- 12 Temmuz 2009
- 9.108
- 28
- 38
Canım üç hafta daha var.Ama servisle gidiyom ben. Rahat oluyo ama yol uzun çok 1.5 saat
ayy ıyı barı toplu tasıma olsa hıc cekılmez servıs bı derece en azından benneyaptımki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım üç hafta daha var.Ama servisle gidiyom ben. Rahat oluyo ama yol uzun çok 1.5 saat
ayy ıyı barı toplu tasıma olsa hıc cekılmez servıs bı derece en azından benneyaptımki
olsun yaa evde olmak gıbısı varmı?ne kadar rahat olsa da otururken bıle yoruluyor ınsan hamıleyken bencede ızın almalısın ımkanın varsa
Valla dayanamazsam çıkacağım kızlar...Ama iyiyim kızlar kötü olsam çıkarım. yol da yormasa ohhh
Yaa ben sabah alışık olduğum saatte uyanıyom şıp diye. Hafta sonları da zorlayınca 1 saat fazla uyuyabiliyom canım ya... Uyu uyu maşallah...Sonra çok arayacağız bu uykuları
canlarım nasılsınız...
ipegi gördüm geldim teyzeleri...
2.300 kilo olmuş.46 cm boyumuz var.suyumuz.kordonumuz .yani herşey normal akıışında devam ediyomuş.10 gün sonra tekrar gidecegiz.bende 2 kilo almışım.toplamda 8 kilo aldım yani.bir problem yok çok şükür.ilk defa poz alamadık hanımefendiden.yerinde duramadı.sürekli pozlarda kaymış gitmiş yani.neyse 10 sonra artık.bizin yeni yıl görüşmemez bitti.artık seneye görcegiz...
Canım maşallah kızına. Sana da maşallah tabi
He valla gel de bana sor:gitme: Sabahları oturarak geliyom son durak bizim sokakta ama akşam saatleri uymadığı için aynı otobüse binemiyorum. Bi de bizim insanlarımız var ya bakıyor karnıma kafasını çeviriyorlar resmen kimse k.ını kıpırdatmıyor. Genelde orta yaşlı adamlar yer veriyor. Verirlerse oturuyoruz vermezlerse sallana sallana geliyoruz işte kafamçokkarıştı Çoğunluklametroya biniyrum evimle hiç alakası olmamasına rağmen eşim gelip alıyor indiğim yerden. Git gel çok yorucu yoksa gündüz oturuyoruz zaten.
Canım maşallah kızına. Sana da maşallah tabi
He valla gel de bana sor:gitme: Sabahları oturarak geliyom son durak bizim sokakta ama akşam saatleri uymadığı için aynı otobüse binemiyorum. Bi de bizim insanlarımız var ya bakıyor karnıma kafasını çeviriyorlar resmen kimse k.ını kıpırdatmıyor. Genelde orta yaşlı adamlar yer veriyor. Verirlerse oturuyoruz vermezlerse sallana sallana geliyoruz işte kafamçokkarıştı Çoğunluklametroya biniyrum evimle hiç alakası olmamasına rağmen eşim gelip alıyor indiğim yerden. Git gel çok yorucu yoksa gündüz oturuyoruz zaten.
Kızlar benim mesai bitti.Görüşmek üzere öpüyoruz herkesi...
Kızlar benim mesai bitti.Görüşmek üzere öpüyoruz herkesi...
Ya kızlar dün gece rüyamda bebeğimi bi emzirdim bi emzirdim. Göğsümden süt fışkırıyordu akıyordu yerlere resmen ama. Yazık olmasın diyorum çocuğun ağzına memeyi yerleştircem diye uğraşıyorum. Çocuk doğana bu rüyalarla yicem kafayı-tatlicadiarzu-
Ya kızlar dün gece rüyamda bebeğimi bi emzirdim bi emzirdim. Göğsümden süt fışkırıyordu akıyordu yerlere resmen ama. Yazık olmasın diyorum çocuğun ağzına memeyi yerleştircem diye uğraşıyorum. Çocuk doğana bu rüyalarla yicem kafayı-tatlicadiarzu-
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...37003-melegimin-ismini-beraber-koyalimmi.html
kızlar kızımın isim anketine katılırmısınız?
ayy ne güzel bi rüya canım yaa
rüyada sütün olması çok güzelmişş
masallah bereketıyle gelcek senın bebısınnn :CüvCüv: