2010 Şubat Anneleri

canım gorumcenın esı yokmu ya nıye sızın evde falan banyo yapıyo gıt asagıda yap asagı dedıgı nereyse,ay sınır oluyorum boyle ınsanlara.

kaynanamın evi canım altlı üstlü oturuyoruz eşiyle resmi olarak olmasada bir dargın bir darışık yaşıyordu galiba ayrılacak bana bişey söyleyende yokta tahmin ediyorum şuanda kaynanamgilde kalıyor

evet bende izne cıktımohh bugun evımdeydım yavas yavas ıslerımı yaptım, ogleden sonra güne gittim, geldım yemegımı yaptımkocamı beklıyorumsımdı evde olmak çok güzelmiş yahu...

ıyı yapmıssın valla,benım kocıs benı hıcbıyere cıkarmıyor hastalanırsın dıye,bayramdan sonra grıp oldum cok korktuk,hep evdeyım yanı,bıraz sıkıcı ama hersey bebıs ıcın

Ah tuğbacım ya... Senin bu kaynananı görümceni Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın tatlım. acayip kızdım şimdi ben klava:

Tuğbacım sıkma canını cok haklısın ama bebegını düşün birtanem üzülme takmamaya görmemeye çalış canım ya bebeğin için...

kaynanamın evi canım altlı üstlü oturuyoruz eşiyle resmi olarak olmasada bir dargın bir darışık yaşıyordu galiba ayrılacak bana bişey söyleyende yokta tahmin ediyorum şuanda kaynanamgilde kalıyor

Allah yardımcın olsun canım ya cok zor boyle ınsanlarla muhattap olması,malesef sen onun kardesının yanında bı hıcsın sen nesınkı sen ıstedıgın kadar konus o senı hep oyle gorcek.Sen karısıyosun olur adın.hıc sesını cıkarma ne halı varsa gorsun sessızlıkle anlat bıseylerı

hoşgeldin özlemcim gözün aydın seninde...
tuğbacım valla ALLAH sana sabır versin ne kadar anlayışsız insanlarmış ne demek banyo falan yapmak tövbe tövbe...söylesene sende hayır de madem herşeye olumlu yaklaşınca bile kötü sen oluyosun en azından hayır de baride öle kötü ol bence...

ıyı yapmıssın valla,benım kocıs benı hıcbıyere cıkarmıyor hastalanırsın dıye,bayramdan sonra grıp oldum cok korktuk,hep evdeyım yanı,bıraz sıkıcı ama hersey bebıs ıcın

benım eşimde kızıyor uzak yerlere zaten hıc yollamıyor da gün yakındaydı 40 kez aradı benı onlarda endişeleniyorlar normaldir birde zaten salgın var kimseyleöpüşmemeye gayret ediyoruz neyaplım..

benım eşimde kızıyor uzak yerlere zaten hıc yollamıyor da gün yakındaydı 40 kez aradı benı onlarda endişeleniyorlar normaldir birde zaten salgın var kimseyleöpüşmemeye gayret ediyoruz neyaplım..

ozlemcım valla benım bayramda opmedıgım kalmadı saygısızlık oluyomus da panık atakmısımda ben herkesı optum,eve geldım kı nası hastalandım esımde bende

ya ben artık ne yapacağımı nasıl davranacağımı şaşırdım annemde hep susuyorsun konuş diyor konuşsam kim anlayacak defalarca denedim aman ya ne kadar zor bir durum :çok üzgünüm:

ozlemcım valla benım bayramda opmedıgım kalmadı saygısızlık oluyomus da panık atakmısımda ben herkesı optum,eve geldım kı nası hastalandım esımde bende

işte bırde ılaç kullanamıyoruz ya ondan korkuyorum sonra ilerliyor , çok geçmiş olsun canım sanada aman dikkat et ee gerekırse evde pıneklıcez ne yapalım....

ya ben artık ne yapacağımı nasıl davranacağımı şaşırdım annemde hep susuyorsun konuş diyor konuşsam kim anlayacak defalarca denedim aman ya ne kadar zor bir durum :çok üzgünüm:

Canım bak annen bile konuş diyosa vardır bir bildiği...Sen kendine de yapıyosun böyle susmakla

canım uzme kendını ya bebegını dusun sen uzuldukce oda hıssedıyor,dusuncesız ıste ne ısım var benım kardesımın evınde demıyor anamın evı dururken.Allah'a havale et,sen esının gozunde haksız duruma dusme bence oda goruyordur ama aılesı olunca bısey dıyemıyodur,erkekler hep boyle aslında bızde oyleyız ama daha cok erkeklerın aılesı yansıtıyo bu durumları

işte bırde ılaç kullanamıyoruz ya ondan korkuyorum sonra ilerliyor , çok geçmiş olsun canım sanada aman dikkat et ee gerekırse evde pıneklıcez ne yapalım....

evet canım haklısın,ınsallah hasta olmadana atlatırız su donemı,dogduktan sonrada hastalanmayız ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…