2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

ne güzel anlatmışsın senin anlattıklarını kendim olarak hayal ettim baya duygulandım sağ salim büyüt bebeğini bebişine kavuşan annelere ve bebeklerinede maşallah bende 2010 mart annesiyim

Kızlar bebeğim sarılık oldu. Bugün doktordaydık yarın tekrar hastanedeyiz. Uyuyor hep emmek istemiyor. Belki hastaneye yatırırlar lütfen dualarınızı eksik etmeyin çok üzgünüm:a015:

zehracım çok geçmiş olsun moralini bozma bol bol emzirmeye çalış bir iki güne kendine gelir bebeciğin :1hug:

Ay kızlar çok tatlı bunlar yaaaaa. Maşallah maşallah
Zehra benim bildiğim bütün bebeklerde oldu bu sarılık olayı. Sıkma canını.

Zehra üzülmemeye çalış canım bak sütünede zararlı bu durum.
her bebek sarılığı atlatır.bazen hastanede kalmak evde olmakdan daha çok işe yarar ve hemen iyleşir bebeğin.
gönlünü ferah tut.dualarımız seninle.

Kızlar bebeğim sarılık oldu. Bugün doktordaydık yarın tekrar hastanedeyiz. Uyuyor hep emmek istemiyor. Belki hastaneye yatırırlar lütfen dualarınızı eksik etmeyin çok üzgünüm:a015:

Canım hemen moralini bozma çoğu bebekte oluyo sarılık. Sen uyandır ve zorla da olsa emzir. Anne sütü en iyi ilacı sarılığın... Stres yaparsan bebişe de geçer... Çok geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun.

kızlarr.. bebişlerinize maşallahh.. hepsi çok tatlılarr... rabbim nazarlardan korusun.. sağlıkl,hayırlı ,uzun ömürlü evlatlar etsin hepsini... :Saruboceq:
şubat bebişleri birer birer geliyoo...
biz bile açılışı yaptık 2 gün önce nisan anneleri olarak.. inşallah herkesin bebeği hayırlısıyla zamanında dünyaya gelir... :Saruboceq:

zehracım uzulme canım hemen her bebek sarılık oluyor bılıyorsun. hastanede daha donanımlı daha ıyı bakılabılecek bı yerde kalması sızın ıcın belkıde daha ıyı olur...
cok gecmıs olsun dualarımız senınle...

Shine;Maşallah barekallah nasılda yakalamışsınız gülümsemesini Hay Allah süper yaopuyorumnanaktan

Papatya;Ya yüzündeki ifade ne kadar da saf ne kadarda masum bebeğini gördüğünde bu resim beni feci duygulandırdı opuyorumnanaktan maşallah barekallah senin bebeğine de canım

Zehra;Ya maviş maviş ne kadar da yakışmış oğluna kılafetleri yavyummm Rabbim analı babalı büyütsün hepinizin tuzularını inşallaaaahopuyorumnanaktan

zehracım çok geçmiş olsun moralini bozma bol bol emzirmeye çalış bir iki güne kendine gelir bebeciğin :1hug:

Ay kızlar çok tatlı bunlar yaaaaa. Maşallah maşallah
Zehra benim bildiğim bütün bebeklerde oldu bu sarılık olayı. Sıkma canını.

Zehra;Ya maviş maviş ne kadar da yakışmış oğluna kılafetleri yavyummm Rabbim analı babalı büyütsün hepinizin tuzularını inşallaaaahopuyorumnanaktan

zehracım maşallah bu ne tatlı oğlan böyle Allah uzun ömür sağlık sıhhat versin

maşallah canım çok tatlı tosuncuk
allah analı babalı büyütsün

41 kere maşallah ne kadar yakışıklı oğluşun canım Allah sağlık sıhhat uzun ömürler versin analı babalı büyütmak nasip etsin bebişinizi inş.:Saruboceq:

Zehra maşallah bebeğin çok tatlı. Allah nazarlardan saklasın. ınşallah sarılığı da en kısa zamanda geçer. Eski neşenize kavuşursunuz.

Güzel dileklerini ve dualarınınz için çok teşekkür ederim kızlar. iki gündür sürekli uyuyordu bebeğim sarılık değerleride 10.8 iki gün sonrada 14.6 çıktı değer yükseldikçe moralimiz bozuldu biraz. Sürekli beslemeye çalışıyoruz. Çok şükür dün geceden beride uyanıyor ve düzenli emiyor. Bugün tekrar test yapılacak yükseldiyse yatırılacak inşallah gerek kalmaz ama sağlığımız için ne gerekiyorsa öyle olsun..
Desteğiniz için tekrar teşekkür ederim. Allah hepimizin bebeklerini hastalıktan korusun..:Saruboceq:

Ayşegülcüm bu ne güzellik yaaa....Ay ağlıycam şimdi yaaa.. Maşallah ikinize de.. Sağlıklı huzurlu bir ömrü olsun inşallah canım.. Sen de kızların ve eşinle mutlu bir hayat yaşa

İkinci resimde ne güzel gülümsemiş canım benim...

ayşegülcüm maşallah ya yerim onu ben saçlara bak toka tak :)
süper bi duygu bu annelik Allah isteyen herkese nasip etsin

ayşegülcüm maşallah kızına da sanada.Allah nazarlardan saklasın.

aysegul yesınler senın mınık kızını nasıl da gulmus dıger resımde... masallah mınık defneye

Maşallah ikinize de.
nasıl da güzel gülüyor yaaa

shine ve ayşegül malallah bebişlerinize çok tatlılar. Allah bağışlasın.. Güle güle analı babalı büyütün inşallah..

SHINECIM
AYSEGÜLCÜM
ZEHRACIM
öncelikle gözünüz aydin Allah anali babali büyütsün yavrularinizi
Ay hepsi birbirinden güzel bakmaya kiyamadim valla Allah nazarlardan saklasin 41 kere masallah

zehra ayşegül maşallah bebişlerinize rabbim analı babalı büyütsün hiç ayırmasın....

mydarling tekrar tebrik ederim canım beniiim

maşallah ALLAH nazarlardan korusun ayşegülcüm

ya kızlar hani resimlerin devamı valla hergün merakla açıyorum resim eklenmişmi diye hasret gideriyoruz bebişlerle anlaşılan çok vakit alıyor bu melekler

maşallah papatya çok tatlı bir bebiş
Allah analı babalı büyütsün
madem renkli gözler varmış belki dönmez :)

olsun bı umut kaydirigubbakcemile3
çok canlar yakar ama boylede ha pesıne adam takarsınız :teytey:

dimi ne güzel olurkaydirigubbakcemile3

evet maviş maviş bakıyo cidden.
maşallah ayşegülcüm defneye.

sagol teyzesi..

maşallah ALLAH nazarlardan korusun ayşegülcüm

ya kızlar hani resimlerin devamı valla hergün merakla açıyorum resim eklenmişmi diye hasret gideriyoruz bebişlerle anlaşılan çok vakit alıyor bu melekler

ayol o kadar fotograf çetmişizki.200 e yakın fotograf var.kız bide video..ben kendi dogumumu vedeodan izleyip duruyorum arkadaşlar bakıyo.kimi ıyy diyo korkuyo kimi ay çok ilginç diyo.ben bakıyom valla korkumyorumda.kaydirigubbakcemile3 böyle bi güzel açmışlarkaydirigubbakcemile3 kız çıkıyo.ayyykaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…