2010 Şubat Anneleri

Ben burda bi hastane tutturamadım Pendik'e NeneHatun Hastanesine gidiyorum.Testlerimi filan burda devlet hastanesinde yaptırıyodum sürekli oraya gidemediğimden..Hatta bugün ultrason randevusu vermişti devlet hastanesinde ki doktor ama kağıdım eşimin çantasında kaldığı için gidemedim çatladım sinirden kaç kilo olmuş oğluşum çok merak ediyodum:gitme:

Toki evlerinin hizasındayım bende hehe hem hemşo hem komşiii yaneyerimseniben

evet ZEYL bayağı yakınmışız. inşallah bu sefer hastane ve drun tam istediğin gibi olur.

zeynepb geldimi canım ipeğin yatak odası.bugün gelecek yazmıştın sanırım.attığın mail işe yaradı desene klava:

Zeynep bende merak ettim odanı madem kavuştun odana bi resmini çekiverde bizde sebeplenelim yerimseniben

ay kaç günlerdir siteye yazmamıştım :tomato:
3 gündür de kocişin sayesinde internete girmeyi bırak bilg. açılmadı adam bir program yükleyeyim demiş
bilg. çökmüş kaç gündür havalardan evede tıkılıp kaldım az daha bunalıma giriyordum 2gündür aklıma ne gelirse habire ağlıyorum sonrada başım ağrıyor zaten gece uyku diye bişey yok ondan sonra sabaha kadar uyuyamıyorum zombi gibi oldum klava: Allahtan bugün hava güzeldi gezmeye gittik oğluşumla
bilg. da düzeldi artık keyfimiz yerine geldi :dance:
şubat bebişlerine de maşallah kuzucuklar nasılda büyümüşler korkmayın hiç arkadaşlar erken doğsalar bile (inş. vakitlice gelirlerde ocak bebişleri gibi aceleci olmasınlar aman kaydirigubbakcemile3)
kendilerini kurtaracak kıvama gelmişler 41 kere maşallah Allah tüm annelerimizi ve bebişleri korusun
:Saruboceq::Saruboceq:

herkese iyi akşam larrrrrrrrrr
bebişlerimiz bol bol tepiklesinler orda oraya oynasınlar bizi mutlu etsinler inşallahhhhhhh
aminnnnnnnnnnn

:Saruboceq:

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz netim anca oldu yeni girdim insallah herkez cok iyidir bizde kziimla cok iyiz bugun anne annesile kizima ciciler aldik gezdik sizler nasilsiniz

iyi geceler herkese uyku tutmadı ama herkes yatmış ayaklarım şişmeye ve yanmaya başladı

vala benimde ayaklarim cok sisiyo bir kac gundur uzerine basamiyorum niye oyle anlamadim 30 aralikta doktora sorcam bu arada kizlar gecen doktordadim ya 5 tup sise kan aldilar kolumdan test icin birde doktorumuz malesefff zenci kadin kizlar kaydirigubbakcemile3 birde kizim gecen kontrolde kabine bakarken zenci doktorumuza nasil vuruyodu kadin guluyo kizim dogarken aman bi zenci bi hitli kendini tuhaf sanicak

Günaydın kızlar nasılsınız iki gündür misafirlerim vardı bakamadım hiç foruma , meleksen merhaba canım nasılsın ?

Birde dün akşam eşim kaza yaptı arabayla arkadan çarpmışlar çok korktum Allaha şükürler olsun ki eşimde birşey yok sadece araba hasar aldı tamamen karşı tarafın hatası tabı bugunde işlermlerle uğrasmaya gitti eşim işte böyle kızlar bizdeki haberler....

Selam kızlar...
Melekseen hoşgeldin cnaım
Özlemcim çok geçmiş olsun. Cana gelmesin de gerisini boş ver tatlım ya..

ozlemcım gecmıs olsun canım ya,Allah esırgesın bısey olmamıs ya sukur canına,uzulup kafana takma

sağolun kızlar teşekkürederiz,tabiki çok şükür eşim iyiya gerisi önemlideğil

Kızlar ben kızıma iki tane yün yastık doldurdum büyüyünvce yatsın diye...Hastane çantamızı kontrol ettik ve eksiklerimizi tamamladık. Tülünü yıkadık ütüledik. bi tek avizesi takılacak...ama oda hala kokuyo. Eskisi gibi yoğun değil ama yine de cam hep açık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…