2010 Şubat Anneleri

Canım üç hafta daha var.Ama servisle gidiyom ben. Rahat oluyo ama yol uzun çok 1.5 saat

olsun yaa evde olmak gıbısı varmı?ne kadar rahat olsa da otururken bıle yoruluyor ınsan hamıleyken bencede ızın almalısın ımkanın varsa

ayy ıyı barı toplu tasıma olsa hıc cekılmez servıs bı derece en azından benneyaptımki

olsun yaa evde olmak gıbısı varmı?ne kadar rahat olsa da otururken bıle yoruluyor ınsan hamıleyken bencede ızın almalısın ımkanın varsa

Valla dayanamazsam çıkacağım kızlar...Ama iyiyim kızlar kötü olsam çıkarım. yol da yormasa ohhh

Valla dayanamazsam çıkacağım kızlar...Ama iyiyim kızlar kötü olsam çıkarım. yol da yormasa ohhh

valla ben bazen evı bıle salıyorum kendı halıne yoruluyor ınsan hele ıkı gundur esımı gonderıınce uyuyorum ama nasıl bı uyku hıc bısey duymuyorum ruya bılem goruyom vallakaydirigubbakcemile3

Yaa ben sabah alışık olduğum saatte uyanıyom şıp diye. Hafta sonları da zorlayınca 1 saat fazla uyuyabiliyom canım ya... Uyu uyu maşallah...Sonra çok arayacağız bu uykuları

Yaa ben sabah alışık olduğum saatte uyanıyom şıp diye. Hafta sonları da zorlayınca 1 saat fazla uyuyabiliyom canım ya... Uyu uyu maşallah...Sonra çok arayacağız bu uykuları

ya bende oyle uyanırdım ama bu son bır aydır bır uyku basıyorkı nasıl,sabah uyanamıyorum bıle ne kadar erken yatarsam yatayım,cocuk doguncada boyle olursam yandık vallakaydirigubbakcemile3

Canım maşallah kızına. Sana da maşallah tabi

ayy ıyı barı toplu tasıma olsa hıc cekılmez servıs bı derece en azından benneyaptımki

He valla gel de bana sor:gitme: Sabahları oturarak geliyom son durak bizim sokakta ama akşam saatleri uymadığı için aynı otobüse binemiyorum. Bi de bizim insanlarımız var ya bakıyor karnıma kafasını çeviriyorlar resmen kimse k.ını kıpırdatmıyor. Genelde orta yaşlı adamlar yer veriyor. Verirlerse oturuyoruz vermezlerse sallana sallana geliyoruz işte kafamçokkarıştı Çoğunluklametroya biniyrum evimle hiç alakası olmamasına rağmen eşim gelip alıyor indiğim yerden. Git gel çok yorucu yoksa gündüz oturuyoruz zaten.

amaaan onu en cok su yaslı kadınlar yapıyor kendı oturdugu yetmıyo bıde gezmeye gıttıgı yarım dunya kadına seslenıyo sevım hanım bosalan yere hemen otur dıye bende ayaktayım tın tın kımse yer vermedı vızdansızlarklava:

kendılerı analarının karınlarından cıkmamıslar sankı klava:

Yok valla kızlar insanların hiiç umrunda değil. Ben babamı hiç bir zaman otobüste falan otururken görmedim hep kalkar bir bayan geldiğinde. Şimdi ki gençlik o kadar centilmen değil.

Görüşürüz havvacımŞeniz

kızlar bende cıkıyorum aksamın yemegını ayarlıyım ac kalcaz yoksa kalkamadım bı turlu gorusmek uzere kendınıze ıyı bakınkaydirigubbakcemile5

Ya kızlar dün gece rüyamda bebeğimi bi emzirdim bi emzirdim. Göğsümden süt fışkırıyordu akıyordu yerlere resmen ama. Yazık olmasın diyorum çocuğun ağzına memeyi yerleştircem diye uğraşıyorum. Çocuk doğana bu rüyalarla yicem kafayı-tatlicadiarzu-

ayy ne güzel bi rüya canım yaa
rüyada sütün olması çok güzelmişş

masallah bereketıyle gelcek senın bebısınnn :CüvCüv:

Ben Alminaya oy verdim canım. Tanıdığım çok güzel ve çok tatlı bir Almina var o yüzden çok hoş geliyor bana isim.

ayy ne güzel bi rüya canım yaa
rüyada sütün olması çok güzelmişş

inşallah canım hayır olsun. Ama çok güzeldi doğurasım geldi vallkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…