kızlar patronla konuştum.maaşlarımız tam yatmıyor ya, aradaki farkı istemiştim. ben düşüneyim demişti. bugün konuştuk, ben sordum herkese, kimse vermiyor dedi, yasal olarak da öyle bişey yok neye istinaden bunu istiyosun benden dedi. dedim ssk tam yatmış olsaydı tam alacaktım dedim. ben bunu nasıl gider olarak göstereyim dedi. önceden nasıl gösteriyorsanız öyle dedim. normalde doğumdan sonra resmi olarak nisanda, gayriresmi olarak mayısta başlayacaktım. iyi dedi nisanda başla, bu parayı vereyim ben sana dedidedim bebek 2 aylık oluyor o zaman nasıl bırakıp geleyim. zaten süt için sık sık gideceksin bişey olmaz dedi.
yani sesimi çıkarmasam para falan vermeyecek. sonra dedi ki, kimseye söyleme ama, diğerlerine de açık kapı olmasın, sen benim sevdiğim bi çalışanımsın, o yüzden böyle dedi.
üfff sinir oluyorum böyle şeylere..ben 2 aylık bebeği nasıl bırakayım..işimi de seviyorum, kötü olmak istemiyorum..çok dedim nisan olmaz mayıs diye ama her zaman olduğu gibi onun dediği olacak sanırım.
O zaman yatırsın ssk ya maaşın üzerinden ne sen düşün ne o düşünsün adama bak ya.Sen geleceğim diye konuş şimdilik boşver paranı alda sonra olmadı bırakamıyorum çok küçük 1 ay daha kullanayım dersin insaf gösterir herhalde o kadarada.neyse kabul etti yani aradaki farkı öteki türlü eline az para geçecek oda yetmezmiş gibi birde 4 ay sonra alacaksın zaten ne uyuz bi durum ya ne bekletiyorlar 4 ay doğum yapınca ver işte parayı ne bekletiyorsun.
canım hayırlı olsun bebegının kyafetlerı bısey soracam bende sallanabılrı bebek sepetımı aldın bebegın ıcın esım dun almıs tabı oyun parkı fılanda aldık ılk 3 ay sepette yatsın ıstıyorum ama nasıl ve nerde suslettın ne alacagız ona ne koyacagız hıcbır fıkrım yok yardımcı olursa sevınırım
biz geldik oğlumun teyzeleri sğlık ocagına kontorlumuz ıcın gittik süt kuponlarımız aldık geldik kan verdık tansıyonumuza baktırdık ıdrar tahlılı verdık ebemız sagolsun cok sırın cok tatlı cok ılgılenıyor bızımle pazarımızıda yaptık geldık birazdanda anneannemızle eksık tamamlamaya gıdıcez :)
arkadaşın verdiği demir kenarlıklı bişi bayağı da büyükmüş içindeki yatağı yaylı bildiğin bebek yatağı, biz küçüktür diye aldık ama alınca da baktık yatak odasına çok zor sığıcak.. zaten odası var ben yatak odamda yatırmak için hasır sepet istiyorum ufak bişi. 270 kendin seçerek yaptırıcağın bişi için çok uygun bence. sizden haber beklicem ben de kocişle gider bakarım cmst
Ayyy sİzlerİ okuyunca bende telaŞlandım ben hİÇ bİŞeyİmİ hazırlamadım daha İkİncİ olunca rahat oluyo İnsan galİba 40 haftaya Çok var dİye dÜŞÜnÜp salmıŞtım kendİmİ bende hazırlıklara baŞlıyayım barİ
herkese selamlarrrr...
bursalılar maşallah hepiniz yarım dünyasınız heee.. sırnaşık şey ama serapın göbişi hepinizi döver benden sölemesi sırnaşık şey
yarencim sıkma canını hiç belli olmaz inş senin dediğin olur bişekilde...
gunaydın kızlar gecmıse soyle bı baktım ufaktan bulusma resımlerı cok guzel masallah sıze yıyın sız daha mc donalds lardan :roflol: bugun bebısın odası gelıcekmıs kargoyla kulagım kapıda :sm_cool:
Ayyy sİzlerİ okuyunca bende telaŞlandım ben hİÇ bİŞeyİmİ hazırlamadım daha İkİncİ olunca rahat oluyo İnsan galİba 40 haftaya Çok var dİye dÜŞÜnÜp salmıŞtım kendİmİ bende hazırlıklara baŞlıyayım barİ
gunaydın kızlar gecmıse soyle bı baktım ufaktan bulusma resımlerı cok guzel masallah sıze yıyın sız daha mc donalds lardan :roflol: bugun bebısın odası gelıcekmıs kargoyla kulagım kapıda :sm_cool:
ben de öyle düşünüyorum. umarım o zaman anlayışla karşılar. canım benim doğum izni raporunu faxladılar muhasebeciye. adam demiş ki, doğum zamanı gitsin ptt'den alsın parasını demiş. bi arkadaşım da her ay gidip alıyodum ptt'den dedi. biz şimdi devletten gelen parayı ne zaman alcaz acaba? patron bana her ay vercek.
Serap canım birşey soracağım.bu rapor meselesine başını şişirdim amaaaaaaa.
ben haftaya pazartesi günü 31+6 olacağım ve dr o güne randevu verdi bana gel rapor vericem diye.32+0 yani sali itibari ile rapor yazacak.
bizim muhasebeci diyorki sen raporu devlet hastanesinden alman gerekiyor ve raporu alıp ssk müdürlüğüne gideceksin onlar raporu başlatacak diye.bu adam beni deli edecek hiçbirşey bildiği yok.devletten almak zorunda değilim dimi ben bu raporu ve ssk yada ben mi götürüp teslim edeceğim.
serap canım birşey soracağım.bu rapor meselesine başını şişirdim amaaaaaaa.
Ben haftaya pazartesi günü 31+6 olacağım ve dr o güne randevu verdi bana gel rapor vericem diye.32+0 yani sali itibari ile rapor yazacak.
Bizim muhasebeci diyorki sen raporu devlet hastanesinden alman gerekiyor ve raporu alıp ssk müdürlüğüne gideceksin onlar raporu başlatacak diye.bu adam beni deli edecek hiçbirşey bildiği yok.devletten almak zorunda değilim dimi ben bu raporu ve ssk yada ben mi götürüp teslim edeceğim.
serap canım birşey soracağım.bu rapor meselesine başını şişirdim amaaaaaaa.
Ben haftaya pazartesi günü 31+6 olacağım ve dr o güne randevu verdi bana gel rapor vericem diye.32+0 yani sali itibari ile rapor yazacak.
Bizim muhasebeci diyorki sen raporu devlet hastanesinden alman gerekiyor ve raporu alıp ssk müdürlüğüne gideceksin onlar raporu başlatacak diye.bu adam beni deli edecek hiçbirşey bildiği yok.devletten almak zorunda değilim dimi ben bu raporu ve ssk yada ben mi götürüp teslim edeceğim.
ay buluşmalarda olmuş ne güzel bebişlerlede buluşursunuz inş. kızlar
kızlar ablam bugün ameliyata giricek dua edin nolur ne ben gidebildim ne annem çalışıyo oda gidemedi
kayınvalidesi var yanında nolur dualarınız eksik etmeyin
Canım Allah yardımcısı olsun tez zamanda sağlığına kavuştursun inşallah. Ne ameliyat oluyor canım?