2010 Şubat Anneleri

canım benle beraberdi 35.hafta yanlış hatırlamıyosam
şimdi okudum bi arkadaş konu açmış
herşey yolundaymış iyilermiş bebişler :ecrin_bebek:

canımm çok sevindim ya inşallah üçü de çok iyidir Allah analı babalı büyütsün nerde açmışlar konuyu fatoşcum

günaydın kızlar...
maşallah yaa ne acelesi varmış miniklerin.tamamlamışlarmı acaba zamanlarını.
bak ya keretalara erken erken gelmeye başladılar hani şubattaydı bizim doğumlar :asigim:

canım valla 15gün sonra bekliyodu hayal ama
erkenden gelivermişler bide ikizler ya ondan mı acaba acaleleri :ecrin_bebek:
yok yok bizde şubatı görmicez heralde ocak ortası dökülürüz hepimiz :CüvCüv:

maşallah ya ...başlıyoz galiba.......normal doğurmuş maşallah yaa

Maşallah hepsinede Allahım saglıklı sıhatli kucaklarına almayı nasip etsin ne güzel normal doğumda yapmış Allahım analı babalı büyütsün hayal2626 nında gözü aydıon olsun

ne kadar güzel ya.Sağlıkla sıhhatle büyütür inşallah.

GÜnaydın gÜnaydınnn gÜnaydınnnn hepınıze Çok gÜzel bır gÜn dılıyorumm demek ılk Şubat annemız doĞurmuŞ allah saĞlık versın darısı bızlere ınŞallah

bizim gelinde 35. haftada doğurmuştu oda normal doğurdu ama 35. haftada bebiş minicik olyo heralde ondan rahat doğurdu.................

kızlar gunaydın bugun 16:00da kontrolum var dua edin oglumun bobregindeki genisleme artmıs olmasın cok stresliyim biyandan gitmek istiyorum biyandan da kotu haber alıcam diye istemiyorum off off

kızlar gunaydın bugun 16:00da kontrolum var dua edin oglumun bobregindeki genisleme artmıs olmasın cok stresliyim biyandan gitmek istiyorum biyandan da kotu haber alıcam diye istemiyorum off off

ah canım inşallah güzel haberlerini bekliyoruz allah yardımcın olsun

Günaydın canım dualarımız senınle ve bebişinle stres yapma pozıtıf düşün inşallah hayırlı güzel haberlerinle gelirsin canım

Sinemciğim inşallah iyi haberler alırsın herşey yoluna girmiştir umarım sen içini ferah tut.

herşey güzel olacak.İyi şeyler düşün canım.Dualarımız seninle.

Snm geçmiş olsun canım.....bu olay yeni mi çıktı.....işallah düzelmiştir. güzel haberle gel işallah

Herkese günaydın arkadaşlar....

Maşallah maşallah biz de başladık dökülmeye...İki gündür güne güzel haberlerele başlıyorum ne güzel....Allah analı babalı büyütsün inşallah... Hayırlı evlat olurlar inşallah.

Canım iyi düşün iyi olsun. Sen stres yaptıkça bebşin de stres yapar unutma... İyi haberlerini bekliyoruz.

Fatoş mu gelmiş. Ben de görünmüyo canım..
Ay kız bi şeyler yaz çok merak ettik seni

show tv de çağla şikel nasıl az kilo aldığını ve bebeğini nasıl beslediğini anlatıyo kızlar.
izleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…