2010 Şubat Anneleri

kızlar patronla konuştum.maaşlarımız tam yatmıyor ya, aradaki farkı istemiştim. ben düşüneyim demişti. bugün konuştuk, ben sordum herkese, kimse vermiyor dedi, yasal olarak da öyle bişey yok neye istinaden bunu istiyosun benden dedi. dedim ssk tam yatmış olsaydı tam alacaktım dedim. ben bunu nasıl gider olarak göstereyim dedi. önceden nasıl gösteriyorsanız öyle dedim. normalde doğumdan sonra resmi olarak nisanda, gayriresmi olarak mayısta başlayacaktım. iyi dedi nisanda başla, bu parayı vereyim ben sana dedi :KK43: dedim bebek 2 aylık oluyor o zaman nasıl bırakıp geleyim. zaten süt için sık sık gideceksin bişey olmaz dedi.
yani sesimi çıkarmasam para falan vermeyecek. sonra dedi ki, kimseye söyleme ama, diğerlerine de açık kapı olmasın, sen benim sevdiğim bi çalışanımsın, o yüzden böyle dedi.
üfff sinir oluyorum böyle şeylere..ben 2 aylık bebeği nasıl bırakayım..işimi de seviyorum, kötü olmak istemiyorum..çok dedim nisan olmaz mayıs diye ama her zaman olduğu gibi onun dediği olacak sanırım.

O zaman yatırsın ssk ya maaşın üzerinden ne sen düşün ne o düşünsün adama bak ya.Sen geleceğim diye konuş şimdilik boşver paranı alda sonra olmadı bırakamıyorum çok küçük 1 ay daha kullanayım dersin insaf gösterir herhalde o kadarada.neyse kabul etti yani aradaki farkı öteki türlü eline az para geçecek oda yetmezmiş gibi birde 4 ay sonra alacaksın zaten ne uyuz bi durum ya ne bekletiyorlar 4 ay doğum yapınca ver işte parayı ne bekletiyorsun.

berrıncım demonte halde gelıyo onu anca hafta sonu kurdururuz bırını getırtıp ama kurulur kurulmaz cekıcem tabı resmını kaydirigubbakcemile2
hulya (yaren olan :)) senın patronunda bı hoş yani gelicem de sende al paranı sonra gerı ıstıcek halı yok ya!!!

O zaman yatırsın ssk ya maaşın üzerinden ne sen düşün ne o düşünsün adama bak ya.Sen geleceğim diye konuş şimdilik boşver paranı alda sonra olmadı bırakamıyorum çok küçük 1 ay daha kullanayım dersin insaf gösterir herhalde o kadarada.neyse kabul etti yani aradaki farkı öteki türlü eline az para geçecek oda yetmezmiş gibi birde 4 ay sonra alacaksın zaten ne uyuz bi durum ya ne bekletiyorlar 4 ay doğum yapınca ver işte parayı ne bekletiyorsun.

ben de öyle düşünüyorum. umarım o zaman anlayışla karşılar. canım benim doğum izni raporunu faxladılar muhasebeciye. adam demiş ki, doğum zamanı gitsin ptt'den alsın parasını demiş. bi arkadaşım da her ay gidip alıyodum ptt'den dedi. biz şimdi devletten gelen parayı ne zaman alcaz acaba? patron bana her ay vercek.

canım hayırlı olsun bebegının kyafetlerı bısey soracam bende sallanabılrı bebek sepetımı aldın bebegın ıcın esım dun almıs tabı oyun parkı fılanda aldık ılk 3 ay sepette yatsın ıstıyorum ama nasıl ve nerde suslettın ne alacagız ona ne koyacagız hıcbır fıkrım yok yardımcı olursa sevınırım

canım benimki sallanır değil yiğenimin vardı onu aldım tekerlekli her yere gidebiliyo ve 6 ay kadar kullanmıştı yiğenim sonrada bakıcaz artık şuan için oda düşünmüyorum,ben krem rengi fransız dantelinden süsletticem onu beğendim yani netten o tarz bişey bulabilirsem link atarım sana yada artık benimki gelince çeker fotoğrafını koyarım bursada annem buldu canım senin yardımcı olurum tabiii

biz geldik oğlumun teyzeleri sğlık ocagına kontorlumuz ıcın gittik süt kuponlarımız aldık geldik kan verdık tansıyonumuza baktırdık ıdrar tahlılı verdık ebemız sagolsun cok sırın cok tatlı cok ılgılenıyor bızımle pazarımızıda yaptık geldık birazdanda anneannemızle eksık tamamlamaya gıdıcez :)

oh oh maşallah özelmcim herşey güzel diyosun sütlerinizde hayırlı olsun canım

arkadaşın verdiği demir kenarlıklı bişi bayağı da büyükmüş içindeki yatağı yaylı bildiğin bebek yatağı, biz küçüktür diye aldık ama alınca da baktık yatak odasına çok zor sığıcak.. zaten odası var ben yatak odamda yatırmak için hasır sepet istiyorum ufak bişi. 270 kendin seçerek yaptırıcağın bişi için çok uygun bence. sizden haber beklicem ben de kocişle gider bakarım cmst

evet berrincim 270 civarıydı ama benim sepetim vardı yiğenimin sepet fiyatta 50 tl farkediyomuş zaten evet benim zevkime göre olucağı için fiyat banada uygun geldi en azında bi 6 ay yatıyolar sonrada zaten yatak alıcam şuan almak istemedim sepetleri çok beğeniyorum çünkü kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

merhaba,

ben ekim annesiyim ve kapı süsümü satmak istiyorum ilgilenenler bana özel mesaj yazsin.
biz bebek benimki, yani pembe bir kapi süsümüz var.

selamlar

Ayyy sızlerı okuyunca bende telaŞlandım ben hıÇ bıŞeyımı hazırlamadım daha ıkıncı olunca rahat oluyo ınsan galıba 40 haftaya Çok var dıye dÜŞÜnÜp salmıŞtım kendımı bende hazırlıklara baŞlıyayım barı

slm kızlar nasılsınız bakalım
sabah kızımı okula gonderdıkten sonra ew temızlıgımı yatım sımdıde oturdum asre yıyorum bıraz sıze takılayım dedım
herkes ıyımı

Ayyy sİzlerİ okuyunca bende telaŞlandım ben hİÇ bİŞeyİmİ hazırlamadım daha İkİncİ olunca rahat oluyo İnsan galİba 40 haftaya Çok var dİye dÜŞÜnÜp salmıŞtım kendİmİ bende hazırlıklara baŞlıyayım barİ

senındemı ıkıncı cnm
benımde ıkıncı bebegım ama bende herseyımı hazır ettım cnm dunyanın bınbır turlu halı var erken falan olur kalırım ortada dımdızlak:dance::dance:

herkese selamlarrrr...
bursalılar maşallah hepiniz yarım dünyasınız heee.. sırnaşık şey ama serapın göbişi hepinizi döver benden sölemesi sırnaşık şey
yarencim sıkma canını hiç belli olmaz inş senin dediğin olur bişekilde...

zehracım göbişimle döverim haaa:))) kız sorma benim göbiş bayağı iri bana ikizmi diyolar ee gülü seven dikenine katlanırmış demiii

gunaydın kızlar gecmıse soyle bı baktım ufaktan bulusma resımlerı cok guzel masallah sıze yıyın sız daha mc donalds lardan :roflol: bugun bebısın odası gelıcekmıs kargoyla kulagım kapıda :sm_cool:

valla canım yedik ama çok yemedik hehe oh oh kızının odasımı gelicekmiş ne güzel güle güle kullanın inş.

Ayyy sİzlerİ okuyunca bende telaŞlandım ben hİÇ bİŞeyİmİ hazırlamadım daha İkİncİ olunca rahat oluyo İnsan galİba 40 haftaya Çok var dİye dÜŞÜnÜp salmıŞtım kendİmİ bende hazırlıklara baŞlıyayım barİ

valla bende başlıcam artık canımm

Serap canım birşey soracağım.bu rapor meselesine başını şişirdim amaaaaaaa.
ben haftaya pazartesi günü 31+6 olacağım ve dr o güne randevu verdi bana gel rapor vericem diye.32+0 yani sali itibari ile rapor yazacak.
bizim muhasebeci diyorki sen raporu devlet hastanesinden alman gerekiyor ve raporu alıp ssk müdürlüğüne gideceksin onlar raporu başlatacak diye.bu adam beni deli edecek hiçbirşey bildiği yok.devletten almak zorunda değilim dimi ben bu raporu ve ssk yada ben mi götürüp teslim edeceğim.

ay buluşmalarda olmuş ne güzel bebişlerlede buluşursunuz inş. kızlar

kızlar ablam bugün ameliyata giricek dua edin nolur ne ben gidebildim ne annem çalışıyo oda gidemedi
kayınvalidesi var yanında nolur dualarınız eksik etmeyin

gunaydın kızlar gecmıse soyle bı baktım ufaktan bulusma resımlerı cok guzel masallah sıze yıyın sız daha mc donalds lardan :roflol: bugun bebısın odası gelıcekmıs kargoyla kulagım kapıda :sm_cool:

Selam canım ne mutlu sana odanız geliyormuş. Kurulunca hemmenn resim isteriz. Bizimki 1 ay sonra gelecek daha ooof of

ben de öyle düşünüyorum. umarım o zaman anlayışla karşılar. canım benim doğum izni raporunu faxladılar muhasebeciye. adam demiş ki, doğum zamanı gitsin ptt'den alsın parasını demiş. bi arkadaşım da her ay gidip alıyodum ptt'den dedi. biz şimdi devletten gelen parayı ne zaman alcaz acaba? patron bana her ay vercek.

Hülyacımsenin patron da seni yumuşak karnından güzel vurmuş istersen para istersen izin demiş(Burada hakaret ediyorum ama yazmıyorum içimden söylüyorum). Yine de verecekmiş o da bir şey, ay şükrediyorum iyi ki ilk işyerimden ayrılmışım benim de ilk işyerimde öyleydi ordan en büyük ayrılma sebebim ssk davasıydı eski patronumunda seninkinden kalır yanı yoktu..
Hakkaten bu paranın nasıl alınacağını bilen varmı?? İki ayda bir aldım falan diyen duydum 4 ayın bitiminde aldım diyen var. Acaba Rapor yazdırırken falan dikkat etmemiz gereken birşey mi var ki? Serapçım sen bilir misin?

Serap canım birşey soracağım.bu rapor meselesine başını şişirdim amaaaaaaa.
ben haftaya pazartesi günü 31+6 olacağım ve dr o güne randevu verdi bana gel rapor vericem diye.32+0 yani sali itibari ile rapor yazacak.
bizim muhasebeci diyorki sen raporu devlet hastanesinden alman gerekiyor ve raporu alıp ssk müdürlüğüne gideceksin onlar raporu başlatacak diye.bu adam beni deli edecek hiçbirşey bildiği yok.devletten almak zorunda değilim dimi ben bu raporu ve ssk yada ben mi götürüp teslim edeceğim.

Canım benim doktorum da ssk resmi hastaneden alman gerekiyor dedi beni hastaneye çağırdı. Yarın sabah gidicem ben de rapor almaya 32. haftanın içindeyken vericem dedi. Gitmeden arayıp sorsan ya doktora muhasebecim böyle böyle dedi diye

esra-serap 37. haftaya kadar uzattı ama özlem aldı 32. haftada raporu onlardan bi haber gelsin yine içinden çıkamaz isem arıyacağım.

kızlarrrr
kendi profilime oğlumun yeni cicilerini, meleksen ve papatya(ayşegül) teyzemizin oğluma aldığı hediyeleri ve benim göbeğimin resmini ekledim.
bakarsanız bizi sevindirirsiniz:asigim:

serap canım birşey soracağım.bu rapor meselesine başını şişirdim amaaaaaaa.
Ben haftaya pazartesi günü 31+6 olacağım ve dr o güne randevu verdi bana gel rapor vericem diye.32+0 yani sali itibari ile rapor yazacak.
Bizim muhasebeci diyorki sen raporu devlet hastanesinden alman gerekiyor ve raporu alıp ssk müdürlüğüne gideceksin onlar raporu başlatacak diye.bu adam beni deli edecek hiçbirşey bildiği yok.devletten almak zorunda değilim dimi ben bu raporu ve ssk yada ben mi götürüp teslim edeceğim.

burcucum sen özel hastaneyemi gidiyosun valla raporları hastaneler onaylıyo canım ssk ya gitmiyosun çünkü ssk ile anlaşmalrı olan doktorlar rapor veriyo,sen raporu alıp muhasebecine vericeksin sadece muhasebecin teslim edicek ssk ya 4 ay boyunca seni raporlu bildirecek ama evrağın aslını verme sakın sende kalıcak fotokopi ver canım

serap canım birşey soracağım.bu rapor meselesine başını şişirdim amaaaaaaa.
Ben haftaya pazartesi günü 31+6 olacağım ve dr o güne randevu verdi bana gel rapor vericem diye.32+0 yani sali itibari ile rapor yazacak.
Bizim muhasebeci diyorki sen raporu devlet hastanesinden alman gerekiyor ve raporu alıp ssk müdürlüğüne gideceksin onlar raporu başlatacak diye.bu adam beni deli edecek hiçbirşey bildiği yok.devletten almak zorunda değilim dimi ben bu raporu ve ssk yada ben mi götürüp teslim edeceğim.

eğer ssklı çalışansan maalesef devlet hastanesinden istiyorlar eğer memursan anlaşmalı özelde kabul ediyorlar bende seninle aynı hafta ve gündeyim bende haftaya salı 32 bitince rapora alıcam canım

ay buluşmalarda olmuş ne güzel bebişlerlede buluşursunuz inş. kızlar

kızlar ablam bugün ameliyata giricek dua edin nolur ne ben gidebildim ne annem çalışıyo oda gidemedi
kayınvalidesi var yanında nolur dualarınız eksik etmeyin

Canım Allah yardımcısı olsun tez zamanda sağlığına kavuştursun inşallah. Ne ameliyat oluyor canım?

Canım Allah yardımcısı olsun tez zamanda sağlığına kavuştursun inşallah. Ne ameliyat oluyor canım?

sağol canım
sezaryanda sonra göbeği dışarı fırladı
fıtık demiş dr.u onu alıcaklar canım :çok üzgünüm:

X