2010 Şubat Anneleri

kızlar benm plasenta önde ve aşağıdaydı, doğum kanalını kapatmadığı için sorun yok demişti doktor... benm doktor hamile olduğundan izne çıkmış, dün başka doktora gittim, plasenta çook aşağıda dedi!! moralim bozuldu!! yapabileceğin bir şey yok, yukarı çekilmesi lazım bekle dedi... benneyaptımki

bu durumla karşılaşan var mı aranız da??
var canım zeynepb nick li arkadaşında öleydi heralde doktor sezeryan demişti ama kendisi gelir birazdan şeker ölçtürmeye gitti bi sorarsın.

kızlar benm plasenta önde ve aşağıdaydı, doğum kanalını kapatmadığı için sorun yok demişti doktor... benm doktor hamile olduğundan izne çıkmış, dün başka doktora gittim, plasenta çook aşağıda dedi!! moralim bozuldu!! yapabileceğin bir şey yok, yukarı çekilmesi lazım bekle dedi... benneyaptımki

cnm banada öyle bişeyler demişti hemde 6.ayımdayken ama banada doğum kanalını kapatmıo demişti.sonra gittiğimde hiç birşey demedi düzeldi herhalde.normal doğum için henüz bir sorun yok dediğine göre düzelmiştir herhalde sıkma canını.o normal doğumu engellio ama hakkında hayırlısı olsun cnm benim bir ark.olmuştu normal doğum istiodu sezeryan yaptı o sebebten başka bir sorun yaşamadı.

canım valla banada bebek ters plasenta aşağıda sezeryan dedide.....benim komşularda kaynanamda son anda döner diyo bilmiom hayırlısı nasılsa öle olsun artık bebeğimi sağlıkla alayımda elime

yok canı yaşamıdam.amabekle bakalım.belkide çıkar yukarı...

Kızlar facebookta paylaştığım videoları izledinizmi çinli taşıyıcı anne var koptum gülmekten.:))))

benim 12. haftadan beri aşağıda bilmiom artık hayırlısı olsun

cnm pazar gitti şimdi dönüo yolda.görümcemde kaldım evde yanlız kalmaya cesaret edemedim cnm ondan yazamadım size.bende özledim walla.evimide özlemişim başkasının evinde hamileyken hiç rahat edilmiomuş.kendimi yorgun hissediyorum çok.

maşallah cnm benimki ne kadar oldu acaba çok merak ediyorum perşembe randevum akşam.daha oda bakamadık cnm ya.emre dönsün bakıcaz inşallah.inşallah gönlümüze göre denk gelir.

inşallah canım artık bişi beğenin de kokusu çıksın di mi ama

cnm annem kıldır bu konularda araştırmış en iyi buymuş.deterjanda değilmiş içindeki zaten.bilgisi yazıo aşağısında okudunmu.antibakteriyel miş.güzel yıkadı ama bilmiyorum.fiyatıda uygunmuş nette.annem 25 almış.
okudum ama kaçırdım herhalde bakıyım ben de alabilirim

kızlar ya ben evde bi geceliğim vardı bol böle bi onu alcam bide yeni bi lohusa pijaması aldım yeterlimi

ilk odaya gelişte giydiricekleri bişi de al canım kan olma lekelenme ihtimaline karşılık.. ilk bir iki saati atlatınca cicilerini giyersin

sezaryen mi olucak senin doğum acaba hiç bilgim yok bu konuda

inşallah canım artık bişi beğenin de kokusu çıksın di mi ama

okudum ama kaçırdım herhalde bakıyım ben de alabilirim

ilk odaya gelişte giydiricekleri bişi de al canım kan olma lekelenme ihtimaline karşılık.. ilk bir iki saati atlatınca cicilerini giyersin

sezaryen mi olucak senin doğum acaba hiç bilgim yok bu konuda

sağol canım yaa...ya sezeryan olursa çıplak mı gircez şe afedersin külot falan çıkcakmı ben bişi bilmiom yaa...yani o yeşil önlükle mi gircez

kızlar dün diyetisyen ellerimdeki ödem için çay tarifi verdi bir küçük elmayı 4 e bölüp 1,5 bardak suya koyuyorsunuz. içine 3 tane karanfil, yarım çubuk tarçın ilave edip su az tıngırdayınca altını kapatıyorsunuz. 2 3 damla limon suyuyla içiyorsunuz günde bir iki kereden fazla içilmicek. ayrıca aç karnına da içilmicek hep öğünlerden sonra içilmeliymiş çünkü şekeri düşürüyormuş. belki aramızda faydasını gören olur diye veriyorum

sağol canım yaa...ya sezeryan olursa çıplak mı gircez şe afedersin külot falan çıkcakmı ben bişi bilmiom yaa...yani o yeşil önlükle mi gircez

tabi çıkıcak herşey çıpıl çıpıl giricez yeşil önlükle hihoyyyt çorap bile giydirtmiyor adiler ben apandist ameliyatına çorapla girdim çorapsız çıkmışım ehehhe

kızlar dün diyetisyen ellerimdeki ödem için çay tarifi verdi bir küçük elmayı 4 e bölüp 1,5 bardak suya koyuyorsunuz. içine 3 tane karanfil, yarım çubuk tarçın ilave edip su az tıngırdayınca altını kapatıyorsunuz. 2 3 damla limon suyuyla içiyorsunuz günde bir iki kereden fazla içilmicek. ayrıca aç karnına da içilmicek hep öğünlerden sonra içilmeliymiş çünkü şekeri düşürüyormuş. belki aramızda faydasını gören olur diye veriyorum

anaaaa bende zaten gebelik şekeri varaç içim düşsün

cnm süper olmuş bayıldım.bende kopya çekebilirim di mikaydirigubbakcemile3 annem fiyat sorucak halen bir sorsunda çok derlerse bende kendim yapıcam.seninki çok hoş olmuş.:nazar:

aa aşkolsun tabiki çekebilirsin ne demek çokda zevkli oluyoo

evet canım çıplakkaydirigubbakcemile3sadece dogum önlügü giydiriyorlar.onunda arkası bantlı.girer girmez omirilikten igne yaptıkları için arkayıda açıyorlarkaydirigubbakcemile3

valla kız.çıplak oluyosun.

tabi çıkıcak herşey çıpıl çıpıl giricez yeşil önlükle hihoyyyt çorap bile giydirtmiyor adiler ben apandist ameliyatına çorapla girdim çorapsız çıkmışım ehehhe

hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:1shok: aanaaaaaaaaaaam kıss donsuz mu abowwwwwwwww görcekler yani aman ona gıcık olyom bak sırf onun için geniş külot alcaktım bu gün

Code Wash Deterjansız Yıkama Topu (3 Adet Alana 4.Bedava)
Kızlar ben bununla yıkıyorum derinin eşyalarını.annem deterjan alma bununla yıka dedi.araştırmış bu çok iyiymiş hiç kokmuo çamaşırlar deterjan nasıl bişi anlamadım.

İlk defa gördüm ilginç birşeymiş. Aslında işe yarar birşeyse çok ta ekonomikmiş.

hadi ya vernelini almadın yani yok kısss ben ikisinide alcam ..ilk heves yaaazemuszemus

Ben de fazla koksun istemiyorum Ayşegülün dediği gibi önermiyorlar da.

maşallah cnm benimki ne kadar oldu acaba çok merak ediyorum perşembe randevum akşam.daha oda bakamadık cnm ya.emre dönsün bakıcaz inşallah.inşallah gönlümüze göre denk gelir.

Seçilim biz de hep bayramdan sonra dedik durduk pazar günü gittik aldık taa 23 Ocakta gelcek. Geç kalmışız dedik yani en azında Ocak başında gelseymiş iyiymiş. Kokusu çıkmıyormuş dedi kızlar siz de bu ay mutlaka alın derim ben en azından bi 2-3 hafta kala gelsin de havalansın.

kızlar ya ben evde bi geceliğim vardı bol böle bi onu alcam bide yeni bi lohusa pijaması aldım yeterlimi

Bence yeter canım. O bol geceliği giyersin önce kanama olacak olur da bulaşır falan değiştirirsin. Hatta bi tane daha mı gecelik almalı yedek diye. Dün bir arkadaş doğum yaptı baya kanaması varmış çocuk bezi üzerine sargı bezi koymuşlar.

Bozma moralini canım doğum nasıl olursa olsun sağlıkla doğsunlar da.

evet canım çıplakkaydirigubbakcemile3sadece dogum önlügü giydiriyorlar.onunda arkası bantlı.girer girmez omirilikten igne yaptıkları için arkayıda açıyorlarkaydirigubbakcemile3

valla kız.çıplak oluyosun.

demeyin kısss benim anestezi teknisyenide tanıdık ablamın görümcesinin kaynının kardeşi adam karısıyla bize yemeğe falanda geldiler oda görcek ...ay çok utanç verici

zeh
aryaa
plaj
07papatya
melsaa33

paylaşımlarınız için çook sağolun, inşaAllah yukarı çekilir de doğal yolla olur her şey...

bir de dünden beri bu konuyu düşünüyorum, tedirginim biraz ondan mıdır acaba, kızım içimde sürekli oynuyo, dönüyo, dünden beri neredeyse hiç uyumadı diyebilirim! sanki bana bir şey söylemek istiyo gibi çabalıyo...

zeh
aryaa
plaj
07papatya
melsaa33

paylaşımlarınız için çook sağolun, inşaAllah yukarı çekilir de doğal yolla olur her şey...

bir de dünden beri bu konuyu düşünüyorum, tedirginim biraz ondan mıdır acaba, kızım içimde sürekli oynuyo, dönüyo, dünden beri neredeyse hiç uyumadı diyebilirim! sanki bana bir şey söylemek istiyo gibi çabalıyo...

kısss üzülme böle olanda çok sen bebğini sağlıkla elime alayım diye dua et... o şe bi tek sezeryan olmana sebep ...bebişte anne üzülme diodur güselim......onlar herşeyi hissediyo inan

canım zeynepb de seninle aynı durumda.bizim oğlanda ters duruyo mesela.kafası yukarda doğum pozisyonunu almamış.dr dönmezse eğer sezeryan olabilirsin dedi.benim oğlan bi ilk yapıp ağzımdan çıkıcak yakında kaydirigubbakcemile3

hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:1shok: aanaaaaaaaaaaam kıss donsuz mu abowwwwwwwww görcekler yani aman ona gıcık olyom bak sırf onun için geniş külot alcaktım bu gün

anacım ne külodu.cıbıl cıbıl olcaz.önlük giydirecekler.bide sezeryan olursa sanırım sonda takıyorlar.doğuma almadan öncede lavman yapıyorlar.üstünde metal, altın bişeyde olmayacak :eek:

X