Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
buda benim şeyma kızım
sağolun kızlar çok teşekkürler hepinize zeynepde meleğini kucağına almış kızlar konuştuk bugün gayet iyilermiş selamı var herkese
shine,zehra,papatya 41 kere maşallah bebişlere, ne kadar güzel, masumlar öyle..
tebrik ederim canim benim Allah anali babali buyutsun
buda benim şeyma kızım
Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca - mydarling isimli kullanıcının Albümleri: GÜZEL KIZIM MELEĞİM DERİNİM
maşallah derin hanıma serap çok tatlı..
BUDA BENİM KIZIM DERİNİMM
maaşallah bütün bebişlereee çok özendim vallaa.. hepsine 41 kere maaşallah alkisalkisalkis
Bütün bebişlere maşallah kızlar.. O kadar tatlılar ki insan bakmaya doyamıyo...
zehracım çok tatlı uyuyor maşallah kırkbirkere Allah sağlıklı uzun ömürler versinbuda benim şeyma kızım
sağolun kızlar çok teşekkürler hepinize zeynepde meleğini kucağına almış kızlar konuştuk bugün gayet iyilermiş selamı var herkese
ay hepinizin bebekleri pek tatlı 41 kere maşallah.Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin bebeklerinizi.Darısı bizlerin başına.
shine,zehra,papatya 41 kere maşallah bebişlere, ne kadar güzel, masumlar öyle..
buda benim şeyma kızım
arkadaşlar bebekleriniz çok güzel...hayırlı olsun....Allah bağıslaşın ..darısı başımıza...
masallahhh cnm size allah tum bebisleri nazardan korusun herseyleri kendileri gibi guzel olsun
maaşallah bütün bebişlereee çok özendim vallaa.. hepsine 41 kere maaşallah alkisalkisalkis
Bütün bebişlere maşallah kızlar.. O kadar tatlılar ki insan bakmaya doyamıyo...
Maşallah bebeklerimizin hepsi birbirinden güzel..
İşteb Buda benim cennet kokulum.Yiğit Alp'im . Rabbim hepimizin evladınız bizlere bağışlasın
İşteb Buda benim cennet kokulum.Yiğit Alp'im . Rabbim hepimizin evladınız bizlere bağışlasın
[/URL][/IMG]
buda benim ipek böcüğüm kızlar maşallah deyin miniğime
doğum hikayemide en kısa zamanda yazmaya çalışıcam...
[/URL][/IMG]
buda benim ipek böcüğüm kızlar maşallah deyin miniğime
doğum hikayemide en kısa zamanda yazmaya çalışıcam...
buda benim meleğim teyzoşları