Derince Yenikentte hemşo sen nerdesin ? Hangi hastaneye gidiyorsun
canlarım nasılsınız...
ipegi gördüm geldim teyzeleri...
2.300 kilo olmuş.46 cm boyumuz var.suyumuz.kordonumuz .yani herşey normal akıışında devam ediyomuş.10 gün sonra tekrar gidecegiz.bende 2 kilo almışım.toplamda 8 kilo aldım yani.bir problem yok çok şükür.ilk defa poz alamadık hanımefendiden.yerinde duramadı.sürekli pozlarda kaymış gitmiş yani.neyse 10 sonra artık.bizin yeni yıl görüşmemez bitti.artık seneye görcegiz...
Biz iyiyiz kızımla canım sen nasılsın.
selammmm
nasılsınız kızlar ben iyiy şükür, kızımda iyi arada tepikliyor ve ittiriyor böyle yukarı yukarı, dar mı gelmeye başladı yeri ne :)
akşam biraz sol kasığım ağrıdı korktum ayaklarımı uzattım yukarı kaldırdım geçti insan zaman ilerledikçe endişeleniyor.
Zamanında sağlıklı sıhhatli gelsinler inşllah hepsi.
heyecanım günden güne artıyor. çok merak ediyorum kızımı :)) :ecrin_bebek:
caneylom,ebruli,sevilirem...kızlar nasılsınız???
2 gündür giremiyorum geçmişi okuyayım dedim ama çok dolmuş.Yetişemiyorum.Sandalyede de oturamıyorum kızım aşağıdan tekmeliyor beni.
iyiyim canım sağo iki dakika sonra 34 haftalık olacağım için heyecanlıyım:kedi:
Ben de şu an itibariyle 33.haftaya girmiş bulunuyorum.Genelde kaçta yatıyosun??Ya şu yatakta dönememe işi ne zormuş.Ama yine de şikayet etmiyorum neler yaşıyor insanlar.Çok şükür bu günümüze.
canim bende 32+6 yim! 2den asagi yatamiyorum! hatta 3 de buldugu oluyor! ve gece aralari uyanmam beni deli ediyor! cok susuyorum ve dakka basi tuvalete cikiyorum! :gitme: bazen de hatta hergün diyebilirim sebebsiz yere geceleri uykum kaciyor! bi türlü uyuyamiyorum:sinifsinif: saga sola dönemiyorum kalca agrisindan! sirtim felaket agriyor. ya sizdede geceleri cok susama oluyor mu?