2010 Şubat Anneleri

Canım çok uygun almışsın.Acaba burada daha mı pahalı.Geçenlerde bir arkadaşın benzeri bir şekeri 100 tl civarı tutmuştu.Ellerine sağlık.Sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah.

Valla canım benim yapacağımın 100 tane hazırını 75 TL ye satıyor aldığım yer benim ki 40 TL daha ucuza gelmiş oldu. Ben de tesadüfen bir yer buldum diğerlerine göre ok uygun gelince aldım yoksa 100 veremem. Sepet için de tüğ fırfır saten biblo falan aldım o da 12.5 tuttu sepetim var onu süslücem. ınşallah resimdeki gibi olur yaptıklarım da. ınşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım bebeklerimizeopuyorumnanaktan

Bende sendenim canım, amannn hallolur inş, kafama takıyorum başım agrıyor en iyisi boşvermek.

Ay valla canım hiç birşey yetişmeyecekmiş gibi geliyor. Bi de erken gelmeye falan kalkma oğlum yatacak yatağın bile yok diyorum süreklikaydirigubbakcemile3 Başıma ağrılar giriyo. Öğlen annemi aradım bebek şekeri malzeme aldım falan dedim ne acelen var yaparız daha diyo:uhm: Daha çok strese giriyorum biri ne acelen var dedikçe zaman mı kaldıakannehir

maksimen hapşırmak değil de hapşırığını tutmak zararlı. aman gelince salıver sakın tutma!

zeynepcim çook sağol canım.
zaten çok yiyorum meyveyi ama yinede banamısın demyor bu hastalıklar
dr.antipiyotik verdi ama benim hap fobim var resmen
vitamin ve kan hapı haricinde hap kullanamıyorum

Ay valla canım hiç birşey yetişmeyecekmiş gibi geliyor. Bi de erken gelmeye falan kalkma oğlum yatacak yatağın bile yok diyorum süreklikaydirigubbakcemile3 Başıma ağrılar giriyo. Öğlen annemi aradım bebek şekeri malzeme aldım falan dedim ne acelen var yaparız daha diyo:uhm: Daha çok strese giriyorum biri ne acelen var dedikçe zaman mı kaldıakannehir

Bana da öyle dediler daha erken diye.Bak şimdi ağırlaştım ve kasıklarımdaki ağrı bana hiçbirşey yaptırmıyor.Keşke 5. ya da 6. ayda yapsaymışım.Zaman hızla geçiyor.Ben de kızımı kodluyorum.Şubattan önce gelmek yok diye.Tabi hayırlıysa.
Dinliyecek benim kızım annesini inşallah.

ay aynen canım ya banada her an doğurcam gibi geliyor
üstelik hala hiç hazır değilim.
kaç haftadır temizlik yapıyorum evde hala bitiremedim
rüyalarıma falan giriyor

ay aynen canım ya banada her an doğurcam gibi geliyor
üstelik hala hiç hazır değilim.
kaç haftadır temizlik yapıyorum evde hala bitiremedim
rüyalarıma falan giriyor

yalnız degılsın maksımencım valla bende aynen senın gıbıyım bı baslasam yoruluyorum baslamasam ruyalarıma gırıyor kaydirigubbakcemile3

maksimen geçmiş olsun canım. inş en kısa zamanda iyileşirsin.

akpak canım hemen şüphelenme öyle.adam iyi olsa suç, kötü olsa suç.sen temkinli davran yine de ama içini rahat tut bence.

valla bende nasıl yapcam o temizliği hiç bilmiyorum
çok zor valla
iki iş yapıyom
pestilim çıkyo
zaten tembeldim

slm kızlar nasılsınız? uzun zamandır giremiyodum umuarım bi sıkıntı yoktur...

Ben de en son 2 Aralıkta gitmiştim.4 Ocakta gidicem bir daha haftasonuna geldiği için aybaşı.Ben de sabırsızlanıyorum.Acaba kızım ne kadar olmuştur.??

aaaaaaa aynen bende canım en son 2 aralıkta gittim bir ay sonra gel sonra iki haftada bire düşürürüz dedi haftasonuna denk geldiği için 4 ocakta gitcez bakalım ne kadar büyümüş miniklerimiz görcez inşallah

slm kızlar nasılsınız? uzun zamandır giremiyodum umuarım bi sıkıntı yoktur...

hoşgeldin canım
bende az giriyorum ama bildiğim kadarıyla bi yaramazlık yok allaha şükür sen nasılsın canım bebiş nasıl

slm kızlar nasılsınız.
ben 2 gündür yatıyorum ya
nezle gibi oldum her yerim ağrıyor valla
kasıklarım felaket gece uyutmuyo ağrıdan
ya bu arda hapşırmak zaralımı ki bebişlere
çok geçmiş olsun canım

aaaaaaa aynen bende canım en son 2 aralıkta gittim bir ay sonra gel sonra iki haftada bire düşürürüz dedi haftasonuna denk geldiği için 4 ocakta gitcez bakalım ne kadar büyümüş miniklerimiz görcez inşallah

hoşgeldin canım
bende az giriyorum ama bildiğim kadarıyla bi yaramazlık yok allaha şükür sen nasılsın canım bebiş nasıl

bende iyiyim çok şükür ama bebeşim çok sabırsız 2 gün hastanede yattım erken doğum tehlikesinden,çıkıncada .çok fena hasta oldum ateşlendim.şimdi iyiyiz çok şükür

selam bitanesiiii...
çok geçmiş olsun canım ne kadarlık oldu senin oğlun

bende iyiyim çok şükür ama bebeşim çok sabırsız 2 gün hastanede yattım erken doğum tehlikesinden,çıkıncada .çok fena hasta oldum ateşlendim.şimdi iyiyiz çok şükür

geçmiş olsun canım dikkatli ol bol bol istirahat et ocak annelerine baksana ocağa doğum yapacak kimse kalmadı nerdeysekaydirigubbakcemile3 hepsi aralıkta doğurdu maaşallah sende dikkat et aceleci bizim minikkuşlar baksanaopuyorumnanaktan

iyi akşamlar kızlarr..opuyorumnanaktan

iyi akşamlar canıma.s.

X