2010 Şubat Anneleri

ah canım inşallah güzel haberlerini bekliyoruz allah yardımcın olsun

Günaydın canım dualarımız senınle ve bebişinle stres yapma pozıtıf düşün inşallah hayırlı güzel haberlerinle gelirsin canım

Sinemciğim inşallah iyi haberler alırsın herşey yoluna girmiştir umarım sen içini ferah tut.

herşey güzel olacak.İyi şeyler düşün canım.Dualarımız seninle.

Snm geçmiş olsun canım.....bu olay yeni mi çıktı.....işallah düzelmiştir. güzel haberle gel işallah

Herkese günaydın arkadaşlar....

Maşallah maşallah biz de başladık dökülmeye...İki gündür güne güzel haberlerele başlıyorum ne güzel....Allah analı babalı büyütsün inşallah... Hayırlı evlat olurlar inşallah.

Canım iyi düşün iyi olsun. Sen stres yaptıkça bebşin de stres yapar unutma... İyi haberlerini bekliyoruz.

çok saolun kızlar hep iyi düsünmeye calıstım ama kontrol zamanı gelip catınca cok gerildim. bugün esimin de dogumgunü insallah iyi haberler alırız da sevindirir bizi oglum..

ne güzel hayal2626 doğum yapmış ama şubat annesi değil ki o. 2 ocakmış tahmini doğum..Allah bebişlerine sağlık versin,ona da güç versin.

sinemcim inş korktuğun gibi olmaz. ınş eşine ve sana bugün güzel haberler verir oğlun. moralini bozma, güzel düşün, güzel olsun canım benim.

günaydınlarr... gmbüşlü hatunlar iyi mi bakalım ? :CüvCüv: delikafadulden

Bencede herşeyi yemiş ama nekadar yemiş onu sormak lazım birde bünye meselesi bence bu insanlar zaten aşırı zayıf kilo alan bi yapıları yokki valla benim gidişat pekde parlak değil 35.haftaya giriyom 13 kilo aldım daha nekadar alırımki acaba 15 kilo alsam diye uğraşıyodum ama benim iştahım gün geçtikçe artıyo siz dikkat ediyonuzmu yaa...

benim de bugün kontrolüm vardı, kızımı da özlemiştim ama bizim doktor da hamileymiş!! üzülsem mi sevinsem mi?! 20 gün izin almış daha da ucu açıkmış... neyse ki doğumu başka yerde yapacaktım yoksa ortada kalırdım heralde! kızımı da göremedim! :KK43:

Bencede herşeyi yemiş ama nekadar yemiş onu sormak lazım birde bünye meselesi bence bu insanlar zaten aşırı zayıf kilo alan bi yapıları yokki valla benim gidişat pekde parlak değil 35.haftaya giriyom 13 kilo aldım daha nekadar alırımki acaba 15 kilo alsam diye uğraşıyodum ama benim iştahım gün geçtikçe artıyo siz dikkat ediyonuzmu yaa...

valla canım bende herşeyi yiyorum ne yaoalım dikkat etmeye çalışsakta kontrolden çıkıyor az kaldı çok şükürr

Ben 12kg aldım ve doktorum bu durumdan hiç de hoşnut değil. Ne kullanırsan kullan bu şekilde çatlarsın dedi. Ekmeği kes dedi...:gitme: Zaten normalde de çok ekmek yiyen biri değildim ama şimdi daha sık acıkıyorum ve kahvaltıda mecbur ekmek yiyorm başka nasıl olur ki?

biz de iyiyiz tatlım. Bu arada ben de 6 kilo aldım. Ne hoşşş:)

ya ben bi türlü öle deli gibi iştahım açılmadı ki şu an bile içten içe hafif bulantım var....ben şöle 15-20 kilo alana şaşyom valla nasıl alyolar çok mu iştah açılyo ben öle hamile olmadım bi türlü hülencim

ben 12kg aldım ve doktorum bu durumdan hiç de hoşnut değil. Ne kullanırsan kullan bu şekilde çatlarsın dedi. Ekmeği kes dedi...:gitme: Zaten normalde de çok ekmek yiyen biri değildim ama şimdi daha sık acıkıyorum ve kahvaltıda mecbur ekmek yiyorm başka nasıl olur ki?

ahhhh canım yaa....üzme canım tatlı canını booool boool badem yağı sürün işşalh bişi olmaz

Aslında şu var hatırlarsanız herkesde acaip mide bulantısı olmuştu ve o dönemde kilo da vermiştiniz. Benimse hiç mide bulantım olmamıştı ve aksine de bu durumdan çok korkmuştum bebeğim iyi mi diye. E bi de hamile olunca beslenmeye dikkat etmek gerek diye gereğinden de fazla yedim galiba. Olsun bebeğim iyi olur inşallah da gerisi şimdilik önemli değil.

HÜLEN kıs ya bende şu göbek altına doğru koyu bi çizgi olyomuş ya bende olmadı

YADA ARKADAŞLAR OLANLAR NE ZAMAN OLDU BENDE NıYE OLMADIKıı

X