kızlar selam, hastanemize ugradık, yarın sabah 8.30 da kısmetse epidural sezercik e giriyorum, bugun tahlillerimizi vs verdik, çok heyecanlıyım :) herkese selamlar ...
hadı hayırlısı....kızlar selam, hastanemize ugradık, yarın sabah 8.30 da kısmetse epidural sezercik e giriyorum, bugun tahlillerimizi vs verdik, çok heyecanlıyım :) herkese selamlar ...
Canım hakkında hayırlısı.. İnşallah bir avazda kurtulursun. İnş. Normal olur da beklediğine değer canım...Benim için de dua et doğuma giderlen lur mu? Ay ben yalnız mı kalcam şimdi :gitme::gitme:
Hayırlısı canım hakkında. Hadi sen de gidiyon... Ben kaldım ya.. Ağlayacağım şimdi...
ben sensız doğurmam merak etme canım benım hafta sonu beraber doğurucaz gör bak...
Ben varım canım...Burdayım daha....
kızlar selam, hastanemize ugradık, yarın sabah 8.30 da kısmetse epidural sezercik e giriyorum, bugun tahlillerimizi vs verdik, çok heyecanlıyım :) herkese selamlar ...
kızlar bir de aslı var mı bilmiyorum ama hastanede iki bayan konuşuyordu
doğumdan korkunca sancılar kaçıyormuş acılma olmuyormuş
Kızlar slm biz derinimle eve dün geldik.Allah herkese bu güzel duyguyu nasip etsin çok mutluyum hepiniz en kısa zamanda kavuşursun inşallah bitanelerinize.en kısa zamanda doğum hikayemi yazıcam.herkesi çok öpüyorum.
Helal olsun arkadaşım.Güzel haberlerle ve bebişinle dön aramıza inşallah.eveeeet geldim sonunda.
kontrol iyi geçti. tahmin ettiğim gibi sancı falan cıkmadı yine. o yüzeden yarın sabah 7:30 da hastaneye yatıyorum. suni sancı ile normal doğum denenecek. ( 3 cm açıldıktan sonra epidural yapılacak.) eğer açılma olmazsa da sezeryan yolu görünüyo.
herşeyin hayırlısı. suni sancı ile alakalı elmakeremin söylediğini baz alıyorum sadece. (SAĞOL CANIM, KENDİMİ İYİ HİSSETTİM) bebişime sağ sağlim kavuşayım: gerisi önemli değil zaten.
hakkımızda hayırlısı..!
yine girmeye çalışırım ama gelemezsem HAKKINIZI HELAL EDİN. ALLAHA EMANETİNİZ. opuyorumnanaktan
Kızlar slm biz derinimle eve dün geldik.Allah herkese bu güzel duyguyu nasip etsin çok mutluyum hepiniz en kısa zamanda kavuşursun inşallah bitanelerinize.en kısa zamanda doğum hikayemi yazıcam.herkesi çok öpüyorum.
Kızlar bugün elişleriyle uğraşarak vakit geçirdim yine.Profilime bakarsanız oraya koydum resimlerini.