herkes burda nıye kımse yazmıyoklava:
selam bizde dün doktordaydık
yarmagülüm 2500 gr yüzü çok netti yanakları tombikti
2 hafta sonra yine gideceğiz
biraz protein azalması başlamış çok dikkat et dedi dr.
henüz dönmemiş bebişim
Selam şekerler biz geldik. Aslında ölene doğru geldik te işleri toparlayıp geçmişi okuyup yazana bu saat oldu:)
Sabahtan hastaneye gittik 37. haftaya kadar çalışabilir raporumuzu aldıkk..
Ayrıca domuz gribi aşımızı vuruldukk..
He bi de dün size gösterdiğim bebek şekerinin malzemelerini aldım dönüşte:dance: Çocuklar gibi mutlu oldumm:asigim: Bi de sepet süslemek için malzeme aldım. Kapı süsü için de alıcam ama isimli yapmak istiyorum ben henüz oğluşumun ismi yok zaten odası da daha hazır değil o şimdilik bekleyecek:tomato:
Fatoştan güzel haberler gelmiş. Çok sevindim konuştuğunuz zaman çook selam söyleyin bizlerden daha güzel haberlerini bekliyoruz.
Bizde bu kadar çoook işimiz var arada yetişmeye çalışırız yine sizeŞeniz
selam bizde dün doktordaydık
yarmagülüm 2500 gr yüzü çok netti yanakları tombikti
2 hafta sonra yine gideceğiz
biraz protein azalması başlamış çok dikkat et dedi dr.
henüz dönmemiş bebişim
zehracım maşallah bebişine.
hıımm fatoş demek 36. haftada doğum yapacak. Allah yardımcısı olsun.
günaydın kızlar nasılsınız ben sizin gibi herzaman giremiyorum ama sizi takip ediyorum
maşallah ilk bebeğimiz doğdu demekki rabbim ömürlü etsin bakalım sıra kimde bana daha çok var ama zamanı baya azalanlarvar ALLAH kurtarsın hepimizi.ocak anneleride aralıkta dökülde bizdede çoğumuz ocakta dökülcek heralde 40 haftasını dolduran çok az
bende şimdi kızımın hastane çikolatalarını süsledim sepetide bitti hastane şekerlerine başladım bir size bakıyım dedim çok güzel oldu bunlar hazır ama en önemlileri eşyaları daha yıkanmadı offf işler bitmiyorki
slm kızlar
ilk bebeğimizi kim doğurdu?
noldu ben fransız kaldım olaylara...
ebruli protein eksilmesi neymiş ilk defa duydum. ne yaapacakmışın?
kızlar eşim iş yerinde bölüm değiştirdi yaklaşık bir ay önce. o zmandan beri çok mutlu ve çok iyi davranıyor bana. hatta o kadar iyi ki ben sevinmekten çok şüpheleniyorum. bu sabah da benden gizli biryerlere gittiğini öğrendim. cebinden çıkan fişten. sabahtan beri içim içimi yiyor. bir akşam olsa da sorsam aklımdakileri...
Ne kadar tuttu malzemelerin?Kaç adet yapıcaksın?Ben daha modeline karar veremedim.
slm kızlar
ilk bebeğimizi kim doğurdu?
noldu ben fransız kaldım olaylara...
ebruli protein eksilmesi neymiş ilk defa duydum. ne yaapacakmışın?
kızlar eşim iş yerinde bölüm değiştirdi yaklaşık bir ay önce. o zmandan beri çok mutlu ve çok iyi davranıyor bana. hatta o kadar iyi ki ben sevinmekten çok şüpheleniyorum. bu sabah da benden gizli biryerlere gittiğini öğrendim. cebinden çıkan fişten. sabahtan beri içim içimi yiyor. bir akşam olsa da sorsam aklımdakileri...
çok uygunmuş canım, ben 50 tane yapsam yeter, yarın vaktim olur da bakabilirim inş.
slm kızlar nasılsınız.
ben 2 gündür yatıyorum ya
nezle gibi oldum her yerim ağrıyor valla
kasıklarım felaket gece uyutmuyo ağrıdan
ya bu arda hapşırmak zaralımı ki bebişlere