2010 Şubat Anneleri

meraklenma ayrı birşey degil.defne dogdu bir kaç saat sonda özel hastane izin verirseniz burdada topuk kanı alalım .bizde görelim.zaten saglık ocagı alıyo ama bizdede bulunsun dedi.imzaladık kabul ettik.dogdugunda özel hastane toputktan kan aldı.7.gün saglık ocagına gittik ordada topuktar kan aldılar o rutin olan şey zaten.sonra aşı için bebek bir aylık olunca gelin dedilir.bizde geçen gittik bir aylık oldu.ignemizi yaptı tarttı.boyu baş çevresi o kadar tamam dediler.bir ay sonra tekrar gelin ...başka bişey olmaz yani anca aşılar içir gidiliyo...yani bizde iki kez topuktan kan aldırdık...

iyiz canım öyle oluyo..sen nasılsın nasıl gidiyo bebekle hayat...varmı bi sorun..

ıyıyım canım cok sukur benım velet emmıyo tek sorunumuz o sagıp verıyom bende yorucu oluyo ama napalım hersey onlar için bunun dısında hersey cok ii canım benım

huli seni görmek negüzel özlettin kız. Birazdaha büyüseler gene buralar cümbüş olur

Kızlar şubat 28 çekiyor malum..Bir aylık oldu demek için bebelerin 30 gün mü saycaz yoksa mesela biz 8inde doğduk 8inde bir aylık mı olcaz..ıki günün hesabını yapıyorumkaydirigubbakcemile3

Kızlar şubat 28 çekiyor malum..Bir aylık oldu demek için bebelerin 30 gün mü saycaz yoksa mesela biz 8inde doğduk 8inde bir aylık mı olcaz..İki günün hesabını yapıyorumkaydirigubbakcemile3

bence tarihlere göre git canım.malum kimi 30,.kimi 31..
sayma yani zaten saya say bitermi.sempatiksalakcinni

Evet bence de o zaman üç gün sonra bi aylık olucaz inşallahopuyorumnanaktan

merhaba cici anneler nasilsiniz yaramazlar nasil hepimiz dogurduk artik topik bom bos yaramazlarla ugrasmaktan kimseyin vakti yok vala gece gunduz nobetiz vala

Kızlar merhaba...
Epeydir giremedim nete...
Esram 3 gün hastanede yattı yüzde yirmi kilo kaybı varmış ve sütüm beslememiş. Vücudunda tuz miktarı yükselmiş. Çişini çok az yapıyodu. halsizleşmişti. Yoğun bakımda kaldı 3 gece. Aslında yoğun bakım bizim tercihimizdi daha iyi bakılır diye. Sütümü sağdım sağdım götürdüm kuşuma.. Şimdi iyi çok şükür. Toplamış iyice kendini. Yanakları tombikleşmiş çok şükür. Allah kimseye yaşatmasın. Şimdi sütümü sağıp veriyorum ne kadar emdiğini görmek için. Bİ de mamaya başladık. Keyfi yerinde. Hastanede beslenme saatleri de düzene girmiş. Üç saatte bir uyanıp emiyo sonra gene uyuyo...

İki gündür de net arızalandı giremedim. Umarım herkes iyidir.

Kızlar merhaba...
Esram 3 gün hastanede yattı yüzde yirmi kilo kaybı varmış ve sütüm beslememiş. Vücudunda tuz miktarı yükselmiş. Çişini çok az yapıyodu. halsizleşmişti. Yoğun bakımda kaldı 3 gece. Aslında yoğun bakım bizim tercihimizdi daha iyi bakılır diye. Sütümü sağdım sağdım götürdüm kuşuma.. Şimdi iyi çok şükür. Toplamış iyice kendini. Yanakları tombikleşmiş çok şükür. Allah kimseye yaşatmasın. Şimdi sütümü sağıp veriyorum ne kadar emdiğini görmek için. Bİ de mamaya başladık. Keyfi yerinde. Hastanede beslenme saatleri de düzene girmiş. Üç saatte bir uyanıp emiyo sonra gene uyuyo...

canım benim tekrar geçmiş olsun öpüyorum sizi

Kızlar merhaba...

Caanım benım cok cok gecmıs olsun cok şükür ıyı olmuıs esramız Allahım bırdaha göstermısın maşallah sımdı yawrna kokla bızım ıcınde prensesi...:nazar:

:nazar: oğlum yağız'ım bugün 1 aylık oldu teyzeleri.nasılda çabuk geçti zaman.:asigim:

X