Bi gecede mi?!:1shok:
Herkese merhaba arkadaşlar nasılsınız?
Çatlamalar başlamış bende bebek yağı, badem yağı ve kakao yağı kullandım şimdiye kadar olmadı.
Ama son aylar en hızlı kilo alınan dönemmiş inşallah hiçbirimizde olmaz.
Dün doktordaydık bebeğimiz büyümüş 2100 gr. olmuş.Herşey yolundaymış çok şükür.:Saruboceq:
Bebeğimide gördüm uyuyordu meleğim yüzüde tombikleşmiş çok hoşuma gitti duygulandım..:gitme:
3 hafta sonra tekrar kontrolümüz var. Doktor bazı tahliller istedi doğum için onları yaptıracağım..
Allah hepimizin evlatlarına sağlık versin ve vaktinde kucağımıza almayı nasip etsin...
kızlar slmm arada gireyim bakiim dedim
kiloları konuşuyosunuz bende 11 kilo aldım 51 idim sabah tartıldım 62 yi gösteriyo terazi ama kızlar gördü hiç kilo almamışın diolar nerde bu kilolar bilmem
ama hastayken çok öksürdüğüm için bende bi gecede cırt cırt çatladığımı hissettim harita gibi oldu karnım
zehra maşallah yavruna kocaman olmuş kız Allah nazardan sakınsın
ne tahlili yaptırıcakmışsın canım
Amiiiin maşallah meleğine tombul kuzucuk ne gibi tahlil normal doğummu seninki
:teytey::teytey::teytey:ben geldiiim herkese selam...
zehracım maşallah bebişine....
kızlar kilo demeyin 18 kilo aldım 50 kiloyla hamile kaldım 68 oldum şimdik delikafadulden
hoşgeldin canım:teytey::teytey::teytey:ben geldiiim herkese selam...
kızlar kilo demeyin 18 kilo aldım 50 kiloyla hamile kaldım 68 oldum şimdik delikafadulden
maşallah kuzuyaatahlillerin sonuçları da normal çıkar inş.
:teytey::teytey::teytey:ben geldiiim herkese selam...
bu arada canlarım dün yazamadım fatoşla konuştum herkese selamı var hastanede gözetim altında tutuluyomuş tansiyonu düzelmiş 3 tane ilaç veriyolarmış. bebişi iyimiş hergün kontrol oluyomuş doktoru 36 haftası dolunca sezeryanla alıcakmış öle demiş annesi gelmiş bursadan keyfi yerindeydi fatoşumuzun... Şeniz
valla canım neolcek bilmiyom aynen tuzu kestim ekmeği sadece sabah yiyorum sebze tüketiyom elimden anca bu kadar geliyo.hoşgeldin canım
bende 18 kilo aldım benden başka varmış bu kadar kilo alan pazartesi doktorum var doktor bu ay 1 kilo alabilirsin dedi nasıl tartıya çıkıcam bilmiyorum geçen hafta 3 kilo olmuştu bende bugün diyete başladım sanki 5 günde verebilicem midem genişledi engel olamıyorum offf ya bu kilolar nasıl verilcek
selam bizde dün doktordaydık
yarmagülüm 2500 gr yüzü çok netti yanakları tombikti
2 hafta sonra yine gideceğiz
biraz protein azalması başlamış çok dikkat et dedi dr.
henüz dönmemiş bebişim
günaydın kızlar nasılsınız ben sizin gibi herzaman giremiyorum ama sizi takip ediyorum
maşallah ilk bebeğimiz doğdu demekki rabbim ömürlü etsin bakalım sıra kimde bana daha çok var ama zamanı baya azalanlarvar ALLAH kurtarsın hepimizi.ocak anneleride aralıkta dökülde bizdede çoğumuz ocakta dökülcek heralde 40 haftasını dolduran çok az
bende şimdi kızımın hastane çikolatalarını süsledim sepetide bitti hastane şekerlerine başladım bir size bakıyım dedim çok güzel oldu bunlar hazır ama en önemlileri eşyaları daha yıkanmadı offf işler bitmiyorki
hoşgeldin canım
bende 18 kilo aldım benden başka varmış bu kadar kilo alan pazartesi doktorum var doktor bu ay 1 kilo alabilirsin dedi nasıl tartıya çıkıcam bilmiyorum geçen hafta 3 kilo olmuştu bende bugün diyete başladım sanki 5 günde verebilicem midem genişledi engel olamıyorum offf ya bu kilolar nasıl verilcek
selam kızlar
maaşallah herkes iyi haberlerle gelmiş doktordan darısı yeni gidecek arkadaşların başına bizim kontrolümüze daha iki hafta var( nasıl geçcek bilmiyorum ya sabırsızlanıyorum artık.........