slm kızlar bende meleğime kavuştum ve kavuşan herkesin gözleri aydın olsun. çok güzel bir duyguymuş ve bunun tarifi yok herşey o kadar güzel ve masumki onun yanından bir an bile ayrılasım gelmiyor devamlı yanında olup ona bakasım koklayasım geliyor. çok masumlar meleklerimizz.işte doğum hikayemmm
bir gece önce heyecandan uyuyamadım onu düşünmekten karnımda en son geceyi kızımlar doya doya geçirdim konuştuk anlattıkk ve sabah oldu yerimde duramıyordum saat 10 oldu 11 oldu 12 oldu ve evden çıktık bide kuaföre gittik ordan eve dönüşte kapının önünde kardan dolayı buz varmış orda bide üstüne kayıp düştüm doğuma gider ayak sonra hastaneye gittik ben yerimde duramıyordum odamızı gösterdiler yerleştik sonra yarım saat sonra hemşireler geldi hazırlanıcaksın dedi önce hastane elbisesini giydim nst ye bağladılar damar yolunu açtılar anestezi uzmanı geldi epidural istemiştim ama kalp atışlarımdan ve heycanımdan dolayı olamadım ve genel anesteziye döndük.lavman yaptılar sonra zamanım geldi ve ameliyathaneye indik biraz geç kalmıştım doktorum gelmiş ve oo nerdesin sen diye moral veriyodu sonra beni masaya aldılar çok hoş bir müzik vardı içerde üstümü örtüler göğüs altımdan dizime kadar sterilize ettiler sonra kolumdan narkozumu verdiler geri kalanını hatırlamıyorumm ama uyanırken aklımda hep kızım varmışki hemen onu sordum ve hemen kendime geldim odaya çıkınca kızımla buluşmamız herkesi ağlattıı o kadar güzel bir duyguki anlatılmaz yaşanır 2 gece ona bişey olcak diye gözüme uyku girmedi ve şimdi evimizdeyiz herşey çok güzell kızlar rabbim her isteyene nasib etsin herkesi çokkk öpüyoruz canlarımmmm