canım benle beraberdi 35.hafta yanlış hatırlamıyosam
şimdi okudum bi arkadaş konu açmış
herşey yolundaymış iyilermiş bebişler :ecrin_bebek:
günaydın kızlar...
maşallah yaa ne acelesi varmış miniklerin.tamamlamışlarmı acaba zamanlarını.
bak ya keretalara erken erken gelmeye başladılar hani şubattaydı bizim doğumlar :asigim:
kızlar müjde duydunuz mu ilk şubat annemiz doğurdu hayal2626 fazla girmiyodu ilk zamanlar vardı
şimdi öğrendim çok sevindim ikizlerini doğurmuş hemde normal darısı başımıza açılışı yaptı hayal
kızlar ben çok heyecanlandım :1shok:
kızlar gunaydın bugun 16:00da kontrolum var dua edin oglumun bobregindeki genisleme artmıs olmasın cok stresliyim biyandan gitmek istiyorum biyandan da kotu haber alıcam diye istemiyorum off off
kızlar gunaydın bugun 16:00da kontrolum var dua edin oglumun bobregindeki genisleme artmıs olmasın cok stresliyim biyandan gitmek istiyorum biyandan da kotu haber alıcam diye istemiyorum off off
kızlar müjde duydunuz mu ilk şubat annemiz doğurdu hayal2626 fazla girmiyodu ilk zamanlar vardı
şimdi öğrendim çok sevindim ikizlerini doğurmuş hemde normal darısı başımıza açılışı yaptı hayal
fatoş mu gelmiş. Ben de görünmüyo canım..
Ay kız bi şeyler yaz çok merak ettik seni