2010 Şubat Anneleri

Derince Yenikentte hemşo sen nerdesin ? Hangi hastaneye gidiyorsun

canım aynı yerde oturuyoruz komşuyuz desene.bende körfezkent toki evlerindeyim.2 yıl estonda oturdum.ne güzel ya yakınmışız meğer.
ben konak hastanesine gidiyorum sen hangi hastaneye gidiyorsun.

maşallah canım ipek kızına. sende istikrarlı ilerliyorsun kilonda gayet iyi.nedense bu aylarda poz vermekten çekiniyor manken hanımlar.bakalım benim oğluşum haftaya çarşamba annesine el sallayacakmı.

Biz iyiyiz kızımla canım sen nasılsın.

çok şükür canım bizde iyiyiz kızımla bir iki gündür hareketlerimiz arttı sanırım gene döndü ama genede eskisi gi değil tabi

evet canım biz bu meraktan çatlamssak iyikaydirigubbakcemile3 bende çok m merak ediyorum günler yaklaştıkça dahada uzuyo gibi zaman geçmiyo sanki kime benziycek nasıl bişey çok merak ediyorummmmm opuyorumnanaktan allahım herkese tattırsın bu güzel duyguları inşallah

caneylom,ebruli,sevilirem...kızlar nasılsınız???
2 gündür giremiyorum geçmişi okuyayım dedim ama çok dolmuş.Yetişemiyorum.Sandalyede de oturamıyorum kızım aşağıdan tekmeliyor beni.

caneylom,ebruli,sevilirem...kızlar nasılsınız???
2 gündür giremiyorum geçmişi okuyayım dedim ama çok dolmuş.Yetişemiyorum.Sandalyede de oturamıyorum kızım aşağıdan tekmeliyor beni.

iyiyim canım sağo iki dakika sonra 34 haftalık olacağım için heyecanlıyım:kedi:

iyiyim canım sağo iki dakika sonra 34 haftalık olacağım için heyecanlıyım:kedi:

Ben de şu an itibariyle 33.haftaya girmiş bulunuyorum.Genelde kaçta yatıyosun??Ya şu yatakta dönememe işi ne zormuş.Ama yine de şikayet etmiyorum neler yaşıyor insanlar.Çok şükür bu günümüze.

Ben de şu an itibariyle 33.haftaya girmiş bulunuyorum.Genelde kaçta yatıyosun??Ya şu yatakta dönememe işi ne zormuş.Ama yine de şikayet etmiyorum neler yaşıyor insanlar.Çok şükür bu günümüze.

canım saat 2 den önce uyuyamıyorum ama benimki hamilelikle ilgili değil pek benim yapımla ilgili bi türlü alışamadaım ömrüm boyunca şöyle erken yatıp erken kalkmaya 2 gibi uyuyup 12 de uyanıyorum:kedi: daha erken yatıncada erken kalkıncada bi garip oluyorum uykumu tam alamamış gibi oluyorum
yatakta dönmek işi sırnaşık şey resmen komediye döndü artık çünkü dönebilmek için artık tamamen ayağa kalkıyorum sonra öbür tarafa dönüp uykuma devam ediyorum:roflol:

canim bende 32+6 yim! 2den asagi yatamiyorum! hatta 3 de buldugu oluyor! ve gece aralari uyanmam beni deli ediyor! cok susuyorum ve dakka basi tuvalete cikiyorum! :gitme: bazen de hatta hergün diyebilirim sebebsiz yere geceleri uykum kaciyor! bi türlü uyuyamiyorum:sinifsinif: saga sola dönemiyorum kalca agrisindan! sirtim felaket agriyor. ya sizdede geceleri cok susama oluyor mu?

yok canım susama olmuyoda dediğin gibi kalça ağrısıyla uyanıyorum hep sağıma uyuduğumdan felaktet ağrıyo kalça kemiğim soluma dönüyorum soldada asla uyuyamam sağa geçene kadar uyanığım sonra wc molaları filan derken :bbo: ben diyorum allah alıştırıyo bizi şimdiden hafif uykuya benim uykum normalde çok ağırdı hep üzülürdüm bebişim ağlayınca ya duymassam diye şimdiden alıştım zaten uykusuzluğa:ecrin_bebek: kızıma hazırlanıyoruz yani uykusuzluk olaraktamirmirmirmir

iyi geceler kızlarr aynen bende sizin gibi belimin ağrısından bir haftadır sabah 5 ten önce uykuya geçemiyorum((

ya valla hic sorma inan bazen 2 saatlik uykuyla duruorum! soluma yatayim diyorum ama hic rahat edemiyorum amannnn diyorum dönüyorum sagima! sabah kalktigimda ise kendimi tamamen farki pozisyonlarda buluyorum.kaydirigubbakcemile3

ben sordum bugün doktoruma olucak bunlar dedi yapacak bişey yok yani gün içinde eğer vaktin olursa gecenin uykusuzluğunu telafi et canım sende ben öyle yapıyorum napıyım dayanamıyorum:)

ben öğlen 12 ye kadar uyuyorum zaten:))
hatta kociş nöbette olurda öğleye gelmiycekse 1 e kadar uyuyorum alıyorum gündüz uykumu yani:))
nasıl oluyorda gündüz uyuyabiliyorum onuda anlamış değilim zaten

yok kizlar yaaaa zaten bende uyku problemi var! normaldede bi tik desen uyanan biriyim! heleki gündüzleri asla uyuyamam! evin icinde inan bazen sersem gibi oluyorum! offffff bacaksizlar daha dogmadan bizi hizaya cekiyorlar kaydirigubbakcemile3

demi yaa ısırcaksın popolarını kaydirigubbakcemile3valla ne yalan söyliyim bende 11-12 gibi kalkıyorum yataktan allahtan gündüz uyuyayama gibi bir sıkıntım yok zombi gibi olurum uyuyamassam...

aman valla nebilem bacimmm bu hafta mafta meselesi zaten kafami cok karistirio ama doktorda dedi 32+6 yani 33.haftandasin dedi :bbo: internetten de baktim son SAT imi girdim 32+6 cikti doktorun dedigi gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…