2010 Şubat Anneleri

kızlar dogum hıkayemı yazdım dogum yerıne yarın gene gırmeye calısıcam sızlerle konusmayı cok ozledım :dance:

Bu saatlerde bizim hamişler de anneler de uyuyor demek ki, bize uyku geç geliyor bu aralar :icecream:

yarın dktor kontrolüm var heyecandan ağrıdan uyuyamıyorum...:umursamaz:

günaydın biz kontrole gidiyoruz bugün eğer yatarsak size haber veremem ......

Kızlar cellwe'den haber var. Oglunu cok sukur saglıkla kucagına almıs emziriyormus.4 kilo doğmuş oğlumuz maşallah..
Allah analı babalı büyütsün saglıklı ve hep mutlu olun insallah zemuszemus

Son düzenleme:
yeni doğum yapan herkese geçmiş olsun bebeklere uzun ömür dilerim.biz eve geldik ama sarılık olunca yeniden hastanaye yattık 3 gün küvezde kaldık.15ten 11 e indi şimdi iyiyiz dün kontrol vardı oda iyi çıktı evdeyiz. acaba başka sarılık olan var mı?

sibelce,yanlışlıkla aisee ye diye sana sormuşum Nisa hastanesini.Pardon canım.

canım yarına kadar doğum falan olmaz heralde.. cuma melteme gidicem, bakalım ortama duruma göre değştirebilirim... nisa da bi sıkıntı olmadı ama çok kalabalık ve bu sebepten ilgi az oluyomuş, bi ihmal falan olur diye endişeleniyorum...
cumadan sonra karar vericem inşaAllah...
paylaşımın için çok sağol...

kızlarrr benim tansiyon düşmediiği için hastaneye yatırdılar 3 te sezaryan olacak dua edin ban

Kızlar cellwe'den haber var. Oglunu cok sukur saglıkla kucagına almıs emziriyormus.4 kilo doğmuş oğlumuz maşallah..

Maşallah ikisine de . Allah sağlıklı ömürler versin inşallah.

Canım geçmiş olsun. İnşallah en kısa sürede tamamen atlatırsınız.

kızlarrr benim tansiyon düşmediiği için hastaneye yatırdılar 3 te sezaryan olacak dua edin ban

Allah hayırlı doğumlar versin canım. Çok geçmiş olsun. İnşallah sağlıkla alırsın yavrunu kollarına

dualarınız için teşekkrler allah hepinizin yavrusunu bir an önce kucağınıza versin inş...
çok güzel bir duyguymuş dıardan göründüğü gibi değil.rabbim çok güzel bir hediye verdi bize...hakettik mi bilemem ama inş. hakedilen şekilde yetiştirmeyi nasibetsin bizlere....

kızlar merhaba nasılsınız??? dogum yapmıs annişlerin meleklerini koklarım yapıcak olanlarada saglıklı doğumlar dilerimmm

Selam kızlar.
Callwe Alah bağılasın oğlunu gözün aydın.
Dineva sağlıkla alacasın inşallah kızını kucağına. Allah yardımcın olsun.

Zeynep hoşgeldin. ıpek nasıl sen nasılsın?

allah sağlıkla kavuştusub bebeğine cnm..hayırlısı olsun...
ay ne kadar sevindim...hayırlı olsun bi kişi daha topikten uçtuuu..

benim de kontrolümde hiçbir sorun çıkmadı... suyumuz ağırlığımız (3300 gr) tansiyonumuz herşey normal göründü.. doktor amcamız da normali beklemek stiyorsun sorun yok bekleyelim bakalım dedi...kaydirigubbakcemile5ben de doğurmak istyorum hemen ama ses çıkarmadım oğlum ne zaman isterse o gün gelsin diee...zemuszemus

yüzdk yüzdük kuyruğuna geldik aylarca bekledik bikaç gün daha bekleriz artıkk dedim kendimi telkin ettim.. sorun çıkarsa hemen sezercik olurum tabi o zaman oğlumun sağlığı önemli...

depresyondayım galiba mafoldumben
yine sancı yok
yine nişan yok
yine ağrı çok
kızlar benim gibi şiddetli gaz sancısı çeken var mı? artık dayanamıyorum mafoldumben

Nereye kayboldunuz bugün kızlaaarbilmiyorumkismile

Yoksa herkes doğuma mı gitti bi ben mi kaldımmakannehir

burdayiz srpp cnm biz da cooooook beklicek dogurmaya sanirim akpak cnm ne depresyonuna girdin canim ya bak surda 9 gunun kaldi sikalim disimizi boyle yapma uzulme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…