Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
show tv de çağla şikel nasıl az kilo aldığını ve bebeğini nasıl beslediğini anlatıyo kızlar.
Izleyin
ben varım, fatoşcum yok bende göremiyorum....
herşeyi yedim diyo kadın tabi azcıcık azcıcık yemiştir bana sağlıklı gelmiyor açıkcası
ah canım inşallah güzel haberlerini bekliyoruz allah yardımcın olsun
Günaydın canım dualarımız senınle ve bebişinle stres yapma pozıtıf düşün inşallah hayırlı güzel haberlerinle gelirsin canım
Sinemciğim inşallah iyi haberler alırsın herşey yoluna girmiştir umarım sen içini ferah tut.
herşey güzel olacak.İyi şeyler düşün canım.Dualarımız seninle.
Snm geçmiş olsun canım.....bu olay yeni mi çıktı.....işallah düzelmiştir. güzel haberle gel işallah
Herkese günaydın arkadaşlar....
Maşallah maşallah biz de başladık dökülmeye...İki gündür güne güzel haberlerele başlıyorum ne güzel....Allah analı babalı büyütsün inşallah... Hayırlı evlat olurlar inşallah.
Canım iyi düşün iyi olsun. Sen stres yaptıkça bebşin de stres yapar unutma... İyi haberlerini bekliyoruz.
bünye yapısı bence çok güzel anlatıyo yedim herşeyi diyor baksanıza.10 değil 20 kilo bile alırdım çocuğum için diyor. Dengeli beslenmiş
günaydınlarr... gmbüşlü hatunlar iyi mi bakalım ? :CüvCüv: delikafadulden
Bencede herşeyi yemiş ama nekadar yemiş onu sormak lazım birde bünye meselesi bence bu insanlar zaten aşırı zayıf kilo alan bi yapıları yokki valla benim gidişat pekde parlak değil 35.haftaya giriyom 13 kilo aldım daha nekadar alırımki acaba 15 kilo alsam diye uğraşıyodum ama benim iştahım gün geçtikçe artıyo siz dikkat ediyonuzmu yaa...
günaydın hülencim biz iyiyiz senzemuszemus
bende hemen hemen her şe yiyorum ve sadece 6 kilo aldım
biz de iyiyiz tatlım. Bu arada ben de 6 kilo aldım. Ne hoşşş:)
ben 12kg aldım ve doktorum bu durumdan hiç de hoşnut değil. Ne kullanırsan kullan bu şekilde çatlarsın dedi. Ekmeği kes dedi...:gitme: Zaten normalde de çok ekmek yiyen biri değildim ama şimdi daha sık acıkıyorum ve kahvaltıda mecbur ekmek yiyorm başka nasıl olur ki?