2010 Şubat Anneleri

canım doğum sancıları düzenli aralıklarla başlayıp sonra sıklaşıyor iki dakikada bire falan düşüyor ve kesilmiyor devamlı oluyor,dinlenmekle falan geçmiyor yalancı sancılardan farkı bu......inş.sende çok kolay ve sağlıklı bir doğum yapıp kavuşursun bebeğine canım ......

teşekkürler cnm ya.. aminnn aminn :)) bişii itiraf edeyim mi ben hala kendimin hamile olduğuna iananamıyorum sanki ben değil de başkası doğurcak bana getircek bebişimi:)))

fikirevi de kurtulmuşş hayırlıı olsuunn.. ben d eyarın doktoruma gitcem heralde açıklığa kavuşur durumlar...zemuszemus

Kızlar Fiikirevi-Ahu da doğum yapmış. Ela hanıma kocaman maşallah:nazar:

ay canım çok sevindim ama onun bebişide aceleci çıktı demekki Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inş.:Saruboceq:

havvacım yine en sona biz kaldık sabredeyim diyorum olmuyor drum gel perşembe alayım istersen demişti arasam mi acabadelikafaduldendelikafadulden

ahucuk doğurmuş msj attı çok sevindim onun adına
hayırlı olsun bebeişi inş.

ay canım çok sevindim ama onun bebişide aceleci çıktı demekki Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inş.:Saruboceq:

havvacım yine en sona biz kaldık sabredeyim diyorum olmuyor drum gel perşembe alayım istersen demişti arasam mi acabadelikafaduldendelikafadulden

Valla galiba öyle olacak Tuğba...Offff offfffffffffffff

tugba cim ay sona kalcaz normal dogurucaz diye :umursamaz: ay benim kizim niye nazli yaaa uf

tugba cim ay sona kalcaz normal dogurucaz diye :umursamaz: ay benim kizim niye nazli yaaa uf

canım normal olsun diye beklerken sabrımızı tükettik kızıyorum kendime dr istersen alabilirim dedi valla bir hafta daha kalsa 4 kiloya yaklaşacak boşuna beklemiş olcem
zaten ayın 16sında doğmazsa dr kararlı sezercik yapacak hakkımızda hayırlısı olsun inş. hepimizin Allahım çoooooooooooooooooooooooook sabır versin hepimize :Saruboceq:

Merhaba kızlar.. 5 bebek olmuş daha şubatın başında. Benim doğum tarihi haftaya pazartesi belli olacak. Ama gören herkes bu bebek çok aşağıda gününü beklemeyecek diyor. Baya bi halsizlik var o yüzden siteye de pek giremiyorum. Çok yorgunum çooookkkkmirmirmirmir

kızlar bize cuma günü için doktor hastane çantanızı alarak gelin dedi. bebişimin durumuna bakarak alıp almamaya karar vericek . büyük ihtimalle epidural sezaryen olucam ama önceden bir süre suni sancı takıcakmış süt üretimi tetiklensin diye. cuma gününü iple çekiyorum inşallah başka güne sarkmaz da alırım bebişimi kollarıma artık..

seçilden haber getirdim derin 3300 doğmuş süt emiyormuş ama seçil meme uçları çok yara oluyor baştan önlemini al dedi. evdelermiş iyiymiş ikisi de :nazar: :nazar: :nazar:

kızlar bize cuma günü için doktor hastane çantanızı alarak gelin dedi. bebişimin durumuna bakarak alıp almamaya karar vericek . büyük ihtimalle epidural sezaryen olucam ama önceden bir süre suni sancı takıcakmış süt üretimi tetiklensin diye. cuma gününü iple çekiyorum inşallah başka güne sarkmaz da alırım bebişimi kollarıma artık..

seçilden haber getirdim derin 3300 doğmuş süt emiyormuş ama seçil meme uçları çok yara oluyor baştan önlemini al dedi. evdelermiş iyiymiş ikisi de :nazar: :nazar: :nazar:
ay maaşallah seçilin bebeğine.. önceden önlem nasıl alınıyormuş??biliyormusunuz??

bu arada sana da doktor su azalması demişti hareketlerde azalma vardı dimii bi de tansiyon cıkmıştı dimi.. ben de yarın dok. kontrolüne gidicem de cuma cmt yada pazt hangisini derse OK al bebişimi dicem..kaydirigubbakcemile5artık zorlamaya gerek yok miadı geldi ztn dimi??

suni sancı konusunda biraz rahatladım selamkerem saolsun.bilmiyorum nasıl yapıcaz.inş gerek kalmazda gelir bebişler bizleri üzmeden.

eveeeet geldim sonunda.

kontrol iyi geçti. tahmin ettiğim gibi sancı falan cıkmadı yine. o yüzeden yarın sabah 7:30 da hastaneye yatıyorum. suni sancı ile normal doğum denenecek. ( 3 cm açıldıktan sonra epidural yapılacak.) eğer açılma olmazsa da sezeryan yolu görünüyo.

herşeyin hayırlısı. suni sancı ile alakalı elmakeremin söylediğini baz alıyorum sadece. (SAĞOL CANIM, KENDıMı ıYı HıSSETTıM) bebişime sağ sağlim kavuşayım: gerisi önemli değil zaten.

hakkımızda hayırlısı..!
yine girmeye çalışırım ama gelemezsem HAKKINIZI HELAL EDıN. ALLAHA EMANETıNıZ. opuyorumnanaktan

kızlar biz geldik tertemiz olduk hazırız
dr. beni yarın neye göre yatıracak anlamadım eşyalarla gelin dedi ama açılma sancı falan yokkı off yarın olsada görsek neler olacak...

dr. beni yarın neye göre yatıracak anlamadım eşyalarla gelin dedi ama açılma sancı falan yokkı off yarın olsada görsek neler olacak...

seninle aynıyız canım ben ptesini beklicem bende sancı mancı yok oturuyom öyle du bakalım.

aaaaa
ben tek kalacam galiba
bir meleksen bir ben, o da pek girmiyor nete :gitme:
hayırlı doğumlar arkadaşlar
bebişim gel artık

kızlar selam.
ayy herkes doguruyo artık.sanırım ayın ortası geldiginde şubat bebişleri bitmiş olacak.herkes doguracaga benziyo.

eveeeet geldim sonunda.

kontrol iyi geçti. tahmin ettiğim gibi sancı falan cıkmadı yine. o yüzeden yarın sabah 7:30 da hastaneye yatıyorum. suni sancı ile normal doğum denenecek. ( 3 cm açıldıktan sonra epidural yapılacak.) eğer açılma olmazsa da sezeryan yolu görünüyo.

herşeyin hayırlısı. suni sancı ile alakalı elmakeremin söylediğini baz alıyorum sadece. (SAĞOL CANIM, KENDİMİ İYİ HİSSETTİM) bebişime sağ sağlim kavuşayım: gerisi önemli değil zaten.

hakkımızda hayırlısı..!
yine girmeye çalışırım ama gelemezsem HAKKINIZI HELAL EDİN. ALLAHA EMANETİNİZ. opuyorumnanaktan

ay canlarım allah yardımcınız olsun.meelklerinze kavuşma zamanı gelmiş.hayırlı güzel,kolay dogumlarınız olsun inşallah.öpüyorum ikinizide.hadi dogurun gelin kızlarınızın resimlerini gösterin bize....opuyorumnanaktan

eveeeet geldim sonunda.

herşeyin hayırlısı. suni sancı ile alakalı elmakeremin söylediğini baz alıyorum sadece. (SAĞOL CANIM, KENDıMı ıYı HıSSETTıM) bebişime sağ sağlim kavuşayım: gerisi önemli değil zaten.

hakkımızda hayırlısı..!
yine girmeye çalışırım ama gelemezsem HAKKINIZI HELAL EDıN. ALLAHA EMANETıNıZ. opuyorumnanaktan

Canım hakkında hayırlısı.. ınşallah bir avazda kurtulursun. ınş. Normal olur da beklediğine değer canım...Benim için de dua et doğuma giderlen lur mu? Ay ben yalnız mı kalcam şimdi :gitme::gitme:

Hayırlısı canım hakkında. Hadi sen de gidiyon... Ben kaldım ya.. Ağlayacağım şimdi...

aaaaa
ben tek kalacam galiba
bir meleksen bir ben, o da pek girmiyor nete :gitme:
hayırlı doğumlar arkadaşlar
bebişim gel artık

Ben varım canım...Burdayım daha....

X