S
SUDURU
Ziyaretçi
kızlar patronla konuştum.maaşlarımız tam yatmıyor ya, aradaki farkı istemiştim. ben düşüneyim demişti. bugün konuştuk, ben sordum herkese, kimse vermiyor dedi, yasal olarak da öyle bişey yok neye istinaden bunu istiyosun benden dedi. dedim ssk tam yatmış olsaydı tam alacaktım dedim. ben bunu nasıl gider olarak göstereyim dedi. önceden nasıl gösteriyorsanız öyle dedim. normalde doğumdan sonra resmi olarak nisanda, gayriresmi olarak mayısta başlayacaktım. iyi dedi nisanda başla, bu parayı vereyim ben sana dedi dedim bebek 2 aylık oluyor o zaman nasıl bırakıp geleyim. zaten süt için sık sık gideceksin bişey olmaz dedi.
yani sesimi çıkarmasam para falan vermeyecek. sonra dedi ki, kimseye söyleme ama, diğerlerine de açık kapı olmasın, sen benim sevdiğim bi çalışanımsın, o yüzden böyle dedi.
üfff sinir oluyorum böyle şeylere..ben 2 aylık bebeği nasıl bırakayım..işimi de seviyorum, kötü olmak istemiyorum..çok dedim nisan olmaz mayıs diye ama her zaman olduğu gibi onun dediği olacak sanırım.
O zaman yatırsın ssk ya maaşın üzerinden ne sen düşün ne o düşünsün adama bak ya.Sen geleceğim diye konuş şimdilik boşver paranı alda sonra olmadı bırakamıyorum çok küçük 1 ay daha kullanayım dersin insaf gösterir herhalde o kadarada.neyse kabul etti yani aradaki farkı öteki türlü eline az para geçecek oda yetmezmiş gibi birde 4 ay sonra alacaksın zaten ne uyuz bi durum ya ne bekletiyorlar 4 ay doğum yapınca ver işte parayı ne bekletiyorsun.