- 5 Ağustos 2009
- 1.180
- 3
- 39
ben psik.danışmanım canm. özel de çalıştığım için gebeliğin başı gibi bıraktım, kanamam olmuştu bi ara, o zaman bıraktım ama sürekli hareketliyim bende o sebepten belki aşağıya inişine yardımcı olmuş olabiliriz! (
bende pazartesi gitcem bakalım, karnımın en altında sancı var zaten! bebek de daha aşağıya indi, inşaAllah erken falan olmaz...
Ya benimde gebeliğimin başında kanamam oldu alla alla bu da belki bu durumla alakalı bişey.Bebeğin inmesi çıkması oluyor zaman zaman onu o kadar kafana takma.Benimki yedinci aydan beri dönmüştü bekliyodu.Son zamanlarda yine yukarda.Doktora sordum,pozisyonu değişmemiş sadece konumu değişir,bu olağan bişey dedi.Bende cumartesi gidicem bakalım inşallah bi problemle karşılaşmam,sanki su sızması gibi şeyler hissediyorum off ne kadar evhamlı oldum Allahımmafoldumben
Nar suyu mevzusuna gelince sırnaşık şey
Valla ben bir çocuk gelişimci olarak kesinlikle su bile verilmesine karşıyım,hatta hocalarımız ; 6 ay kesinlikle hiç bir şey verilmediğinde,iki saatte bir en az 20 dk -yani verimli emdiğinde-( bu dışarıdan hiç bi besin almamaya anne sütünün sağılmış hali de dahil)6 ay kesinlikle çocuğunuz olmaz diyorlardı...
Lakin arda arda doğum yapan beş arkadaşımın vaziyetlerini gördükçe büyük konuşmamaya karar verdim:sinifsinif: tek söyledikleri gaz gaz gaz kafamçokkarıştı
Özellikle de erkek bebekleri olanlar,yapmam dedikleri herşeyi yaptılar,bende böle abidik kubidik haberleri bile kale alır oldum anlayacağınızyerimseniben