Ben Alminaya oy verdim canım. Tanıdığım çok güzel ve çok tatlı bir Almina var o yüzden çok hoş geliyor bana isim.
sağol tatlım
inşallah canım hayır olsun. Ama çok güzeldi doğurasım geldi vallkaydirigubbakcemile3
mavıyeshıll beren ı oyladım bende...
canlarım nasılsınız...
ipegi gördüm geldim teyzeleri...
2.300 kilo olmuş.46 cm boyumuz var.suyumuz.kordonumuz .yani herşey normal akıışında devam ediyomuş.10 gün sonra tekrar gidecegiz.bende 2 kilo almışım.toplamda 8 kilo aldım yani.bir problem yok çok şükür.ilk defa poz alamadık hanımefendiden.yerinde duramadı.sürekli pozlarda kaymış gitmiş yani.neyse 10 sonra artık.bizin yeni yıl görüşmemez bitti.artık seneye görcegiz...
Ya kızlar dün gece rüyamda bebeğimi bi emzirdim bi emzirdim. Göğsümden süt fışkırıyordu akıyordu yerlere resmen ama. Yazık olmasın diyorum çocuğun ağzına memeyi yerleştircem diye uğraşıyorum. Çocuk doğana bu rüyalarla yicem kafayı-tatlicadiarzu-
zeyl canım sen nerede oturuyorsun??Tamam canım çok teşekkür ederim.
Evet canım hayır olsun. Bir gün kolay doğuruyorum bir gün uğraşıyorum doğuramıyorum bir gün çocuk karnımı yarıp çıkıyo her gece bir olay var bendekaydirigubbakcemile3 Şimdi doğumu bıraktım emzirmeye geçtim diyorum.ayırlara gitsin canım, güzel bi rüya görmüşsün.
papatyacım bu arada maaşallh kızına... kızlar subat 14 e kadar olan kaç kişi var acaba aramızda??bence onlar bu topikten ocak anneleri toiğine transfer olacak da ondanzemuszemuskaydirigubbakcemile3:sm_cool:zeyl canım sen nerede oturuyorsun??
papatyacım bu arada maaşallh kızına... kızlar subat 14 e kadar olan kaç kişi var acaba aramızda??bence onlar bu topikten ocak anneleri toiğine transfer olacak da ondanzemuszemuskaydirigubbakcemile3:sm_cool:
kaydirigubbakcemile31 subatım escosum ben kestırdım zatı bı kac ay onceden benım oglan rahat durmuyo ocagın 23 u gıbı beklıyorum usgde de buyuk cıkyo bır hafta falan hayırlısı kaydirigubbakcemile3kesın subat ortasına kadar olanlar ocak annesı olur baksana en erken 34+3te dogum yapmaya basladı ocak annelerı,toplamda 110 kısılermıs ama canım
dogru diyorsun ya... maaşallah ne guzeldir dimi ama...ben cok agırlaştım da..seviniyorum valla..
kızlarr bizde oyle resim koyarız ama bide ben dogum hikayelerini merak ediyorum biz onları da anlatırız ok?:lepipuyorumnanaktan
zeyl canım sen nerede oturuyorsun??
Hepsİ Çok gÜzel gÜle gÜle kullansın İnŞallah bende kırkı Çıkana kadar kızımı yanımda yatırmayı dÜŞÜnÜyorum senİnkİ gİbİ bİr sepet arıyorum sakıncası yoksa nerden aldıĞını ve fİyatını ÖĞrenebİlİrmİyİm
havvacım güle güle güzel günlerde kullanın canım çok ciciler hepsi de ay bir doğsalar da giydirsek artık
Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU - HavvaEsen isimli kullanıcının Albümleri: bebeğimin odası
Kızlar bu da Esramın odası... Yerleştirdim dayanamadım. Odada koku yok denecek kaadar azaldı ben de koydum...Ama halı perdeler tam değil. Temizlenecekler...
Çekmece içlerini çekmedim.. Unutmuşum....Serap Teyzemizin hediyesini de ekledim. Tekrar teşekkür ederiz Serapçım.. Çok öpüyoruz seni..
Sağol Zeynepçim. İnşallah seninkiler de gelir en kısa zamanda