2010 Şubat Anneleri

canlarım nasılsınız...
ipegi gördüm geldim teyzeleri...
2.300 kilo olmuş.46 cm boyumuz var.suyumuz.kordonumuz .yani herşey normal akıışında devam ediyomuş.10 gün sonra tekrar gidecegiz.bende 2 kilo almışım.toplamda 8 kilo aldım yani.bir problem yok çok şükür.ilk defa poz alamadık hanımefendiden.yerinde duramadı.sürekli pozlarda kaymış gitmiş yani.neyse 10 sonra artık.bizin yeni yıl görüşmemez bitti.artık seneye görcegiz...

oyy maşallah gelinime.. sana da maşallah dünürüm, doğumdan sonra hiç fazlalık kalmayacak sende..

Ya kızlar dün gece rüyamda bebeğimi bi emzirdim bi emzirdim. Göğsümden süt fışkırıyordu akıyordu yerlere resmen ama. Yazık olmasın diyorum çocuğun ağzına memeyi yerleştircem diye uğraşıyorum. Çocuk doğana bu rüyalarla yicem kafayı-tatlicadiarzu-

hayırlara gitsin canım, güzel bi rüya görmüşsün.

ayırlara gitsin canım, güzel bi rüya görmüşsün.
Evet canım hayır olsun. Bir gün kolay doğuruyorum bir gün uğraşıyorum doğuramıyorum bir gün çocuk karnımı yarıp çıkıyo her gece bir olay var bendekaydirigubbakcemile3 Şimdi doğumu bıraktım emzirmeye geçtim diyorum.

zeyl canım sen nerede oturuyorsun??
papatyacım bu arada maaşallh kızına... kızlar subat 14 e kadar olan kaç kişi var acaba aramızda??bence onlar bu topikten ocak anneleri toiğine transfer olacak da ondanzemuszemuskaydirigubbakcemile3:sm_cool:

papatyacım bu arada maaşallh kızına... kızlar subat 14 e kadar olan kaç kişi var acaba aramızda??bence onlar bu topikten ocak anneleri toiğine transfer olacak da ondanzemuszemuskaydirigubbakcemile3:sm_cool:

kaydirigubbakcemile31 subatım escosum ben kestırdım zatı bı kac ay onceden benım oglan rahat durmuyo ocagın 23 u gıbı beklıyorum usgde de buyuk cıkyo bır hafta falan hayırlısı kaydirigubbakcemile3kesın subat ortasına kadar olanlar ocak annesı olur baksana en erken 34+3te dogum yapmaya basladı ocak annelerı,toplamda 110 kısılermıs ama canım

kaydirigubbakcemile31 subatım escosum ben kestırdım zatı bı kac ay onceden benım oglan rahat durmuyo ocagın 23 u gıbı beklıyorum usgde de buyuk cıkyo bır hafta falan hayırlısı kaydirigubbakcemile3kesın subat ortasına kadar olanlar ocak annesı olur baksana en erken 34+3te dogum yapmaya basladı ocak annelerı,toplamda 110 kısılermıs ama canım

dogru diyorsun ya... maaşallah ne guzeldir dimi ama...ben cok agırlaştım da..seviniyorum valla..
kızlarr bizde oyle resim koyarız ama bide ben dogum hikayelerini merak ediyorum biz onları da anlatırız ok?:lepi:eek:puyorumnanaktan

dogru diyorsun ya... maaşallah ne guzeldir dimi ama...ben cok agırlaştım da..seviniyorum valla..
kızlarr bizde oyle resim koyarız ama bide ben dogum hikayelerini merak ediyorum biz onları da anlatırız ok?:lepi:eek:puyorumnanaktan

bende aynıyım escos cok sabırsızlanıyorum agırlasıyor ınsan zorlasıyor ama gunler gectıkce daha bı heycanlanıyorum,upuzun bı dogum hıkayesı yazcam Allah'ım nasıp ederse,tuttugum gunlugune de yazıcam aynı hıkayeyı ayyy ne guzel yaaaa ınsallah anne olucaz masallah masallah masallah :asigim::asigim::asigim:

Hepsı Çok gÜzel gÜle gÜle kullansın ınŞallah bende kırkı Çıkana kadar kızımı yanımda yatırmayı dÜŞÜnÜyorum senınkı gıbı bır sepet arıyorum sakıncası yoksa nerden aldıĞını ve fıyatını ÖĞrenebılırmıyım

havvacım güle güle güzel günlerde kullanın canım çok ciciler hepsi de ay bir doğsalar da giydirsek artık

Hepsİ Çok gÜzel gÜle gÜle kullansın İnŞallah bende kırkı Çıkana kadar kızımı yanımda yatırmayı dÜŞÜnÜyorum senİnkİ gİbİ bİr sepet arıyorum sakıncası yoksa nerden aldıĞını ve fİyatını ÖĞrenebİlİrmİyİm

Çok teşekkür edeirm canım. Sepet arkadaşımın.Sağolsun ödünç verdi. Fiyatını bilmiyorum ona da hediye gelmiş. Ben kabaca araştırmıştım fiyatları 175 ten falan başlıyo.

havvacım güle güle güzel günlerde kullanın canım çok ciciler hepsi de ay bir doğsalar da giydirsek artık

Canım çok ssağol. evet ya.. Doğsalar da şenlendirseler yuvalarımızı...

Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU - HavvaEsen isimli kullanıcının Albümleri: bebeğimin odası

Kızlar bu da Esramın odası... Yerleştirdim dayanamadım. Odada koku yok denecek kaadar azaldı ben de koydum...Ama halı perdeler tam değil. Temizlenecekler...
Çekmece içlerini çekmedim.. Unutmuşum....Serap Teyzemizin hediyesini de ekledim. Tekrar teşekkür ederiz Serapçım.. Çok öpüyoruz seni..

cok begendım ben renklerı cok guzel sakın dıngınlık verıyo ınsana :) gule gule kullanın ınsallah...
:nazar:

selammmm
nasılsınız kızlar ben iyiy şükür, kızımda iyi arada tepikliyor ve ittiriyor böyle yukarı yukarı, dar mı gelmeye başladı yeri ne :)
akşam biraz sol kasığım ağrıdı korktum ayaklarımı uzattım yukarı kaldırdım geçti insan zaman ilerledikçe endişeleniyor.
Zamanında sağlıklı sıhhatli gelsinler inşllah hepsi.
heyecanım günden güne artıyor. çok merak ediyorum kızımı :)) :ecrin_bebek:

X