2010 Şubat Anneleri

Ah canım benim çok yakın arkadaşım aynı şeyler yaşadı ve çok zor olduğunu biliyorum. Allah sana karşılığını vermiş en azından çektiklerinin arkadaşımın öyle bir umudu da yok.Yumurta toplama vajinal ultrasyondan sonra çatı muayenesi sana vız gelir.

Maşallah kızına Ebrucum 4 hafta sonra gidicem ben doktora yaa daha çok var:gitme:

merhaba canım
bendede kronikleşmiş idrar yolu enfeksiyonu vardı.hamileliğimin ilk aylarında bebeğe zararı olur diye doktorun verdiği antibiyotikleri kullanmadım enfeksiyon böbreklerime yürüdü ve 40 derece ateşle hastaneye yattım sakın ihmal etme bebeğe zararlı antibiyotik vermiyorlar zaten enfeksiyon erken doğum ve ateş yapıyor ateşte bebeğe çok zararlı biliyorsun sen iç ilaçlarını benim yaptığım hatayı yapma sonucunu çok ağır ödedim.daha sonra günde 3000mg ilaç almak zorunda kaldım çünkü enfeksiyon almış başını gitmiş
geçmiş olsun canım hamileliğinde benim kadar antibiyotik alan yoktur heralde günde 3000mg ve 2 ay boyunca günde 1000 mg hergün sabah akşam aldım bebeğim sağlıklı gözüküyor çok şükür hatta gelişimi 10 gün ilerde çok doktora gittim çok antibiyotik aldım diye hepsi bişey olmaz dedi hatta amerikada öğretim üyesi bir prof.a gittim verdiğimiz antibiyotiklerin bebeğe zararı olmuyor dedi merak etmeyin olsa benim bebeğime olurdu içmemeniz daha büyük zararlar verir

kızlar bende bir halsizlik bir bitkinlik var anlatamam.
günlerdir de midem bulanıyor, bugün istifra ettim çok fena oldum.
iştahım kesildi birşey yiyemiyorum ve sanki idrar yolu enfeksiynu gibi bir ağrım var
enfeksiyon olanlarda böyle şikayetler oluyor mu?
çok rahatsızım...
Allah sizlere göstermesin!

hayırdır inş canım ya doktora git bi :teselli:

kızlaaaarrr chicco dan mesaj gelmiş tekstilde % 40 indirim başlamış :dance:

plaj canım bilmiyordum ne zor şeyler atlatmışsın bak sonuna geldin çok şükür Allaha şükürler olsun

zehra, akpak geçmiş olsun kızlar ben de şu ödemi atamadım gitti

eşimle konuşayın belki yarın giderim doktora.
acaba grip falan mı olıuyorum, halsizlik falan. kolumu kaldıracak halim yok. yemek yapamıyorum. dün kardeşime yaptırdım tarif ettim o yaptı, bugün kahvaltıyı bile hazırlayamadım, iyiki kardeşim var. aman ben de bebeğimi kardeşsiz koymayayım :umursamaz:

benimde karnım yere düşecek sanki çok sert ve acı veriyo
bide şu ayaklarım öldürüyo beni yaa hele ayak bileklerim sanki 15 gün yol yürümüş gibiyim...

kızzz camdankalp
doğru mu görüyorum sen misin kaydirigubbakcemile3
nasılsın napıyorsun?
nerelerdesin günlerdir?
eve bilg mı aldınız? yoksa işe mi başladın tekrar kaydirigubbakcemile3
ağrılar bende de var canım karnım da ağrıyo bacaklarım da. yürümek işkence. galiba vücut bu kadar ağırlığa dayanamıyo artık.
egzersiz falan yapıyor musun?

benim kız şaşırma :))
yok annemdeyim canım net bende yok annemde var iyimi delikafadulden

Selam merhaba kızlar

dün izne ayrıldım iznim başladı bugün bütün gün evdeydim alışkın değilim tabii evde kalmaya oyalanacak birşeyde bulamadım sıkıldım valla.benim evde internet yok annemlere gelip giriyorum

ocak annelerinden biri daha doğurmuş bizde başlarız yakında dökülmeye.hayırlısı olsun.

geçmişe biraz baktım hst gelenleri gözü aydın gidecekler inşallah iyi haberlerle gelirler.aman kızlar enfeksiyona dikkat mantar falan hem ucuz süre geçmiyor hemde canınızı fena yakıyor islak mendil falan kullanmayın mutlaka tuvalet sonrası suyla yıkayın poponuzu :kedi:

benim kızda sürekli bi yerde toplanıyor tekmeler azaldı ama şu tolpanıp sertleşmesi korkutuyor pzt dr gidicem sorucam bakalım normal mi.

Kızlar ben de doktorumu aradımm. Benim karnım baya aşağıya indi midem boşaldı resmen acaba normal midir erken doğum belirtisi falan mı dedim. Normaldir korkma zaten hareketli bir bebek olabilir dedi. Ki hakikaten 1 saat o kadar çok tepindi ki oturtmadı beni dolandım sürekli ve karnım şu anda dünkü kadar aşağıda değil. Bi de 32 haftalık oldun korkma artık doğsa da deyip güldü bi de kahkahayla. En azından erken doğum belirtisi değilmiş rahatladım.

Neyse kimsecikler kalmamış buralarda ben de çıkıcam birazdan.. herkese iyi akşamlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…