2010 Şubat Anneleri

bende park besıgını havalandırcam ama ne zaman gelır bılmıyorum,benım daha hıc bısey hazır degıl cok tembel bı anneyım cok:sinifsinif:

Kızlar ben kızıma iki tane yün yastık doldurdum büyüyünvce yatsın diye...Hastane çantamızı kontrol ettik ve eksiklerimizi tamamladık. Tülünü yıkadık ütüledik. bi tek avizesi takılacak...ama oda hala kokuyo. Eskisi gibi yoğun değil ama yine de cam hep açık..

havvacım bız yun yorgan falanda yaptık usurse dıye sen yaptırmıcakmısın?

Canım yün battaniye aldı annem. Evim de kaloriferli. Uyku setinin elyaf yorganı da var. ıhtiyaç olmaz diye düşündüm.

selam kızlar herkese iyi pazarlar gerçi pazar bitti sayılır kaydirigubbakcemile3

Canım yün battaniye aldı annem. Evim de kaloriferli. Uyku setinin elyaf yorganı da var. İhtiyaç olmaz diye düşündüm.

hımmm benımde aynen oyle ama annem yaptırdı benımde kucuk daha usur dıye bı suru yorgan oldu nereye koycaksam kucucuk ev akannehir

Canım bizim bebeklikten kalma yün yorganlar taş gibi duruyo baktım olmadı onları isterim annemden. Ama gerek olacağını sanmıyorum.Yalnız benim uyku setiyle birlikte iki nevresim takımım vvar. Yeter mi acaba

benim annemde pamuk yaptırdı yastıklarıda pamuk uyku seti almadık park yatak olduğu için nevresim takımı aldık

Canım bizim bebeklikten kalma yün yorganlar taş gibi duruyo baktım olmadı onları isterim annemden. Ama gerek olacağını sanmıyorum.Yalnız benim uyku setiyle birlikte iki nevresim takımım vvar. Yeter mi acaba

yeter heralde yetmezse alırsın canım benım sadece yun yorganın ustunde var annem yıkarız yorganı ne geregı var dedı,yun yorganın ustundekı anneannemle dıktıler,kayıncalıdemde bebegın yenı dogunca sarılması ıcın bısey yapmıs onun yuzunde de vardır olmazsa ben onları takarım dıyorum ama lazım olursa bende alcam

Evet canım park yataklar için de uyku setlerini ben de duydum. Kızlar ben bir de lastikli havlu çarşaf alıp yatağa geçirdim. Yatağın üstüne geçirip normal çarşafo öyle yaydım. Kaymasın diye.

zehcım ya park yataklarada kullanılabılıyomus o uyku setlerı benımkıde park yatak
benimkine uymuyo canım uyku setinin yan korumaları var ben onları napcam boşuna 200 lira verilmesin dedim park yatak uyku setleri var onlarıda beğenmedim çok pasitti çeşitte yoktu

benimkine uymuyo canım uyku setinin yan korumaları var ben onları napcam boşuna 200 lira verilmesin dedim park yatak uyku setleri var onlarıda beğenmedim çok pasitti çeşitte yoktu

hımmm annemler 80 tl ye almıslar kabartmalı falan cok hos bısey ama tabı begenmedıysen bosver canım ya park yatakların kendısı gosterıslı zatenkaydirigubbakcemile3

kızlar bu arada bı tanıdıgımız dogum yaptı erkek erkek dedıler bebıse kız dogmus yaaaa akannehir bende dıyorum bak bebıs sakın bıse oyle sakalar yapma bı suru masraf ettık yahudelikafadulden

ay eveeet öle yanılgılar bende duydum bide erkek oluyomuş bütün karizma yerlerde valla bu kıyafetlerle kaydirigubbakcemile3 zaten giydirmemde dediğin gibi masraf ettik o kadar.

ay eveeet öle yanılgılar bende duydum bide erkek oluyomuş bütün karizma yerlerde valla bu kıyafetlerle kaydirigubbakcemile3 zaten giydirmemde dediğin gibi masraf ettik o kadar.

he ya dusunsene o kadar hazırlanıyoruz ama bu tanıdık ayrıntılıya gırmedı galıba renklı gorunuyo yaaa hadı 2 boyutluda neysede bılmıyorum kı yaaa nası oldu hayırlısı herseyın fisfisfis

bende renkliye hiç girmedim doktorum gir demedi bende istemedim. bakalım misafirimiz yeterki gelsin napalım artık... sağlıkla gelsin ...

bende renkliye hiç girmedim doktorum gir demedi bende istemedim. bakalım misafirimiz yeterki gelsin napalım artık... sağlıkla gelsin ...

evet zehcım ya saglıklı olsunlar da hıc onemlı degıl Rabbım bızlere bagıslasın mınıklerımızı,valla ocak annelerı teker teker dogurdukca bende cok heveslenıyorum bıran evel gelse o gun dıye:asigim:

evet zehcım ya saglıklı olsunlar da hıc onemlı degıl Rabbım bızlere bagıslasın mınıklerımızı,valla ocak annelerı teker teker dogurdukca bende cok heveslenıyorum bıran evel gelse o gun dıye:asigim:
aynen yaa artık gelsin diyorum yanımda olsun sonrada diyom acaba şuan dahamı yakınız

ben çıkıyorum gidim masayı hazırlim kociş gelir...

X