maşallah papatya çok tatlı bir bebiş
Allah analı babalı büyütsün
madem renkli gözler varmış belki dönmez :)
sagol canım.inşallah.sanada çok az kalmış yaaa.bugün yarın olur artık.rabbim salıkla al yavrunu sende.
benikinin rahati yerinde heralde, niyeti yok gelmeye. herhangi bir sorun olmazsa 15'ine kadar zaman verdi dr. bakalim hayrlisi
canım bişicik olmaz sen bol bol su iç sütün çok olsun bebişin ne kadar emerse sarılığı o kadar çabuk geçermiş her bebekte olur az yada çok üzülme hiç olumunekankayizsmileKızlar bebeğim sarılık oldu. Bugün doktordaydık yarın tekrar hastanedeyiz. Uyuyor hep emmek istemiyor. Belki hastaneye yatırırlar lütfen dualarınızı eksik etmeyin çok üzgünüm:a015:
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=35317&stc=1&d=1265190579
buda dogumdan sonda çekiymiş bi fotograf..benim kızın gözleri şimdilik masmavi.ama ümidim yok.döner kesin.şimdilik mavişim diyorum.
dimi ne güzel olurkaydirigubbakcemile3
sagol teyzesi..
ayol o kadar fotograf çetmişizki.200 e yakın fotograf var.kız bide video..ben kendi dogumumu vedeodan izleyip duruyorum arkadaşlar bakıyo.kimi ıyy diyo korkuyo kimi ay çok ilginç diyo.ben bakıyom valla korkumyorumda.kaydirigubbakcemile3 böyle bi güzel açmışlarkaydirigubbakcemile3 kız çıkıyo.ayyykaydirigubbakcemile3
canım bişicik olmaz sen bol bol su iç sütün çok olsun bebişin ne kadar emerse sarılığı o kadar çabuk geçermiş her bebekte olur az yada çok üzülme hiç olumunekankayizsmile
yerim ya çok tatlı maşallah Allah nazarlardan saklasın canım defne hanımı
ne cesaretlisin canım ben izlesem ikinciyi doğuramam herhaldedelikafaduldennaniknanik
ay hepinizin bebekleri pek tatlı 41 kere maşallah.Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin bebeklerinizi.Darısı bizlerin başına.
buda benim şeyma kızım
buda benim şeyma kızım
biraz karanlık ama daha net fotosunu koyarım sonra