2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

Kızlar buda bizim oğluşumuz Yağız.. 2 ve 3 günlük resimleri. Maşallah deyin teyzeleri
canım cok tatlı oğluşun ya maşallah yerim ben onu yer yer... Allah nazarlardan saklasın minik meleği

serapcım gozun aydın canım Allah analı babalı buyutsun... ne gunler devırdık sımdı herkes teker teker bebeklerıne kavusmaya basladı... artık darısı bız gerıde kalanlara :lepi:

zehra ayşegül maşallah bebişlerinize rabbim analı babalı büyütsün hiç ayırmasın....

mydarling tekrar tebrik ederim canım beniiim

Kızlar buda bizim oğluşumuz Yağız.. 2 ve 3 günlük resimleri. Maşallah deyin teyzeleri

Cnm benim ne güzel anlatmışsın hayırlısı diye dua etmiştik ya hep demekki senin için genel anestezi hayırlıymış.bize ettiğin dualar içinde saol cnm.Darısı başımıza ALLAHIM hepimize bu duyguları nasip etsin ve olmayan gönülden isteyen herkese meleklerini göndersin inşallah:Saruboceq: Kızının resimlerini bekliyorum en kısa zamanda.:kedi:

Ayşegül,zehra maşallah bebişlerinize kızlar allah analı babalı büyütsün....
Mydarling seninde gözünaydın canım allah analı babalı büyütsün inş..

Rabbim.sen ne güzellikler yaratıyorsun...Allah nazarlardan korusun.Zehracım ismine layık bir erkek doğurmuşsun.Yağız bir delikanlı olacak.Allah bağışlasın evladını.

Shine Allah nazarlardan korusun gülüşünü ağzını burnunu yesinler. maşallah.
Ayşegüll çok güzel kızın maşallah canım.Sende çok iyi gözüküyorsun.
Zehra ciddi bakışlı bebişine maşallah canım öpün koklayın bizim içinde.

Serap gözünüz aydın Canım Allah Derin'e ve tüm bebişlere sağlıklı uzun ömür nasip etsin.
Amaaaa bende istiyorum artık.bizlerede dua edin kızlar.lohusa kadınların duasıda önemli.

Zehracım maşallah oğluşuna...Allah analı babalı büyütsün inşallah...

SHINECIM
AYSEGÜLCÜM
ZEHRACIM
öncelikle gözünüz aydin Allah anali babali büyütsün yavrularinizi
Ay hepsi birbirinden güzel bakmaya kiyamadim valla Allah nazarlardan saklasin 41 kere masallah

canım cok tatlı oğluşun ya maşallah yerim ben onu yer yer... Allah nazarlardan saklasın minik meleği

zehra ayşegül maşallah bebişlerinize rabbim analı babalı büyütsün hiç ayırmasın....

Ayşegülcüm ilk resimde koptum ;Allah beni de kızıma böyle kavuştursun en hayırlı zamanda inşallah... Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın canım maşallah
zehracım maşallah bu ne tatlı oğlan böyle Allah uzun ömür sağlık sıhhat versin

serapcım bursalı ilk annemiz oldun şimdi sırada önce seçil sonra ben sonra esma varız tabi bebişler sırayı beklerse.. Allah güzel günlerde sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin canım uzun ömürler versin maşallah

maşallah canım çok tatlı tosuncuk
allah analı babalı büyütsün

canımbenim gözün aydın almışsın prensesini kollarına Allah analı babalı büyütsün
resim istiyoruz en kısa zamanda

ayşegül canım çok tatlı defne hanım sanada onada maşallah Allah uzun ömürler versin güzel yazılar yazsın inş. :Saruboceq:

41 kere maşallah ne kadar yakışıklı oğluşun canım Allah sağlık sıhhat uzun ömürler versin analı babalı büyütmak nasip etsin bebişinizi inş.:Saruboceq:

canım ne kadar güzel anlatmışsın duygulandım inankimafoldumben Allah bebişinizi sana ve eşine bağışlasın sağlıklı güzel uzun ömürler nasip etsin inş. sizi birbirinizden hiç ayırmasın :Saruboceq::Saruboceq:

SHINE maşallah gülyoooo kıs bu................ Allah analı babalı büyüttün canım işallah

MYDARLıNG canım çok güzel hikayen bebeğinle sana ve eşine sağlık mutluluk dilerim canım

bu meleklre bakmak ALLAHa inanmaktır ne büyük mucize çok güzeller ayşegülcüm zehracım serapçım rabbim analı babalı büyütsün çoookk güzeller bizlerede sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin
beni sona yaklaştıkça bir korku sardı kızımı kucağıma alamayacakmışım gibi ödüm patlıyor son 9 gün hayırlısıyla

Kızlar bebeğim sarılık oldu. Bugün doktordaydık yarın tekrar hastanedeyiz. Uyuyor hep emmek istemiyor. Belki hastaneye yatırırlar lütfen dualarınızı eksik etmeyin çok üzgünüm:a015:

Zehra maşallah bebeğin çok tatlı. Allah nazarlardan saklasın. ınşallah sarılığı da en kısa zamanda geçer. Eski neşenize kavuşursunuz.

shine papatya ve zehra allah bebişlerinizi size bağışlasın
sütünüz bol uykunuz düzenli olsun

sarılık için de hemen moraliniz bozmayın bol bol besleniyor olması önemli
ne kadar bol beslenirse kakasını yaptıkça sarılığından kurtuluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…