2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

sağolun kızlar çok teşekkürler hepinize zeynepde meleğini kucağına almış kızlar konuştuk bugün gayet iyilermiş selamı var herkese

buda benim şeyma kızım

sağolun kızlar çok teşekkürler hepinize zeynepde meleğini kucağına almış kızlar konuştuk bugün gayet iyilermiş selamı var herkese

maşallah çok şirin çıkmış kuzular. zeynepp sıra seni bebişin fotosunda.

allah nazarlaradn saklasın

shine,zehra,papatya 41 kere maşallah bebişlere, ne kadar güzel, masumlar öyle..

sagol hülyam senin oglanda çok tatlı maşallah benim damada..

tebrik ederim canim benim Allah anali babali buyutsun

sagol darısı sana..

buda benim şeyma kızım

kız maşallah şymaya daha resim bekliyoz annesi.

maaşallah bütün bebişlereee çok özendim vallaa.. hepsine 41 kere maaşallah alkisalkisalkis

Bütün bebişlere maşallah kızlar.. O kadar tatlılar ki insan bakmaya doyamıyo...

sagolun kızlar..

buda benim şeyma kızım
zehracım çok tatlı uyuyor maşallah kırkbirkere Allah sağlıklı uzun ömürler versin

serapcım maşallah çok güzel resimler zeynepciğiminm de gözü aydın benden önce doğurucaksın sen demiştim öyle de oldu

ay hepinizin bebekleri pek tatlı 41 kere maşallah.Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin bebeklerinizi.Darısı bizlerin başına.

shine,zehra,papatya 41 kere maşallah bebişlere, ne kadar güzel, masumlar öyle..

buda benim şeyma kızım

arkadaşlar bebekleriniz çok güzel...hayırlı olsun....Allah bağıslaşın ..darısı başımıza...

masallahhh cnm size allah tum bebisleri nazardan korusun herseyleri kendileri gibi guzel olsun

maaşallah bütün bebişlereee çok özendim vallaa.. hepsine 41 kere maaşallah alkisalkisalkis

Bütün bebişlere maşallah kızlar.. O kadar tatlılar ki insan bakmaya doyamıyo...

Güzel dilekleriniz için çok teşekkürler kızlar. Allah tüm bebekleri anne babalarına bağışlasın. Sağlıklı uzun ömürlü olsunlar inşallah..

mydarling ve Zehra gözünüz aydın arkadaşlar maşallah çok tatlı kuzularınız. Bakmaya doyamıyor insan..
Doğumu bekleyen arkadaşlarımız da sağlıkla vakitlice kavuşsunlar inşallah evlatlarına..:Saruboceq:

zehra,serap maşallah kızlarınıza. minik kuzular, mis gibi kokuyolardır şimdi. 41 kere maşallah..

hepiniz sağolun kızlar darısı tüm bekleyen annelerimizin başına harika duyguyu hepimiz yaşamaya başladık artık sağlıkla gelsinler minik kuzucuklar çok öptük hepinizii

Maşallah bebeklerimizin hepsi birbirinden güzel..
İşteb Buda benim cennet kokulum.Yiğit Alp'im . Rabbim hepimizin evladınız bizlere bağışlasın

Eklentiler

• $Görüntü038.jpg
    6,4 KB · Görüntüleme: 46
selda maşallah canım oğluşuna çok tatlı Allah uzun ömürler nasip etsin inş.

İşteb Buda benim cennet kokulum.Yiğit Alp'im . Rabbim hepimizin evladınız bizlere bağışlasın

amin seldacım ne tatlı uyuyor oğluşun maşallah Allah sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin

[/URL][/IMG]

buda benim ipek böcüğüm kızlar maşallah deyin miniğime
doğum hikayemide en kısa zamanda yazmaya çalışıcam...

Canım maşallah çok yakışıklı oğluşun. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..:Saruboceq:

[/URL][/IMG]

Ay Zeynepcim maşallah ya ne kadar tatlı ipek hanım. Yerim ben onu yaa..
Allah bağışlasın.. Sütünüz bol olsun..opuyorumnanaktan

Oyyyy maşallah topaç gibi olmuş yaaa. Allahım nazarlardan saklasın...

[/URL][/IMG]

Yerim ben bu İpek böceğini... Boncuk gibi maşallah...Analı babalı, uzun ömürlü olsun iinşallah...

selda,zeynep,camdankalp kızlar 41 kere maşallah bebişlerinize allahım nazarlardan korusun inş.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…