ben psik.danışmanım canm. özel de çalıştığım için gebeliğin başı gibi bıraktım, kanamam olmuştu bi ara, o zaman bıraktım ama sürekli hareketliyim bende o sebepten belki aşağıya inişine yardımcı olmuş olabiliriz!(
bende pazartesi gitcem bakalım, karnımın en altında sancı var zaten! bebek de daha aşağıya indi, inşaAllah erken falan olmaz...
Ya benimde gebeliğimin başında kanamam oldu alla alla bu da belki bu durumla alakalı bişey.Bebeğin inmesi çıkması oluyor zaman zaman onu o kadar kafana takma.Benimki yedinci aydan beri dönmüştü bekliyodu.Son zamanlarda yine yukarda.Doktora sordum,pozisyonu değişmemiş sadece konumu değişir,bu olağan bişey dedi.Bende cumartesi gidicem bakalım inşallah bi problemle karşılaşmam,sanki su sızması gibi şeyler hissediyorum off ne kadar evhamlı oldum Allahımmafoldumben
Nar suyu mevzusuna gelince sırnaşık şey
Valla ben bir çocuk gelişimci olarak kesinlikle su bile verilmesine karşıyım,hatta hocalarımız ; 6 ay kesinlikle hiç bir şey verilmediğinde,iki saatte bir en az 20 dk -yani verimli emdiğinde-( bu dışarıdan hiç bi besin almamaya anne sütünün sağılmış hali de dahil)6 ay kesinlikle çocuğunuz olmaz diyorlardı...
Lakin arda arda doğum yapan beş arkadaşımın vaziyetlerini gördükçe büyük konuşmamaya karar verdim:sinifsinif: tek söyledikleri gaz gaz gaz kafamçokkarıştı
Özellikle de erkek bebekleri olanlar,yapmam dedikleri herşeyi yaptılar,bende böle abidik kubidik haberleri bile kale alır oldum anlayacağınızyerimseniben
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Allah ıyılıgını versın zeyl cok guldum kız aynı evham bendede var su sızması gıbı hıssedıyorum dıyorum aha suyum gelıyor kaydirigubbakcemile3
Allam doğursakta kurtulsak...:CüvCüv:
Biraz da ocak anneleri yüzünden oldu bu evhamlar.klava:Anam hepsi doğurdu,hergün heyecanla takip ediyorum onları sonra da bende de şu var bu var kafayı yedim anlıycankafamçokkarıştı
bence de sen daha niye normal doğumdan korkuyon ki.. rahim filmi ben de çektirmiştim ve nasıl bişey olduğunu bilmediğim için hastaneye öyle saf saf tek gittim. Allah'ım ne fenaydı, bacaklarım tutmuyordu resmen hastaneden çıktığımda, ağlaya ağlaya bi kaldım. sonucu çok güzel çıkmıştı, hastanede beni ağlayarak görenler acıyarak bakıyodu, heralde kürtaj mı oldu falan diye mi düşündüler ne :1rolleyes:
canım maşallah kızınaben hamile olmadan önce enfeksiyon kapmıştım ve dediğin gibi idrarda falan çok zorlanıyordum. antibiyotik kullanınca geçmişti. senin de geçer inş canım. antibiyotik kullanıp, kullanmaman konusunda bişey diyemeyeceğim CADIARZU bol bol bolll su iç
günaydın herkese..hayırlı cumalar. ayy yarın öğleden sonra tatil çok şükür. bu hafta geçmek bilmedi.. pazartesi oğlumu görmeye gitcem :asigim:
serapcım çok şükür önemli değilmiş, bizim de içimiz rahatlamış oldu.
SRPP .........MELİSSA sağolun canlarım evet çok zor günlerdi ama geride kaldı Allahda meleğimi durumu gönderdi şükür Allah düşmanıma yaşatmasın..............
SRPP .........MELİSSA sağolun canlarım evet çok zor günlerdi ama geride kaldı Allahda meleğimi durumu gönderdi şükür Allah düşmanıma yaşatmasın..............
günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese
canım ne kadar zor süreçlerden geçmişsin tüpbebek tutmamış ama rabbim doğal yoldan vermiş çok şükür
bende tedavi oldum olmadı 2 ay sonrası tüpbebek yaptırıcaktıkki doğal yoldan oldu sonsuz şükürler olsun
ama bende rahim filmi çektirdim ağrısız yöntemdi hiçbirşey hisstmedim narkozda almadım etrafınızda varsa çektirecek balonlu sistem deniliyor ve 5 dk sürüyor ince bir hortumla sıvı veriyorlar hafif karın ağrısının dışında hiçbirşey olmuyor rabbim kimseye ihtiyaç duyurmasın inş.
Günaydıııııın. Haftanın son günü ne mutlu bize özelikle çalışanlara tabihihoyyythihoyyyt Bi de benim gibi yarın çalışmayacaksanız tadından yenmezdelikafadulden
Sağol canım ben de rahatladım. Sana bu haftasonu geçmez şimdi oğluna göresiyekaydirigubbakcemile3
Amin canım Allah kimseye yaşatmasın. Meleğini kollarına alınca heeeepsini unutacaksın işteopuyorumnanaktan