Canım çok uygun almışsın.Acaba burada daha mı pahalı.Geçenlerde bir arkadaşın benzeri bir şekeri 100 tl civarı tutmuştu.Ellerine sağlık.Sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah.
Ay valla canım hiç birşey yetişmeyecekmiş gibi geliyor. Bi de erken gelmeye falan kalkma oğlum yatacak yatağın bile yok diyorum süreklikaydirigubbakcemile3 Başıma ağrılar giriyo. Öğlen annemi aradım bebek şekeri malzeme aldım falan dedim ne acelen var yaparız daha diyo:uhm: Daha çok strese giriyorum biri ne acelen var dedikçe zaman mı kaldıakannehir
Ay valla canım hiç birşey yetişmeyecekmiş gibi geliyor. Bi de erken gelmeye falan kalkma oğlum yatacak yatağın bile yok diyorum süreklikaydirigubbakcemile3 Başıma ağrılar giriyo. Öğlen annemi aradım bebek şekeri malzeme aldım falan dedim ne acelen var yaparız daha diyo:uhm: Daha çok strese giriyorum biri ne acelen var dedikçe zaman mı kaldıakannehir
ay aynen canım ya banada her an doğurcam gibi geliyor
üstelik hala hiç hazır değilim.
kaç haftadır temizlik yapıyorum evde hala bitiremedim
rüyalarıma falan giriyor
Ben de en son 2 Aralıkta gitmiştim.4 Ocakta gidicem bir daha haftasonuna geldiği için aybaşı.Ben de sabırsızlanıyorum.Acaba kızım ne kadar olmuştur.??
slm kızlar nasılsınız? uzun zamandır giremiyodum umuarım bi sıkıntı yoktur...
çok geçmiş olsun canımslm kızlar nasılsınız.
ben 2 gündür yatıyorum ya
nezle gibi oldum her yerim ağrıyor valla
kasıklarım felaket gece uyutmuyo ağrıdan
ya bu arda hapşırmak zaralımı ki bebişlere
aaaaaaa aynen bende canım en son 2 aralıkta gittim bir ay sonra gel sonra iki haftada bire düşürürüz dedi haftasonuna denk geldiği için 4 ocakta gitcez bakalım ne kadar büyümüş miniklerimiz görcez inşallah
hoşgeldin canım
bende az giriyorum ama bildiğim kadarıyla bi yaramazlık yok allaha şükür sen nasılsın canım bebiş nasıl
kız nerelerdesin nasılsınslm kızlar nasılsınız? uzun zamandır giremiyodum umuarım bi sıkıntı yoktur...
kız nerelerdesin nasılsın
bende iyiyim çok şükür ama bebeşim çok sabırsız 2 gün hastanede yattım erken doğum tehlikesinden,çıkıncada .çok fena hasta oldum ateşlendim.şimdi iyiyiz çok şükür
iyi akşamlar kızlarr..opuyorumnanaktan