2010 Şubat Anneleri

valla canim napalim iyice agirlastik artik sirt agrisi kalca agrisi felan derken günler geciyor iste! bebisimde cok sükür iyi !

selam kızlar napıyonuz bakemmm
ben iyiyim ArkeoS arkadaşımında dediği gibi bana da bi ağırlık çöktü demin. şimdi biraz iyiyim. istanbulda hava lodos, dışardaydım sanırım lodos çarptı. bi rüzgar bi rüzgar kafam bi dünya oldu..

Ay canım sorma valla evden iişe o kadar bunaldım ki iki dakka çarşıya bari çıkalım dedik Yarım saat yürüyemedim bel ağrısından.

selam kızlar napıyonuz bakemmm
ben iyiyim ArkeoS arkadaşımında dediği gibi bana da bi ağırlık çöktü demin. şimdi biraz iyiyim. istanbulda hava lodos, dışardaydım sanırım lodos çarptı. bi rüzgar bi rüzgar kafam bi dünya oldu..

naptın kahvecım duzelebıldınmı canım?Benım bıraz atesım var ama ev sıcak sanırımfisfisfis

hamdolsun canım senı sormalı sabahtan berı bı gırıyorum bı cıkıyorum oyle sen napıyosun?

napimm canımm yaa hamileliğim basından beri hep sorun kusmalarım düşünsene yeni yeni bitti sayılırr şimddie feci şekildee bel ağrısı karnım fazla büyük ondan heralde

napimm canımm yaa hamileliğim basından beri hep sorun kusmalarım düşünsene yeni yeni bitti sayılırr şimddie feci şekildee bel ağrısı karnım fazla büyük ondan heralde

ayy gercektenmı yaa cok sukur ben 4,5 aylıkken atlattım cok fena oluyor,sureklı hastaneye yatıyordum ben.Sabah kahvaltı aksam yemek yapmak o kadar zor gelıyodukı sen napıyosun pekı oyle?

ayy gercektenmı yaa cok sukur ben 4,5 aylıkken atlattım cok fena oluyor,sureklı hastaneye yatıyordum ben.Sabah kahvaltı aksam yemek yapmak o kadar zor gelıyodukı sen napıyosun pekı oyle?

kaynanam bakıodu bana şimdi gitti annem geldi izmirdenn idare edioz

nese tatlımm senle daha fazla konusmak isterdim ama çıkmam lazımm yemek yicemm çok çok öpüorumm kuzunla seni

X