maşallah canım o zaman çok iyi efeye ben 3 saatte 100 ml mamayı zorla içiriyorum tiksiniyo mamadan napsam bilemiyorum delircem valla anne sütü almıyo emmiyo nedense sütüm tam gitmedi ama azaldı makineyle sağıyorum ama nafile ağzına memeyi alınca kusuyo ama biberonla içiyo sağınca artık ne kadar çıkarsa ben naapcam bilemiyorum kafayı yiycem anne sütü yok mama yok nasıl büyüyecek bu sıpa
kıyamam ona şuana kadar iyi gidiyordu bildiğim nasibi okadrmış sağarak verirsin zorlama peki meyva veya yoğurt nasıl yiyiyormu belki mama yı sevmezde ek gıdayı sever onu sevmesi daha iyi bence arda ek gıdayı hiç yemiyor mesela deniyorum atıyorum hep anca mama içiyor
oda bebelac içmez hipp içmez sadece aptamil paşa oğlum mama seçiyor belki seninkide seçiyordur farklı bir mama dene istersen tatlım
valla nem de bugün gittim aptamil milumil 2 aldım bebelac veriyordum bunu da aynı zorla yiyo ama bugün ben farkettimki saat 2 de yedirdiğim mamayı sat 5 te olduğu gibi çıkardı hazımsızlık olabilirmiki acaba bi dr gideyim bakalım ne diyecek yokda 1 ay öncesine kadar 180 ml içiyordu birden oldu budurum..meyve seviyo ama yoğurdu hayatta ağzını bi kapadımı açtırabilene aşk olsun koca adam gibi de homurdanıyo kafasını çeviriyo sıpa...bakalım bi ümidim dr hazımsızlık derde bi ilaç falan verir düzelirse o yoksa bu durum beni delirtecek valla...
kızlar ya benim oqlumu yüzüstü yatırınca qeri qeri qidiyo
anlamadım yoksam qeri qeri mi emekleyecekk
bizde 5 ay 15 günlük olduk bugün kontrölümüz vardıkızlar ogluşum 70cm olmuş 8 kilo olmuşu teyzeleri
biz daha 7,5 kiloyuzzz...
bizde 5 ay 15 günlük olduk bugün kontrölümüz vardıkızlar ogluşum 70cm olmuş 8 kilo olmuşu teyzeleri
maasallah canım benım kızımda 5 ay 13 gunluk 7900 70 cm 100 gr var aralarında
canım maşallah sen bi ara çok zayıf kilo almıyo demiştin maşallahı ver benim oğlan da 5 ay 18 günlük 68 cm 7900 gr olmuş ...
evet canım bır ara almıyordu ama artık cicibebe falan verıyorum gece ondan kılo alıyor galıba
bu arada kızlarr benım oğlumun dışı cıktıııııı
hayırlı ugurlu olsun masalllllaaaahhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?