2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

maşallah papatya çok tatlı bir bebiş
Allah analı babalı büyütsün
madem renkli gözler varmış belki dönmez :)

çok renkli göz var ama mavi tek.annemin babası.dedem masmavi gözleri vardı.bilmem ,belki dönmez.sagol akım pakım.opuyorumnanaktan

Kızlar bebeğim sarılık oldu. Bugün doktordaydık yarın tekrar hastanedeyiz. Uyuyor hep emmek istemiyor. Belki hastaneye yatırırlar lütfen dualarınızı eksik etmeyin çok üzgünüm:a015:
canım bişicik olmaz sen bol bol su iç sütün çok olsun bebişin ne kadar emerse sarılığı o kadar çabuk geçermiş her bebekte olur az yada çok üzülme hiç olumunekankayizsmile

yerim ya çok tatlı maşallah Allah nazarlardan saklasın canım defne hanımı

ne cesaretlisin canım ben izlesem ikinciyi doğuramam herhaldedelikafaduldennaniknanik

ay hepinizin bebekleri pek tatlı 41 kere maşallah.Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin bebeklerinizi.Darısı bizlerin başına.

ay hepinizin bebekleri pek tatlı 41 kere maşallah.Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin bebeklerinizi.Darısı bizlerin başına.

teşekkürler teyzeleri...kız ben hala sarıp sarıp seyrediyorum dogum anın pek hoşuma gidiyokaydirigubbakcemile3

buda benim şeyma kızım

Eklentiler

• $04022010092.jpg
    9,4 KB · Görüntüleme: 79
biraz karanlık ama daha net fotosunu koyarım sonra

arkadaşlar bebekleriniz çok güzel...hayırlı olsun....Allah bağıslaşın ..darısı başımıza...

masallahhh cnm size allah tum bebisleri nazardan korusun herseyleri kendileri gibi guzel olsun

zehra maşallah canım bebişine çok tatlı çok güzel inş. kaderi de kendisi gibi güzel olur hayırlı uğurlu uzun ömürleri olur inş.:Saruboceq:

mydarlıng canım maşallah kızına canım Rabbim güzel yazılar yazsın şansı bahtı açık olsun inş.

maaşallah bütün bebişlereee çok özendim vallaa.. hepsine 41 kere maaşallah alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…