hadi hayırlı olsun cnm benim de kontrol var bugün..:)bence beni yatırmaz ama..günaydın biz kontrole gidiyoruz bugün eğer yatarsak size haber veremem ......
sibelce,yanlışlıkla aisee ye diye sana sormuşum Nisa hastanesini.Pardon canım.
kızlarrr benim tansiyon düşmediiği için hastaneye yatırdılar 3 te sezaryan olacak dua edin ban
kızlarrr benim tansiyon düşmediiği için hastaneye yatırdılar 3 te sezaryan olacak dua edin ban
Kızlar cellwe'den haber var. Oglunu cok sukur saglıkla kucagına almıs emziriyormus.4 kilo doğmuş oğlumuz maşallah..
Allah analı babalı büyütsün saglıklı ve hep mutlu olun insallah zemuszemus
yeni doğum yapan herkese geçmiş olsun bebeklere uzun ömür dilerim.biz eve geldik ama sarılık olunca yeniden hastanaye yattık 3 gün küvezde kaldık.15ten 11 e indi şimdi iyiyiz dün kontrol vardı oda iyi çıktı evdeyiz. acaba başka sarılık olan var mı?
allah sağlıkla kavuştusub bebeğine cnm..hayırlısı olsun...kızlarrr benim tansiyon düşmediiği için hastaneye yatırdılar 3 te sezaryan olacak dua edin ban
ay ne kadar sevindim...hayırlı olsun bi kişi daha topikten uçtuuu..Kızlar cellwe'den haber var. Oglunu cok sukur saglıkla kucagına almıs emziriyormus.4 kilo doğmuş oğlumuz maşallah..
Allah analı babalı büyütsün saglıklı ve hep mutlu olun insallah zemuszemus