2010 Şubat Anneleri

cnm maşallah kızına.:nazar: ne güzel az kiloyla gidiosun ya ben 12 kilo almış bulunuyorum şimdiden doğuma 15 le yetişirim inşallah.

canım eskilere şimdi baktım.maşallah senin kızada.büyüyorlan işte.seninkide nazlı çıkmış.benimkide göstermedi ilk kez.nezlı sıpalar...

masallah papatyacım kızına,Allah'ım hayırla kucagımıza almamızı nasıp etsın yavrularımızı,benım oglus ne alemdeyse carsamba gunude benım kontrolum var gunler gecmıyor yahudelikafadulden

hımm az akalmış sanada.senin oglanda koca delikenlı olmuştur artık annesi.....

Ayşegülcüm maşallah ipeğe :nazar:kilo kunusunda iyi gidiyosun canım, benimde toplamda aldığım kilo 13 biraz fazla tabi ama ne yapayım:))).....

evet kiloda iyi gidiyorum bakalım.ilkinde çok aldım aman bari bu az olsun...ya sinin kız tosuncuk olacak sanırım selma.maşallah kilosu çok çok iyi....maşallah...

masallah kızımın adaşına kocaman olmus ablalık yapcak benım kızıma kaydirigubbakcemile2

sagol teyzesi.tabi benim kız abla olocok.senin ipek acele etmezse tabi....
ben artık misfir kabul etmiyorum.ne yapayım.artık zor oluyo....

aryaa cım sennin durum bizden vahimmişkaydirigubbakcemile3
bize 45 gün zaman verdiler en az 1 ayda teslim ediyorlar inş. yetişir doğuma
zeynepb tatlım bendede bacak aralarımda ağrı çok oluyor hatta giyinirken ayağımı zor kaldırıyorum magnezyum hapını arttırınca hafifliyormu magnezyum eksikliğindenmi oluyormuş.öyleyse bende arttırıyım p.tesi doktora gidicez bizde unutmam sorarım inş.

canım benım doktor son kontrolumde dedıkı (ben magnezyumun suya atılanını kullanıyorum bıde kan surubum var) magnezyumla beraber baska bı ılac alma arasında en az bı 4 saat olsun dedı aklında olsun bırlıkte falan alma zararlıymıs

arkeos sağol canım doktorum beni uyarmadı ben suda değil hap olarak içiyorum magnezyum demir calsiyum karışımı günde 4 vitamin alıyorum ayriyetten aklımda bulunsun içmiyim artık doktorumada söyliyim neden beni uyarmadı:eek:klava:

Baya bir Ptesi doktor randevusu olanlar var...... Bakalım bizde bu randevuda dogum seklini, yerini falan konuşuruz diye dusunuyorum. bizim oglanın yüzünü bizde göremedik. hep sırtını donuyor... bakalım bu sefer ne olacak... hem bu sefer annaneside torununu ilk kez görecek.... heyecanlıyız....

arkeos sağol canım doktorum beni uyarmadı ben suda değil hap olarak içiyorum magnezyum demir calsiyum karışımı günde 4 vitamin alıyorum ayriyetten aklımda bulunsun içmiyim artık doktorumada söyliyim neden beni uyarmadı:eek:klava:

banada vıtamın verıyım dedı de ben hıc almadım ya hatta folıkasıt bıle kullanmadım hep dısardan almaya calısıyorum hapı nedense yutamıyorum,doktorda bana hep sıvı verıyor artık

Havva canım sen nerelerdesİn msn dede gÖrmÜyoruz senİ hİÇ İyİsİn demİİ

Canım benim...Ya işler o kadar yoğun ki ne yazdıklarınıza cevap verebiliyorum ne de geçmişi okuyabiliyorum tatlım. Site de bir açık bir kapalı. msnye bir iki gündür giremedim. Yazılılar vardı okunacak. Onlar bitti benim kasılmalarım başladı. Sıkıntı yapıyo kasıldıkça sohbete de katılamıyom öyle olunca. Ben de giremedim. Ama akşam girdim yoktun sen.
Bu arada merak edilmek güzelmiş kız... Öptük seni kızımla a.s.

canım eskilere şimdi baktım.maşallah senin kızada.büyüyorlan işte.seninkide nazlı çıkmış.benimkide göstermedi ilk kez.nezlı sıpalar...

hımm az akalmış sanada.senin oglanda koca delikenlı olmuştur artık annesi.....

evet kiloda iyi gidiyorum bakalım.ilkinde çok aldım aman bari bu az olsun...ya sinin kız tosuncuk olacak sanırım selma.maşallah kilosu çok çok iyi....maşallah...

sagol teyzesi.tabi benim kız abla olocok.senin ipek acele etmezse tabi....
ben artık misfir kabul etmiyorum.ne yapayım.artık zor oluyo....

saol cnm.evet geriye sayım başladı artık.nazlı olsunlar boşver erkeklerin hakkından gelemezler başka türlü:)))

aryaa cım sennin durum bizden vahimmişkaydirigubbakcemile3
bize 45 gün zaman verdiler en az 1 ayda teslim ediyorlar inş. yetişir doğuma
zeynepb tatlım bendede bacak aralarımda ağrı çok oluyor hatta giyinirken ayağımı zor kaldırıyorum magnezyum hapını arttırınca hafifliyormu magnezyum eksikliğindenmi oluyormuş.öyleyse bende arttırıyım p.tesi doktora gidicez bizde unutmam sorarım inş.

ya cnm sizden vahim tabi daha alıcazda gelicekte birde beğenicez gezip.zor yani.şükredin halinize:)))

aryaacım sıkma canını canım ama bellı et kız gerekırse artık son aylardayız heran bısey olabılır,benım esımde hıc dıkkat etmıyodu valla gecenlerde bı hastalandım bı daha mısafır falan hiç ben soyluyorum cagıralım dıye yok gelmesın kımse dıyo kaydirigubbakcemile3

walla cnm geç

walla secılcım dun bendede mısafır wardı sonrasında dısarı cıktık gece dogurucam sandım 2 tane mınoset 2 tane magnezyum ıctım hala kasıklarım agrıyo acıyo... aman dıyım yorma kendını bırak ıstemıyorum de gelmesınler senden onemlımı bebegınden onemlımı ben kesın suretle mısafır faslını kapadım. kımse cekmıyo bız cekıyoruz sonra acısını...
.

oyyy masallah kızımın adaşına kocaman olmus ablalık yapcak benım kızıma kaydirigubbakcemile2
banada magnezyum içeceği verdi dr.sözde emre bugün alıcaktı reçeteyi almadan gitmiş işe.yok

Son düzenleme:
aryaacım canım valla hep basımızda bızde gıtcez yılbasında kayınvalıdemlere esım dıyo sen 4-5 gun orda kal gıdıncede ben pazartesı gelıyım alıyım senı dıyo.Ya sacmalama dedım orda evdekı gıbı oturabılıyomusun?her ıs sana bakıyo ben yapamam dıyemıyosun,yatamıyosun oyle ıstedıgın gıbı,anlamıyolar ıste kafamçokkarıştı

plajcım fıyatlar ne kadar oluyor?

benim pijama 85 tl.....biraz pahalı orası ama yeri çok güzel ben bide polar sabaklık düşünüyorumda emin deilim ...külotlar falan yeri çok güzel 2 tane beyaz aldım bide...

benim pijama 85 tl.....biraz pahalı orası ama yeri çok güzel ben bide polar sabaklık düşünüyorumda emin deilim ...külotlar falan yeri çok güzel 2 tane beyaz aldım bide...

bende sabahlık alsammı almasammı kararsızlık ıcınde kaldım sadece lohusayken kullanırım baska kullanmam basıma kalır dıye ıstemıyorum,bıde adam akıllı hıc bısey yokkı carsıda adı carsı-tatlicadiarzu-

Hoş şeyler var evet ama nerden bulucaz bunları ki :uhm:

canım merkezi izmirdeymiş iletişimden aradım istanbulda sadece osmanbeyde toptan mağazası varmış oranın sahibinin cep nosunu aldım gelin yardımcı oluruz dedi ama sen kocaelinde oturuyorsun heralde arayıp kocaelinde satış mağazası yada toptan yeri varmı diye öğrenebilirsin

canım merkezi izmirdeymiş iletişimden aradım istanbulda sadece osmanbeyde toptan mağazası varmış oranın sahibinin cep nosunu aldım gelin yardımcı oluruz dedi ama sen kocaelinde oturuyorsun heralde arayıp kocaelinde satış mağazası yada toptan yeri varmı diye öğrenebilirsin

Tamam canım çok teşekkür ederim.

Canım benim...Ya işler o kadar yoğun ki ne yazdıklarınıza cevap verebiliyorum ne de geçmişi okuyabiliyorum tatlım. Site de bir açık bir kapalı. msnye bir iki gündür giremedim. Yazılılar vardı okunacak. Onlar bitti benim kasılmalarım başladı. Sıkıntı yapıyo kasıldıkça sohbete de katılamıyom öyle olunca. Ben de giremedim. Ama akşam girdim yoktun sen.
Bu arada merak edilmek güzelmiş kız... Öptük seni kızımla a.s.
sen ızne ne zaman cıkıcan canım ya hala 2 vesaıt okula gıt gel yazık sana ama :gitme:

guzel seyler warmıs ama...

X