Ne güzelll... Pijama mı aldın gecelik mi hulen?
selam hülyacım... evet ya haftalar ilerledikçe telaşlanıyor insan herşeyim hazır olsun istiyor.bende ilk yatağını kurduğumuzda sürekli gidip bakıyordum yatağına dokunup seviyorum içinde oğlumu hayal etmek bile güzel :kedi:
Hulen evde bazı yerlerde dolap eksiği vardı. Şimdi onlar yapılıyo. Taşınmadan bitsin dedik. Perşembe ancak teslim edecekmiş adam. Bekliyoruz. Sanırım hafta sonu olur taşınma işi. Daha klimalar falan aktarılacak. Perde olayı var.... Hepsi ayrı bi curcuna. Eşimin okuluna bu arada bakanlık müfettişleri geldi teftiş oluıyorlar ve eşimin yengesi de bugün beyin ameliyatı olacak gelenler herhalde bende kalırlar. Şanssız mıyım neyim ben ya... Allah'a şükür tabii Allah dert vermesin de. İki ayağım bir pabuca girdi ama. Enerjik olsam enerjik de değilim. Okul da şu sıralar çok yoğun. :bbo:
Günaydın canım. Güle güle kullansın mışıl mışıl uyusun yatağında inşallah canım. Ay insan nasıl heyecanlanıyor. Benim daha evde hiç bir hazırlık yok ya kıyafetleri falan paketleriyle yığılı duruyor birkaç kıyafet yıkayıp sardım onları da ama odayı alınca heyecan bastı gelene kadar nasıl sabretçem bakalım:asigim:
ben de çok beğenirim bu ismi ama unisex olması düşündürmüştür hep beni. :kedi:
serapcım artık işten geldiğin zaman akşamları yavaş yavaş yıkamaya başla için rahat olur bebişin ne zaman geliceği belli olmaz, ben daha kapalıçarşı civarlarına bakmadım beşik için ama evdekini kullanamıcam o kesin hiç şirin gelmiyor gözüme.. Arkadaş sağolsun verdi ama geri nasıl iade edicem onu da bilemiyorum ayıp olucakk
adı var mı o yerin ben de gidip baksam ya kaça yapıyor ortalama süslemeyi ?
serapçım en azından acil bir iki kıyafet yıka da ne olur ne olmaz erken gelmeye falan kalkarsa açıkta kalmasın çocukkaydirigubbakcemile3 ben de yıkadım da çantaya koymadım hala. önümüzdeki cumartesi çalışmıcam inşallah o gün yapıcam.
Demek ki tek isimsiz benim oğlum değilmiş:dance: Ne zor işmiş yaaa
şimdi en son beren diye konuştuk düşünüyoruz bakalım. Güçlü kuvvetli akıllı demek sizce nasıl kızlar ?
selamlarr... Hayırlı günleerrrr....
Hazırlık tasası sarmış herkesi bakıyorum da kaydirigubbakcemile2 biz de cumartesi hallettik tüm eksiklerimizi. Dün gece de eşim kurdu yatağımızı: Sabah kalkar kalkmaz görünce bi hoş oldum.
Hulen evde bazı yerlerde dolap eksiği vardı. Şimdi onlar yapılıyo. Taşınmadan bitsin dedik. Perşembe ancak teslim edecekmiş adam. Bekliyoruz. Sanırım hafta sonu olur taşınma işi. Daha klimalar falan aktarılacak. Perde olayı var.... Hepsi ayrı bi curcuna. Eşimin okuluna bu arada bakanlık müfettişleri geldi teftiş oluıyorlar ve eşimin yengesi de bugün beyin ameliyatı olacak gelenler herhalde bende kalırlar. Şanssız mıyım neyim ben ya... Allah'a şükür tabii Allah dert vermesin de. İki ayağım bir pabuca girdi ama. Enerjik olsam enerjik de değilim. Okul da şu sıralar çok yoğun. :bbo:
Ben de onu düşünüyorum kaynaklarda çoğunlukla erkek ismi diye geçiyor TDK da kız erkek ama meşhur biri olunca kız ismi değil mi diyorlar
Ben de onu düşünüyorum kaynaklarda çoğunlukla erkek ismi diye geçiyor TDK da kız erkek ama meşhur biri olunca kız ismi değil mi diyorlar
haklısın canım artık başlasam iyi olur o kadar bitkin oluyorumki berrin tüm gece yatsam yatıcam ama artık ayaklanmam lasım bebişe belli olmaz benimki sepet o tarzmı istiyosun valla annem balıkesirde çarşamba gelicek o biliyo yerini adını falan öğrenir sana heber veririm canım fiyatıda 270 tl civarı olması lasım bide el sepetide varmı yokmu içinde onu bilmiyorum hımm arkadaşının verdiği sepetmi yoksa ufak beşikmi sepetler çok daha cici duruyor ben krem rengi yaptırıcam fransız dantelinden böle balon balon incilerle falan süsleticem
doğru valla haklısın serapçım ayarlamak lasım ufaktan hatta ufaktan değil tamamennn
oh maşallah hulencim hamarat hatunun hali başkaa tabiiiii
berrincim çantamı hazırlamadım henüz bu akşam hazırlıycam,sepetimide bu hafta süsleticez beğendik onuda cumartesi gittiğimiz hanın üst katında bir yer var kadın moda evine bebek mağzalarına falan çalışıyomuş oraya yaptırıcaz,bebişin eşyalarınıda yıkamadım berrin paçalarım tutuştu benimmm valla
haklısın canım artık başlasam iyi olur o kadar bitkin oluyorumki berrin tüm gece yatsam yatıcam ama artık ayaklanmam lasım bebişe belli olmaz benimki sepet o tarzmı istiyosun valla annem balıkesirde çarşamba gelicek o biliyo yerini adını falan öğrenir sana heber veririm canım fiyatıda 270 tl civarı olması lasım bide el sepetide varmı yokmu içinde onu bilmiyorum hımm arkadaşının verdiği sepetmi yoksa ufak beşikmi sepetler çok daha cici duruyor ben krem rengi yaptırıcam fransız dantelinden böle balon balon incilerle falan süsleticem
ay çok şaşırdım. bereni ben de erkekte hiç duymamıştım. okuyunca, göbüş topiğine oğluşun yazmıştım,hemen gidip onu değiştirdim bebişin yaptım :dance: allah allah diyorum serabın oğlu olcaktı. :) boşver canım sen bereni, bak benim gibi cahil-cüheyla insanlar karıştırabilir :)
biz geldik oğlumun teyzeleri sğlık ocagına kontorlumuz ıcın gittik süt kuponlarımız aldık geldik kan verdık tansıyonumuza baktırdık ıdrar tahlılı verdık ebemız sagolsun cok sırın cok tatlı cok ılgılenıyor bızımle pazarımızıda yaptık geldık birazdanda anneannemızle eksık tamamlamaya gıdıcez :)
biz geldik oğlumun teyzeleri sğlık ocagına kontorlumuz ıcın gittik süt kuponlarımız aldık geldik kan verdık tansıyonumuza baktırdık ıdrar tahlılı verdık ebemız sagolsun cok sırın cok tatlı cok ılgılenıyor bızımle pazarımızıda yaptık geldık birazdanda anneannemızle eksık tamamlamaya gıdıcez :)
serapcım artık işten geldiğin zaman akşamları yavaş yavaş yıkamaya başla için rahat olur bebişin ne zaman geliceği belli olmaz, ben daha kapalıçarşı civarlarına bakmadım beşik için ama evdekini kullanamıcam o kesin hiç şirin gelmiyor gözüme.. arkadaş sağolsun verdi ama geri nasıl iade edicem onu da bilemiyorum ayıp olucakk
adı var mı o yerin ben de gidip baksam ya kaça yapıyor ortalama süslemeyi ?
hulyacım biraz gec oldu güle güle kullanın hayatım cicilerinizi sağlıklı günlerde :kedi: kızımın odasına giriyorum bazen oturuyorum çok güzel bir duygu ya allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu.. annelik çok başka bişiymiş annem derdi yaşamadan anlayamazsın diye
oh oh maşallah bu ne yoğunluk kız yorma kendini fazla
kızlar bu bebeğin yatması için olan sepetlerdenmi bahsediyosunuz bende görümcemden almıştım örtüsü çok eskiydi örtü diktirim dedim 150 den başlıyo 800 milyona kadar örtü dikiyolar güpürlü gibi olanlar 250-300 gibi değişiyodu pahallı geldi bana biraz annemde kendi gitti eminönünden kumışını güpürünü aldı o dikecek onlar da 90 milyon tuttueğer çevrenizde dikebilecek biri varsa diksin yoksa çok pahallı.
herkese selamlarrrr...
bursalılar maşallah hepiniz yarım dünyasınız heee.. sırnaşık şey ama serapın göbişi hepinizi döver benden sölemesi sırnaşık şey
yarencim sıkma canını hiç belli olmaz inş senin dediğin olur bişekilde...
slm kızlarrr herkese sağlıklı ve mutlu hayırlı haftalar dileriz kızımlaopuyorumnanaktan
gunaydın kızlar gecmıse soyle bı baktım ufaktan bulusma resımlerı cok guzel masallah sıze yıyın sız daha mc donalds lardan :roflol: bugun bebısın odası gelıcekmıs kargoyla kulagım kapıda :sm_cool:
kızlar bu bebeğin yatması için olan sepetlerdenmi bahsediyosunuz bende görümcemden almıştım örtüsü çok eskiydi örtü diktirim dedim 150 den başlıyo 800 milyona kadar örtü dikiyolar güpürlü gibi olanlar 250-300 gibi değişiyodu pahallı geldi bana biraz annemde kendi gitti eminönünden kumışını güpürünü aldı o dikecek onlar da 90 milyon tuttueğer çevrenizde dikebilecek biri varsa diksin yoksa çok pahallı.
gunaydın kızlar gecmıse soyle bı baktım ufaktan bulusma resımlerı cok guzel masallah sıze yıyın sız daha mc donalds lardan :roflol: bugun bebısın odası gelıcekmıs kargoyla kulagım kapıda :sm_cool:
canım benim çok sağol. kesinlikle haklısın: çok güzel bi duyguymuş. hele o çamaşırlarındaki koku beni benden alıyor. allah tüm isteyenlere nasib etsin. bizi de bi solukta kurtarsın, sağlıkla inş.