2010 Şubat Anneleri

ahhhh canım yaa....üzme canım tatlı canını booool boool badem yağı sürün işşalh bişi olmaz

Alerji yaptı bana. Kaşıntıve kızarıklıklar oldu bıraktım ben de. Şu anda hiçbirşey kullanmıyorum. Aslında göbeğime de pek bakamıyorum. Göbek deliğim falan gerilmiş ya bana acaip geliyor. Tedirginlik ve korku hissediyorum görmezden geliyorum.

benm bi arkadaş da öyleydi vazelin kullandı, çatlamadı arkadaşım hihoyyyt
sende deneyebilirsin...

hadi ya bebe yağı sür ......oda iyi diolar

mrb bayanlar nasılsınz?göbüşleriniz çatlalamaya mı başladı benimde başlar yakında:)domuz gribi aşısı olan varmı içimizde nasıl gidiyor doğum hazırlıkları hepinizi öptüm görüşmk dileğiyle...

Bebe yağı yaptı zaten. Niveanın bebe yağıydı. Badem yağından ibaretti kendisi.

aLLA alla ya bana doktor bi krem yazmıştı ama devlet ödemiyo 70-80 civarıydı eczacımda abla ne gerek var al badem yağı benden diyince almadım aklıma gelince yazarım........

vazelinin içeriğini bilmiyorum canm, araştırmadan kullanma ama ark.da bi sorun olmadı...

domuz gribi aşısı olmadım. şimdilik olmayı düşünmyrm, bakalım belki fikrim değişir?

HÜLEN kıs ya bende şu göbek altına doğru koyu bi çizgi olyomuş ya bende olmadı

YADA ARKADAŞLAR OLANLAR NE ZAMAN OLDU BENDE NİYE OLMADIKİİ

bende var ama herkeste bir olmuyormuş kii. yok diye sıkıntı etme kendine. doğumdan sonra geçecek nasıl olsa.

domuz gribi aşısı yok ya düşünmüyorum canım ben...acısı 10yıl sora çıkar diyolar işallah bişi olmaz olan arkadaşlar var çünki....zaten ocak sonu izne ayrılcam Allah korusun işallah.....

ablam bişey kullanmadı, 16 kilo aldı, hiç çatlamadı laelaelaelaelae ben bebe yağı ve vazelin kullanıyodum, 11 kilo aldığımda çatladım.. bunun sebebi, mantığı ney hiiçç anlamadım. çatlayacağı varsa çatlıyo kızlar,bunu biliyorum sadece.

Vazelin çok kimyasal değil mi

ben de vazelin kullanıyorum, doktor önerdi. hatta bebe yağından daha kullanışlı, çünkü bebe yağını sürünce cilt emsin diye bişey giymeden beklemek gerek biraz. ben üşütürüm diye korkuyordum hep. ama vazelin kullanmak çok rahat. (johnson's baby nin , yeşil renk.)

bende var ama herkeste bir olmuyormuş kii. yok diye sıkıntı etme kendine. doğumdan sonra geçecek nasıl olsa.

yok anacım bende olmadı benim göbek top şeklinde kız ama kız göbeğinede benzemiyo diyo görenler vede o koyu çizgide yok ...sadec göbek deliğim azcık dışa fırladı işte onun yanları böle azcık koyulaştı

Herkese merhaba arkadaşlar nasılsınız?
Çatlamalar başlamış bende bebek yağı, badem yağı ve kakao yağı kullandım şimdiye kadar olmadı.
Ama son aylar en hızlı kilo alınan dönemmiş inşallah hiçbirimizde olmaz.

Dün doktordaydık bebeğimiz büyümüş 2100 gr. olmuş. Herşey yolundaymış çok şükür.:Saruboceq:
Bebeğimide gördüm uyuyordu meleğim yüzüde tombikleşmiş çok hoşuma gitti duygulandım..:gitme:
3 hafta sonra tekrar kontrolümüz var. Doktor bazı tahliller istedi doğum için onları yaptıracağım..
Allah hepimizin evlatlarına sağlık versin ve vaktinde kucağımıza almayı nasip etsin...

kızlar slmm arada gireyim bakiim dedim
kiloları konuşuyosunuz bende 11 kilo aldım 51 idim sabah tartıldım 62 yi gösteriyo terazi ama kızlar gördü hiç kilo almamışın diolar nerde bu kilolar bilmem
ama hastayken çok öksürdüğüm için bende bi gecede cırt cırt çatladığımı hissettim harita gibi oldu karnım

Amiiiin maşallah meleğine tombul kuzucuk ne gibi tahlil normal doğummu seninki

sağlıklı olsunlar da bebişler, varsın çatlayalım zemuszemus

daha ne istiyosun, taşıması da kolay olurr kıss opuyorumnanaktan

zehra maşallah yavruna kocaman olmuş kız Allah nazardan sakınsın
ne tahlili yaptırıcakmışsın canım

Bi gecede mi?!:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…