ne güzel anlatmışsın senin anlattıklarını kendim olarak hayal ettim baya duygulandım sağ salim büyüt bebeğini bebişine kavuşan annelere ve bebeklerinede maşallahslm kızlar bende meleğime kavuştum ve kavuşan herkesin gözleri aydın olsun. çok güzel bir duyguymuş ve bunun tarifi yok herşey o kadar güzel ve masumki onun yanından bir an bile ayrılasım gelmiyor devamlı yanında olup ona bakasım koklayasım geliyor. çok masumlar meleklerimizz.işte doğum hikayemmm
bir gece önce heyecandan uyuyamadım onu düşünmekten karnımda en son geceyi kızımlar doya doya geçirdim konuştuk anlattıkk ve sabah oldu yerimde duramıyordum saat 10 oldu 11 oldu 12 oldu ve evden çıktık bide kuaföre gittik ordan eve dönüşte kapının önünde kardan dolayı buz varmış orda bide üstüne kayıp düştüm doğuma gider ayak sonra hastaneye gittik ben yerimde duramıyordum odamızı gösterdiler yerleştik sonra yarım saat sonra hemşireler geldi hazırlanıcaksın dedi önce hastane elbisesini giydim nst ye bağladılar damar yolunu açtılar anestezi uzmanı geldi epidural istemiştim ama kalp atışlarımdan ve heycanımdan dolayı olamadım ve genel anesteziye döndük.lavman yaptılar sonra zamanım geldi ve ameliyathaneye indik biraz geç kalmıştım doktorum gelmiş ve oo nerdesin sen diye moral veriyodu sonra beni masaya aldılar çok hoş bir müzik vardı içerde üstümü örtüler göğüs altımdan dizime kadar sterilize ettiler sonra kolumdan narkozumu verdiler geri kalanını hatırlamıyorumm ama uyanırken aklımda hep kızım varmışki hemen onu sordum ve hemen kendime geldim odaya çıkınca kızımla buluşmamız herkesi ağlattıı o kadar güzel bir duyguki anlatılmaz yaşanır 2 gece ona bişey olcak diye gözüme uyku girmedi ve şimdi evimizdeyiz herşey çok güzell kızlar rabbim her isteyene nasib etsin herkesi çokkk öpüyoruz canlarımmmm
Kızlar bebeğim sarılık oldu. Bugün doktordaydık yarın tekrar hastanedeyiz. Uyuyor hep emmek istemiyor. Belki hastaneye yatırırlar lütfen dualarınızı eksik etmeyin çok üzgünüm:a015:
Kızlar bebeğim sarılık oldu. Bugün doktordaydık yarın tekrar hastanedeyiz. Uyuyor hep emmek istemiyor. Belki hastaneye yatırırlar lütfen dualarınızı eksik etmeyin çok üzgünüm:a015:
zehracım çok geçmiş olsun moralini bozma bol bol emzirmeye çalış bir iki güne kendine gelir bebeciğin :1hug:
Ay kızlar çok tatlı bunlar yaaaaa. Maşallah maşallah
Zehra benim bildiğim bütün bebeklerde oldu bu sarılık olayı. Sıkma canını.
Zehra üzülmemeye çalış canım bak sütünede zararlı bu durum.
her bebek sarılığı atlatır.bazen hastanede kalmak evde olmakdan daha çok işe yarar ve hemen iyleşir bebeğin.
gönlünü ferah tut.dualarımız seninle.
Canım hemen moralini bozma çoğu bebekte oluyo sarılık. Sen uyandır ve zorla da olsa emzir. Anne sütü en iyi ilacı sarılığın... Stres yaparsan bebişe de geçer... Çok geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun.
zehracım uzulme canım hemen her bebek sarılık oluyor bılıyorsun. hastanede daha donanımlı daha ıyı bakılabılecek bı yerde kalması sızın ıcın belkıde daha ıyı olur...
cok gecmıs olsun dualarımız senınle...
Zehra;Ya maviş maviş ne kadar da yakışmış oğluna kılafetleri yavyummm Rabbim analı babalı büyütsün hepinizin tuzularını inşallaaaahopuyorumnanaktan
zehracım maşallah bu ne tatlı oğlan böyle Allah uzun ömür sağlık sıhhat versin
maşallah canım çok tatlı tosuncuk
allah analı babalı büyütsün
41 kere maşallah ne kadar yakışıklı oğluşun canım Allah sağlık sıhhat uzun ömürler versin analı babalı büyütmak nasip etsin bebişinizi inş.:Saruboceq:
Zehra maşallah bebeğin çok tatlı. Allah nazarlardan saklasın. ınşallah sarılığı da en kısa zamanda geçer. Eski neşenize kavuşursunuz.
shine papatya ve zehra allah bebişlerinizi size bağışlasın
sütünüz bol uykunuz düzenli olsun
sarılık için de hemen moraliniz bozmayın bol bol besleniyor olması önemli
ne kadar bol beslenirse kakasını yaptıkça sarılığından kurtuluyor
Ayşegülcüm bu ne güzellik yaaa....Ay ağlıycam şimdi yaaa.. Maşallah ikinize de.. Sağlıklı huzurlu bir ömrü olsun inşallah canım.. Sen de kızların ve eşinle mutlu bir hayat yaşa
İkinci resimde ne güzel gülümsemiş canım benim...
bebeişlerinize maşallah kızlar allah mutlu mesut yaşamayı nasip etsin yawrularınızla...
size bi öneride bulunayım bebeiş fotolarınıza kaç günülk haftalık olduklarınıda yazın bnce ilerde dönüp bakıldığında kolaylık olur bnce...
ayşegülcüm maşallah ya yerim onu ben saçlara bak toka tak :)
süper bi duygu bu annelik Allah isteyen herkese nasip etsin
ayşegülcüm maşallah kızına da sanada.Allah nazarlardan saklasın.
aysegul yesınler senın mınık kızını nasıl da gulmus dıger resımde... masallah mınık defneye
Maşallah ikinize de.
nasıl da güzel gülüyor yaaa
shine ve ayşegül malallah bebişlerinize çok tatlılar. Allah bağışlasın.. Güle güle analı babalı büyütün inşallah..
SHINECIM
AYSEGÜLCÜM
ZEHRACIM
öncelikle gözünüz aydin Allah anali babali büyütsün yavrularinizi
Ay hepsi birbirinden güzel bakmaya kiyamadim valla Allah nazarlardan saklasin 41 kere masallah
zehra ayşegül maşallah bebişlerinize rabbim analı babalı büyütsün hiç ayırmasın....
mydarling tekrar tebrik ederim canım beniiim
slm kızlar bende meleğime kavuştum ve kavuşan herkesin gözleri aydın olsun. çok güzel bir duyguymuş ve bunun tarifi yok herşey o kadar güzel ve masumki onun yanından bir an bile ayrılasım gelmiyor devamlı yanında olup ona bakasım koklayasım geliyor. çok masumlar meleklerimizz.işte doğum hikayemmm
bir gece önce heyecandan uyuyamadım onu düşünmekten karnımda en son geceyi kızımlar doya doya geçirdim konuştuk anlattıkk ve sabah oldu yerimde duramıyordum saat 10 oldu 11 oldu 12 oldu ve evden çıktık bide kuaföre gittik ordan eve dönüşte kapının önünde kardan dolayı buz varmış orda bide üstüne kayıp düştüm doğuma gider ayak sonra hastaneye gittik ben yerimde duramıyordum odamızı gösterdiler yerleştik sonra yarım saat sonra hemşireler geldi hazırlanıcaksın dedi önce hastane elbisesini giydim nst ye bağladılar damar yolunu açtılar anestezi uzmanı geldi epidural istemiştim ama kalp atışlarımdan ve heycanımdan dolayı olamadım ve genel anesteziye döndük.lavman yaptılar sonra zamanım geldi ve ameliyathaneye indik biraz geç kalmıştım doktorum gelmiş ve oo nerdesin sen diye moral veriyodu sonra beni masaya aldılar çok hoş bir müzik vardı içerde üstümü örtüler göğüs altımdan dizime kadar sterilize ettiler sonra kolumdan narkozumu verdiler geri kalanını hatırlamıyorumm ama uyanırken aklımda hep kızım varmışki hemen onu sordum ve hemen kendime geldim odaya çıkınca kızımla buluşmamız herkesi ağlattıı o kadar güzel bir duyguki anlatılmaz yaşanır 2 gece ona bişey olcak diye gözüme uyku girmedi ve şimdi evimizdeyiz herşey çok güzell kızlar rabbim her isteyene nasib etsin herkesi çokkk öpüyoruz canlarımmmm[/QU
fotoğraflar ve anlatılanlar karşısında söyleyecek söz bulamıyorum. resmen kendi bbeğime gözyaşım kalmadı sayenizde. senağlama allah nazarlardan korusun.tekrar tebrik ederim.
sarılarda pek yakışmış ayşegülcüm maşallah defneneALLAHIM nazarlardan korusun.
SHİNE oğlun pek tatlı maşallah
Bütün şubat bebişleri bir başkamı güzeller nedirzemuszemus
Ayşegül,zehra maşallah bebişlerinize kızlar allah analı babalı büyütsün....
Mydarling seninde gözünaydın canım allah analı babalı büyütsün inş..
Ayşegülcüm çok tatlı bebişin.Allah bağışlasın yavrunu.Darısı başımıza.
Shine Allah nazarlardan korusun gülüşünü ağzını burnunu yesinler. maşallah.
Ayşegüll çok güzel kızın maşallah canım.Sende çok iyi gözüküyorsun.
Zehra ciddi bakışlı bebişine maşallah canım öpün koklayın bizim içinde.
Serap gözünüz aydın Canım Allah Derin'e ve tüm bebişlere sağlıklı uzun ömür nasip etsin.
Amaaaa bende istiyorum artık.bizlerede dua edin kızlar.lohusa kadınların duasıda önemli.
Ayşegülcüm ilk resimde koptum ;Allah beni de kızıma böyle kavuştursun en hayırlı zamanda inşallah... Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın canım maşallah
zehracım maşallah bu ne tatlı oğlan böyle Allah uzun ömür sağlık sıhhat versin
serapcım bursalı ilk annemiz oldun şimdi sırada önce seçil sonra ben sonra esma varız tabi bebişler sırayı beklerse.. Allah güzel günlerde sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin canım uzun ömürler versin maşallah
ayşegül canım çok tatlı defne hanım sanada onada maşallahAllah uzun ömürler versin güzel yazılar yazsın inş. :Saruboceq:
41 kere maşallah ne kadar yakışıklı oğluşun canım Allah sağlık sıhhat uzun ömürler versin analı babalı büyütmak nasip etsin bebişinizi inş.:Saruboceq:
canım ne kadar güzel anlatmışsın duygulandım inankimafoldumben Allah bebişinizi sana ve eşine bağışlasın sağlıklı güzel uzun ömürler nasip etsin inş. sizi birbirinizden hiç ayırmasın :Saruboceq::Saruboceq:
SHINE maşallah gülyoooo kıs bu................ Allah analı babalı büyüttün canım işallah
Ay kızlar çok tatlı bunlar yaaaaa. Maşallah maşallah
Zehra benim bildiğim bütün bebeklerde oldu bu sarılık olayı. Sıkma canını.
Shine;Maşallah barekallah nasılda yakalamışsınız gülümsemesini Hay Allah süper yaopuyorumnanaktan
Papatya;Ya yüzündeki ifade ne kadar da saf ne kadarda masum bebeğini gördüğünde bu resim beni feci duygulandırdı opuyorumnanaktan maşallah barekallah senin bebeğine de canım
Zehra;Ya maviş maviş ne kadar da yakışmış oğluna kılafetleri yavyummm Rabbim analı babalı büyütsün hepinizin tuzularını inşallaaaahopuyorumnanaktan
kızlar hepinize çok teşekkür ederim.o ilk resimde iyi gözükmüyor ama ben feci aglıyordum.zaten ilk sesini duydugumda aglamaya başladım.doktorum oyy annesi pek tatlı dedi.ben iyici hıçkırıklara boguldum.üstünü giydirip yanıma getirdiler orda.çok tatlı.öyle aglıyoki doktor hadi bir anönce dikişleri kapatılım bu kız feci aç dedilerkaydirigubbakcemile3 ilk dogdugunda belliydi benim kızın iyi emecegi...
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=35317&stc=1&d=1265190579
buda dogumdan sonda çekiymiş bi fotograf..benim kızın gözleri şimdilik masmavi.ama ümidim yok.döner kesin.şimdilik mavişim diyorum.
kızlar hepinize çok teşekkür ederim.o ilk resimde iyi gözükmüyor ama ben feci aglıyordum.zaten ilk sesini duydugumda aglamaya başladım.doktorum oyy annesi pek tatlı dedi.ben iyici hıçkırıklara boguldum.üstünü giydirip yanıma getirdiler orda.çok tatlı.öyle aglıyoki doktor hadi bir anönce dikişleri kapatılım bu kız feci aç dedilerkaydirigubbakcemile3 ilk dogdugunda belliydi benim kızın iyi emecegi...
cnm gozunaydin, bayildim fotografiniza darisi bizim basimiza artik..masallah kizina da insalah hep oyle istahi acik olur opuyorumnanaktan
cnm gozunaydin, bayildim fotografiniza darisi bizim basimiza artik..masallah kizina da insalah hep oyle istahi acik olur opuyorumnanaktan
sagol canım.inşallah.sanada çok az kalmış yaaa.bugün yarın olur artık.rabbim salıkla al yavrunu sende.
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=35321&stc=1&d=1265193089
zeynep ay inşallah dönmez ama.bi dedem var mavi gözlü.onada çekmesi teeeee zor biraz.bizde yeşil ve ela çok.annem abim.kız kardeşim.başta ela gözleri .ne biem tabi mavi kalsa hiç fena olmazkaydirigubbakcemile3
http://www.kadinlarkulubu.com/attac... bakıyo cidden. maşallah ayşegülcüm defneye.
olsun bı umut kaydirigubbakcemile3
çok canlar yakar ama boylede ha pesıne adam takarsınız :teytey:
evet maviş maviş bakıyo cidden.
maşallah ayşegülcüm defneye.
maşallah ALLAH nazarlardan korusun ayşegülcüm
ya kızlar hani resimlerin devamı valla hergün merakla açıyorum resim eklenmişmi diye hasret gideriyoruz bebişlerle anlaşılan çok vakit alıyor bu melekler