geçen hafta ilk izin günümdü biliyorsunuz görümcem bizde ya oğluda var cumartesi günü okul yok evde kimse olmadığı için ya annesiyle yada anneannesigille beraber bizim işyerine gidiyor görümcem geçen hafta yengen evde dedi bende yarın gezmeye gitcem dedim hanfendi bu hafta uyanıklık yapıp oğlunu bırakmış eşimi geçiriyordum aşağıdan seslaniyor tuğba sobayı yakta aşağıda oturun kahvaltı yapın diye sanki ben onun çocuğuna bakmaya mecburum onun yüzünden bireyere de gidemedim bıktım ya sinirimi eşimden çıkarcam zaten çok moralim bozuluyor:çok üzgünüm:
dün akşamda arkadaşı aradı oturmaya gelecekmiş hanımefendi ne dese beğenirsiniz aşağıda mı yukarıda mı otursak acaba diyo ya yukarısı dediği benim evim tabi ona göre ben hiçim kardeşinin evi zaten banyo falan yapacak oldumu halil sizin evde banyo yapcam halil evinizden bilmem ne aldım diyodu
beynime kaynar su dökülmüş gibi oldum ben kimim ya herşey eşimin suçu kadının evi yok benim evimi sahiplenmediği kalmıştı ya resmen sinirden kuduruyorum neler çekiyorum bıktım usandım yoruldum susmaktan insanın eşi anlayışsız olunca ne kötü oluyor konuşmaya kalksam anlamaz imkanı yok
bende tavır yapıyorum ama olan hep bana oluyor susuyorum ama yinede suçlu oluyorum offfffmafoldumbenmafoldumben
hoşgeldin canım gözün aydın bol bol dinlen gez keyfine bak valla süper bişikaydirigubbakcemile5
evet bende izne cıktımohh bugun evımdeydım yavas yavas ıslerımı yaptım, ogleden sonra güne gittim, geldım yemegımı yaptımkocamı beklıyorumsımdı evde olmak çok güzelmiş yahu...
kaynanamın evi canım altlı üstlü oturuyoruz eşiyle resmi olarak olmasada bir dargın bir darışık yaşıyordu galiba ayrılacak bana bişey söyleyende yokta tahmin ediyorum şuanda kaynanamgilde kalıyor
evet bende izne cıktımohh bugun evımdeydım yavas yavas ıslerımı yaptım, ogleden sonra güne gittim, geldım yemegımı yaptımkocamı beklıyorumsımdı evde olmak çok güzelmiş yahu...
ıyı yapmıssın valla,benım kocıs benı hıcbıyere cıkarmıyor hastalanırsın dıye,bayramdan sonra grıp oldum cok korktuk,hep evdeyım yanı,bıraz sıkıcı ama hersey bebıs ıcın
Oh oh maşallah canım çok iş yapmışsın sen bugün
benım eşimde kızıyor uzak yerlere zaten hıc yollamıyor da gün yakındaydı 40 kez aradı benı onlarda endişeleniyorlar normaldir birde zaten salgın var kimseyleöpüşmemeye gayret ediyoruz neyaplım..
evet canım yaptım ama bir sırtım agrıyorkı sormayın ne yapcam bu sırt agrısını bılmem
ozlemcım valla benım bayramda opmedıgım kalmadı saygısızlık oluyomus da panık atakmısımda ben herkesı optum,eve geldım kı nası hastalandım esımde bende
ya ben artık ne yapacağımı nasıl davranacağımı şaşırdım annemde hep susuyorsun konuş diyor konuşsam kim anlayacak defalarca denedim aman ya ne kadar zor bir durum :çok üzgünüm:
ya ben artık ne yapacağımı nasıl davranacağımı şaşırdım annemde hep susuyorsun konuş diyor konuşsam kim anlayacak defalarca denedim aman ya ne kadar zor bir durum :çok üzgünüm:
işte bırde ılaç kullanamıyoruz ya ondan korkuyorum sonra ilerliyor , çok geçmiş olsun canım sanada aman dikkat et ee gerekırse evde pıneklıcez ne yapalım....
selamm kızlarrr ben geldimm