara öğün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…