2010 Şubat Anneleri

bizde geldik mamamızı yedik serapçım kötü bişey yoktur içini rahat tut
seçilcim özlettin kendini yaaa

cnm ben geliyorum sen yoksun sen geliyorsun ben yokum buluşamadık.kaydirigubbakcemile3 çamaşır yıkıyorum durmadan cnm ya emre birsürü kirli getirdi:1shok: canım çıktı walla.birde ağrım oluo bu aralar karnımda değilde kasık ve o malum bölgede derin vuruo sanırım ama bağırıcam nerdeyse o kadar şiddetli.bugün kontrol var heycanlıyım bakalım ne dicek dr.derinede annecim kapat yüzünü gösterme bize diye tembihliyorum bu sefer kaç haftadır yalvardım göstermedi bakalım birde böyle deniyeyimkaydirigubbakcemile3 öteki derinim napıo?

ewet cnm bu konuda tecrubelı bırı olarak soyleyeyım catala yatıyosun ayıtır demesı ,bakıyo ıste fazla detaylı anlatmaya gerek yok herhalde:lepi::lepi:

ayyyyy çok zor ya benim enfeksiyon için baktı 2 ay önce dr çok kötüydü birde erkek olunca kasıo insan kendini ilkkez erkek dr muayene oldum acayip utandım kadın olmak ne zor.ufffffkafamçokkarıştı

cıcsler ben kacayım aksama yemegım yok ,kocacımda hasta zaten bugun erken gelır ısten garıbım,,
kızım ewde oooo bı suru ısım var
hadı allaha emanet olun heınız byyy

seçil canım benimde göstermicekti elleri yüzündeydi ama doktor amcamız salladı acık çekti elini :)
seçil kız enfeksiyon için ne dedi sonra sanırım bendede var çok acıyo bide kaşınıyo

cnm ben geliyorum sen yoksun sen geliyorsun ben yokum buluşamadık.kaydirigubbakcemile3 çamaşır yıkıyorum durmadan cnm ya emre birsürü kirli getirdi:1shok: canım çıktı walla.birde ağrım oluo bu aralar karnımda değilde kasık ve o malum bölgede derin vuruo sanırım ama bağırıcam nerdeyse o kadar şiddetli.bugün kontrol var heycanlıyım bakalım ne dicek dr.derinede annecim kapat yüzünü gösterme bize diye tembihliyorum bu sefer kaç haftadır yalvardım göstermedi bakalım birde böyle deniyeyimkaydirigubbakcemile3 öteki derinim napıo?

ayyyyy çok zor ya benim enfeksiyon için baktı 2 ay önce dr çok kötüydü birde erkek olunca kasıo insan kendini ilkkez erkek dr muayene oldum acayip utandım kadın olmak ne zor.ufffffkafamçokkarıştı

canım valla bi türlü buluşamadık sormaa ah kıyamam derin hnm vuruyo demekki bak yaramaza ama kendini çok zorlama lütfen tahmin edebiliyorum o ağrıları benimde göbeğim hala geçmedi biliyomusun acıyo ağlıcam nerdeyse göstermicek bu kızlar bize yüzlerini benimkide habrie tepikliyo annesini ama acayip halsizlik var bende her gece erkenden yatıyorum yaniii

seçil canım benimde göstermicekti elleri yüzündeydi ama doktor amcamız salladı acık çekti elini :)
seçil kız enfeksiyon için ne dedi sonra sanırım bendede var çok acıyo bide kaşınıyo

cnm ooo beni ne salladı ne çevirdi dr resim dahi alamadık geçen sefer.bakalım bu sefer ne olucak babasıda dioki kız boşuna para verdirme bana diokaydirigubbakcemile3
enfeksiyon varmış biraz fitil verdi ama önemsiz bir enfeksiyonmuş benimkisi her evli kadın da olandan dedi.ne demek istedi anlamadım.sende ihmal etme enfeksiyonun zararlılarıda var normal doğumuda etkilio söyle dr.

canım valla bi türlü buluşamadık sormaa ah kıyamam derin hnm vuruyo demekki bak yaramaza ama kendini çok zorlama lütfen tahmin edebiliyorum o ağrıları benimde göbeğim hala geçmedi biliyomusun acıyo ağlıcam nerdeyse göstermicek bu kızlar bize yüzlerini benimkide habrie tepikliyo annesini ama acayip halsizlik var bende her gece erkenden yatıyorum yaniii

sorma cnm ya o halsizlik bende de var dayak yemiş gibiyim hergece.göstermicek cimcimeler.yüzgörümlüğü istiolar babalarından.biz naz yapamadık onlar yapıcaklar babalarına herhalde.kaydirigubbakcemile3 evin işi bitmio artık yemek yapmak dahi zor gelio ağrlaştık iyice cnm ya.bu aylarında egzersiz yapanlara hayret ediyorum ben mi çok nazlıyım acaaba ya.

aman bu çatı muaynesi olmsa olmuyomu ya usgden anlaşılmıyomu

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 esma çok tatlısın kısssssssssssss............

Aslında benim normal doğumdan korkmam bile saçma ben bu bebişi tam 3 yıl bekledim 1 yılı tüp bebek ve aşılamayla geçti hepsi boşa uğraştı...en son kendiliğinden verdi Allah...ama neler çektim sizin korktuğunuz o çatal dediğinize her gün oturuyodum yumurta takibi için vajinal ultrasonda öle hergün....ayrıyeten rahim filmi çekilen varmı aranızda bilmem Allahım heralde doğum sancısı eminim daha fazla deildir vıyyak vıyyak bağırıyon o yapılırken....bide yumurta toplanırken 30 cm iğneyle topladılar ve canlı canlı ....rahme güya uyuşturucu iğne yapıyolar ölüyon ağrıdan o iğne rahme cos diye batıyo çok acı çektim ben çok..........

e olacak o kadar cnm yanı
basa gelen cekılır ,bak o cok onemlı bısey, belkı catın dar ve sende doktorunda bunu bılmıyosun allah korusun normal dogum yaamazsın ve sana normal dogum yatırırlarsa allah korusun cok kotu seylar olabılır,doktorunda senınde bunu bılmesı gerek cnm,zamanla alısıyosun bacım her yerını herkes goruyo,
hele doguma bı gırıyosun karsında en az 6 kısı ,, bu ısler boyle cnm:eek::eek:

sende haklısın canım iyiykide dok bayan bari öle düşüneyim benneyaptımkitesekürlervereliniortak

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 esma çok tatlısın kısssssssssssss............

Aslında benim normal doğumdan korkmam bile saçma ben bu bebişi tam 3 yıl bekledim 1 yılı tüp bebek ve aşılamayla geçti hepsi boşa uğraştı...en son kendiliğinden verdi Allah...ama neler çektim sizin korktuğunuz o çatal dediğinize her gün oturuyodum yumurta takibi için vajinal ultrasonda öle hergün....ayrıyeten rahim filmi çekilen varmı aranızda bilmem Allahım heralde doğum sancısı eminim daha fazla deildir vıyyak vıyyak bağırıyon o yapılırken....bide yumurta toplanırken 30 cm iğneyle topladılar ve canlı canlı ....rahme güya uyuşturucu iğne yapıyolar ölüyon ağrıdan o iğne rahme cos diye batıyo çok acı çektim ben çok..........

ALLAHIM seni mükafatlandırmış cnm o çektiğin acılara karşılık.o zaman sen daha dayanıklı olursun bizlerden en azından bu acımızın sonunda ALLAHım bize dünyanın en tatlı meleklerini vericek inşallah.bende çok yaşadım alttan muayene biliyorum ama seninki daha zordur herhalde.

s.a kızlar nasılsınız?gecmısı okudumda bıraz enfeksıyondan bahsetmıssını.bende de var ve cok fena gebelıge baglı mantar hastalıgı oldu bende cok fenayım kac gundur?cok yuksek dozda antıbıyotık ve fıtıl verdı ama ben kullanmadım korkuyorum cunku ıcınde gebeler ıcın kullanılabılırlıgı kanıtlanmamıstır yazıyor ama doktorum ısrarla kullanın zararı yok dıyo mafoldumben

sorma cnm ya o halsizlik bende de var dayak yemiş gibiyim hergece.göstermicek cimcimeler.yüzgörümlüğü istiolar babalarından.biz naz yapamadık onlar yapıcaklar babalarına herhalde.kaydirigubbakcemile3 evin işi bitmio artık yemek yapmak dahi zor gelio ağrlaştık iyice cnm ya.bu aylarında egzersiz yapanlara hayret ediyorum ben mi çok nazlıyım acaaba ya.

valla yatınca kalkasımda yok evet kızlar babalarına çok çektirecek galibaa olsun nazlı olsunlar zarar gelmez demi amaaa valla evde zor hareket ediyorum bide egserzmii yapsak iyi ama olmuyo işteee

ALLAHIM seni mükafatlandırmış cnm o çektiğin acılara karşılık.o zaman sen daha dayanıklı olursun bizlerden en azından bu acımızın sonunda ALLAHım bize dünyanın en tatlı meleklerini vericek inşallah.bende çok yaşadım alttan muayene biliyorum ama seninki daha zordur herhalde.

işallah canım hepimiz için en kolayı olur artık işallah ....tüp bebek zor ...işlemleri zor çok zahmetli...ve acılı işlemlerden geçiyosun

Bende doktordan geldim kızım 2200 gr olmuş çok şükür bi sorun yok ama ben idrar yolu enfeksiyonu olmuşum antibiyotik verdi mide yanması için şurup verdi dün gece kasıklarım çok ağrıdı birde idrarımı yaparken çok zorlanıyodum aranızda bu sorunu yaşayan varmı ilk defa antibiyotik kullancamda sorun olmaz inşallah bebek için.

Bende doktordan geldim kızım 2200 gr olmuş çok şükür bi sorun yok ama ben idrar yolu enfeksiyonu olmuşum antibiyotik verdi mide yanması için şurup verdi dün gece kasıklarım çok ağrıdı birde idrarımı yaparken çok zorlanıyodum aranızda bu sorunu yaşayan varmı ilk defa antibiyotik kullancamda sorun olmaz inşallah bebek için.

canım masallah bu arada gecmıs olsun bende var ama zorlanmıyorum sadece cok fena kasıntım var ve canım yanıyo o kadar bana antıbıyotık verdı ama ben kullanmıyorum,guvenemedım yuksek dozajlı oldugu ıcın ınsallah duzelırsın

bende doktordan geldim kızım 2200 gr olmuş çok şükür bi sorun yok ama ben idrar yolu enfeksiyonu olmuşum antibiyotik verdi mide yanması için şurup verdi dün gece kasıklarım çok ağrıdı birde idrarımı yaparken çok zorlanıyodum aranızda bu sorunu yaşayan varmı ilk defa antibiyotik kullancamda sorun olmaz inşallah bebek için.

gözün aydın canım geçmiş olsun düzelir merak etmee rahat ol

canım masallah ya hepsı cok tatlı Allah guzel gunlerde gıydırmeyı nasıp etsın kuzucuguna
amin inş. teşekkür derim şeker

maşallah kuzuna canım
bended iltihap çıktı idrar yollarından 5günlük antibiyotik verdi hiç bi sorun olmaz canım kullan kullanmazsan daha da ilerlerse ozaman tehlikeli olabilir bebiş için
o kasık ağrılarını iltihap yapabilirmiş dr um öle dedi bendede oluyo çünkü
geçmiş olsun canım

bence de sen daha niye normal doğumdan korkuyon ki.. rahim filmi ben de çektirmiştim ve nasıl bişey olduğunu bilmediğim için hastaneye öyle saf saf tek gittim. Allah'ım ne fenaydı, bacaklarım tutmuyordu resmen hastaneden çıktığımda, ağlaya ağlaya bi kaldım. sonucu çok güzel çıkmıştı, hastanede beni ağlayarak görenler acıyarak bakıyodu, heralde kürtaj mı oldu falan diye mi düşündüler ne :1rolleyes:

canım maşallah kızına :nazar: ben hamile olmadan önce enfeksiyon kapmıştım ve dediğin gibi idrarda falan çok zorlanıyordum. antibiyotik kullanınca geçmişti. senin de geçer inş canım. antibiyotik kullanıp, kullanmaman konusunda bişey diyemeyeceğim CADIARZU bol bol bolll su iç

Sağolun arkadaşlar ben ilaçları kullanacam kullanmazsam daha ilerler felan uğraşmıyım daha beter birde zararlı olsa doktor vermez heralde ilacı 10 gün sonra bidaha gidecem artık 36.hafta olacak gittiğimde kısmetse ay az kaldı valla ben ocakda doğurcam gibi geliyo bana hayırlısı inşallah sağlıklı sıhatli alırım kucağıma çocuğumu inşallah..

X