2010 Şubat Anneleri

günaydın kızlarr.... nihayet beklediğim haftasonu geldi. bu hafta hiç bitmicek sanmıştım :)

kızlar akşaaammmm neee olduu dersiniz...?? 1 aydır hergün niyetlendiğim ama gidip alamadığımm pijamalarımı nihayet gitttiiimmm vee alldıımmmm..:icecream: üstümden nasıl bi yük kalktı anlatamam. artık 2 gün sonra doğurabilirim önemli değil. bu 2 günde de çamaşır, ütü ile uğraşcam inş. o da yılan hikayesine dönmezse tabi sositososito

Herkeze günaydın bugün sinirlerim çok bozuk mobilyalarımız gelcekti 1 aydır bekliyoduk dün eşimi aramışlar işte hava koşullarından tam kurumadı 1 ocak da getirelim demişler tabi eşimde sinirden ağzına geleni söylemiş bende dün akşamdan beri sabah olsunda bi arayım ağzıma geleni sayım diye bekliyorum okadar uyuz oldumki anlatamam öyle heveslenmiştimki sanki çok kötü bişey olmuş gibi içimde bişey var şimdi arıcam 1 ocak dada tatiliz dicekler biz unutmuşuz diye söylicekler diye bekliyorum uyuz oldum yaa bu mobilyacılarla iş yapmak ne zor satarken hiç bişey yok teslimata geldimi iş muhakkak bişey çıkartıyolar.Bu arada buzamana kadar tam 3 kere de arayıpbi sorun varmı diye adamlardan da teyit aldım neyse hayırlısı artık...

günaydınlar kızlarr
ebrucum sakin ol canım herişte bi hayır vardır üzme canını tatlım

günaydın kızlar
mobilyacılar yine canınızı sıkmış anlaşılan.haklısınız ama stres yapmamaya çalışın zamanında gelip kurulacak sizde içine bebişlerinizin cicilerini yerleştirecek ve sonra doğuma gideceksiniz.herşey yolunda ilerleyecek yani. kendinizi üzmeyin içinizdeki meleklerde hisseder sonra

günaydın kızlar
hiçbirşey için sıkmayın canınızı bu günlerin tadını çıkarın ne de olsa sona yaklaşıyoruz........

selamlarrr...
yarencim, hayırlı olsun, güle güle kullan canım. çok da yorma kendini iş yapıcam diyee.

ebru stres yapma güzelim, herşeyde vardır bi hayır. ister istemez, herşey bir an evvel olsun bitsin istiyoruz ama bazen olmayabiliyor. gelir nasıl olsa mobilyanız, sıkma canını.

veeee yine kimsecikler yokkkkk... güzel bi gün geçirin inşşş

hafta sonu geldı cattı gene kımsecıkler yok yahu ortadafisfisfismirmirmirmir:sm_confused:

nasılsınız kızlar herkes iyidir inşallah.biz iyiyiz çok şükür.
ebrucum sinir strres yapma evet insan hayal kırıklığına uğruyor biran önce bitsin herşey rahat ediyim diyorsun ama her işte vardır bir hayır çokta uzak tarih dememişler ALLAHtan
bizde şimdi ıMÇ den geldik kızımın duvar kağıtlarını aldık simli simli çok beğenerek aldım saraçhanede arabamızıda beğendim inşallah onuda babamız haftaya alıcak çok şükür eksikler tamamlanıyor yavaş yavaş benimde sıkıntım hafifliyor.ayın 7 sinde birde odamız geldimi herşey tamam inş.

hayırlı olsun canım gule gule kullanın,ınsallah benım eksıklerde bıter yaaaa-tatlicadiarzu-

bugun odamız gelıyo kurye aradı aksama kadar elınızde olur dedı bugun yada yarın kurulucakta hem bu hafta sonu benden mutlusu yokkk kaydirigubbakcemile2

hayırlı olsun canım gule gule kullanın,ınsallah benım eksıklerde bıter yaaaa-tatlicadiarzu-

teşekkür ederiz tatlım.biter biter sıkma canını tamamlanır herşey inş. bezimde var daha eksik ama yavaş yavaş.birden hiçbirşey olmuyor.

bugun odamız gelıyo kurye aradı aksama kadar elınızde olur dedı bugun yada yarın kurulucakta hem bu hafta sonu benden mutlusu yokkk kaydirigubbakcemile2

gözün aydın canım darısı başımızı.güle güle sağlıkla kullansın inş.

en sona biz kalıcaz heralde bizim daha var gelmesine

ayy kızlar ya bı agırlık coktu nasıl?boyle ezıldım buzuldum bısıler offf

oooooo bugün herkeste bi tempo var ! bizde bugün bebisimizin komodinini kurcaz... dolaplarini düzenliycem simdi! ay heyecan yaptimmm! hayirlisiyla bide kucagimiza alsaydik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…