2010 Şubat Anneleri

kızlar selam, hastanemize ugradık, yarın sabah 8.30 da kısmetse epidural sezercik e giriyorum, bugun tahlillerimizi vs verdik, çok heyecanlıyım :) herkese selamlar ...

kızlar selam, hastanemize ugradık, yarın sabah 8.30 da kısmetse epidural sezercik e giriyorum, bugun tahlillerimizi vs verdik, çok heyecanlıyım :) herkese selamlar ...

hadi gözün aydın canım
hayırlısıyla sağ saplim alırsın inş. bebeişini kucağına
sakın sıkama kendini iğne olurken rahat bırak ok

havvacım sen 2 gün sonra 40ı dolduruyon artık doğurursun gibi geliyor bana (inşallah yanılmıyorumdur )
benimle meleksenin daha 10ar günü var
neyse ya artık yalnız kalmaktan korkuyoruz kaydirigubbakcemile3 daha ayın ortasına bile gelmedik
bu şubat bebişleri ne aceleci çıktı aklinialirimsmile
cellwe ne mutlu sana ay bu gün herhalde çok heyecanlı geçer. canım yanına soğan almayı unutma suyunu göğsüne sür ki çatlamasın...
ay ay ay bana noluyo heyecandan ölecem delikafadulden

kızlar bir de aslı var mı bilmiyorum ama hastanede iki bayan konuşuyordu
doğumdan korkunca sancılar kaçıyormuş acılma olmuyormuş

akpak cnm bizede sira gelicek az kaldi kaydirigubbakcemile5 gerci benden iki kamla kahverengi su gelmis bugun ama kan dil dogurucak gibide hisetmiyorum hic zaten sempatiksalakcinni ne zaman prenseslerimiz gelmek isterse cnm surda topu topuna 10 gun var bende 21 subata kadar dogurmasam suni sanci vericek ler bana da

hadı hayırlısı....

Canım gözün aydın sağlıkla kavuş inşallah meleğine...

kızlar bir de aslı var mı bilmiyorum ama hastanede iki bayan konuşuyordu
doğumdan korkunca sancılar kaçıyormuş acılma olmuyormuş

Psikolojik olduğunu ben de duymuştum canım

kizlar aslinda sevinmeliyiz bebeklerimiz vaktini dolduruyoki eme gucleri solunum gucleri tamamen gelisiyo aslinda piskolojikmen cok sabirsiziz vakti gelince hepsi gelicek 9 ay dayandik ama bir kac gun dayanamiyoruz bence dusunmemek bisilerle oyalanmak lazim ki aklimizda hep niye dogmuyo niye gelmiyo hep durmasin

ben niyeti bozdum oyun oynayacağım aklinialirimsmile
eşim 20 gün önce arkadaşından oyun getireceğini söylemişti yeni geldi kaydirigubbakcemile3
biraz beli ağrıyacak ama napıyım kaydirigubbakcemile2

Kızlar slm biz derinimle eve dün geldik.Allah herkese bu güzel duyguyu nasip etsin çok mutluyum hepiniz en kısa zamanda kavuşursun inşallah bitanelerinize.en kısa zamanda doğum hikayemi yazıcam.herkesi çok öpüyorum.

havvacım oyunun adının yazılışı şöle: Stronghold Crusader
savaş oyunu ama çok zevkli tarla marla yapıyoz inek bakıyoz

hoşgeldiniz canım
taze anne naıl geçiyo zaman
ameliyat nasıl geçti yaz en kısa zamanda bekliyorum canım

Helal olsun arkadaşım.Güzel haberlerle ve bebişinle dön aramıza inşallah.

Allah analı babalı büyütsün inşallah.En kısa zamanda bekliyoruz haberleri almaya canım.

aaaaaaaaaa sen de mi gidiyosun canım.Hakkında hayırlısı canım.

Kızlar bugün elişleriyle uğraşarak vakit geçirdim yine.Profilime bakarsanız oraya koydum resimlerini.

Sağol canım.Kızımla ilgili işler yapmak hoşuma gidiyor.Odamız da güzel oldu ama eksiklerim bitmedi.

Neyse ben çıkıyorum kzlar,kasıklarım sıkıştı oturmaktan.Sonra yine girerim inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…