2010 Şubat Anneleri

maşallah canım bebeğine hadi bakalım hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inş....

canım maşalah ne güzel kilo almış bebiş .....hayırlısı olsun herkes için herşey bebişlerimiz için öncelikli onlar sağlıkla doğsunlarda ne şekilde olursa olsun

hayırlı haberlerle gelirsin inş.canım

plajcım,sen annenle ablana bayağı kızgındın,geçtiğine sevindim canım.Ne olursa olsun aile bambaşka birşeydir,kimse alamaz yerlerini.Gerçekten çok sevindim,çok üzülmüştüm senin o anki haline.

plajcım,sen annenle ablana bayağı kızgındın,geçtiğine sevindim canım.Ne olursa olsun aile bambaşka birşeydir,kimse alamaz yerlerini.Gerçekten çok sevindim,çok üzülmüştüm senin o anki haline.

evet canım bazı bazı halen kızgınım ama dediin gibi aile atsan atılmaz satsan satılmaz........yani eve gitsem zaten ablamla geçinemem ......ama bende kalsalar valla gül gibi geçiniriz .....bazen kafamı karıştırıyolar ben de onlara kızsammı sevsemmi şaşıryorum ya.............annem dün diyoki geciktik zaten uçak la gelcez sen merak etme diyo dün biletlerini almışlar....opuyorumnanaktan

Canım maşallah bebişine. Allah hayırlı olanı nasip etsin inşallah. Sağlıkla al kollarına yavrunu...Bakalım biz ne olacağız....

Selmacım seni yakalamışken sorayım. Gop'un doğumhanesi nasıl? Ben gidip bi göremedim. Temizliği vs.

Kızlar suni sancıyı sormuşsunuz bana koluma takılı olan serumun içine sabah saat dokuzda verdiler suni sancıyı doğum bitene kadarda kaldı serum kolumda yaklaşık olarak 4 saat falan, herkesin acıya karşı hassasiyeti farklıdır ama benim dayanamayacağım kadar şiddetli ağrılarım olmadı ,saat başı nst'ye bağladılar sancılar makinenin göstereceği en son safhaya geldiğinde bile (+112 daha fazla ilerlemedi) canım yandı ama dayanılmayacak gibi değildi herkesin farklıdır yine söylüyorum, inş.suni sancı ile doğum yapacak olanlarda benim gibi kolayca atlatırlar.........bide kızlar doğum iyice yaklaştığında sancılar sıklaşıyor iki dk bir falan kasıklardan başlayıp bele doğru ilerliyor ya adet sancıları gibi belki biraz daha ağrılısı benim hissettiğim böyleydi yani...

selmacım o tatlı kızın nasıl,bayıldım ben ona.Maşallah,Allah nazarlardan korusun.

selam canım ya işte ben de cektiğim agrılar içinde dogum sancısı varmı onu anlamıyordum.. onu soracaktım.. akşam mesela belim çatladı sırtımın alt kısımları.. adet sancısı gibi bayık agrılar vardı ama bir de gaz sancısı gibi bıçak saplanır gibi agrılar vardı.. bir de rahim artık bebeği taşımıyor gibi yandan girenler... ama hangisi dogum sancısı yada hiçbiri mi karar veremedim oyle yatakta kıvrandım durdum.. bir de bu arada bebek de hop hop dondu durdu içerde...boshayallersmile

Canımm benim böyle konuşanları duydukça moralim düzeliyor. Gerçi korkmuyorum doğumdan ama. İnsanın motivasyonu yükseliyo ve acıya değil bebeğe odaklanıyorum...Ağzına sağlık. inşallah bizler de senin gibi kolayca atlatırız canım..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Havvacım çok temiz canım hemşirede ebelerde çok ilgili merak etme canım inş.sorunsuz bir şekilde alacaksın kucağına esrayı tatlım....

maşallah bebişine canım seninde gözün aydın analı babalı büyütürsünüz inş.

kızlar bende haber vereyim...
çok şükür bebeğimi kucağıma aldım..
Allah en yakın zamanda sizlere de göstersin inşallah :)))
müthiş bir duygu buuu :))))
kızım çok tatlı maaşaahhhh :))))))))

ay ne güzel ya Allah size bağışlasın kızınızı analı babalı uzun ömürleri olsun inş.:Saruboceq:

canımm maşallah yağız paşaya Allah uzun ömürler versin inş.emzirme sorununu da en yakın zamanda atlatırsın kendine çok iyi bak

maşallah canım bebeğine hadi bakalım hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inş....

canım maşalah ne güzel kilo almış bebiş .....hayırlısı olsun herkes için herşey bebişlerimiz için öncelikli onlar sağlıkla doğsunlarda ne şekilde olursa olsun

evet canım bünyeden bünyeye farklı işallah arkadaşlarda senin gibi rahat ve ağrı konusunda böle şanslı olurlar........

canım doğum sancıları düzenli aralıklarla başlayıp sonra sıklaşıyor iki dakikada bire falan düşüyor ve kesilmiyor devamlı oluyor,dinlenmekle falan geçmiyor yalancı sancılardan farkı bu......inş.sende çok kolay ve sağlıklı bir doğum yapıp kavuşursun bebeğine canım ......

Merhaba kızlar..
Bizim paşayla ilgilenmekten zaman bulup giremiyorum.. Bir çoğumuz meleklerine kavuştu şükürler olsun.. Darısı Bekleyenlere inşallah..
Biz iyiyiz oğlumla çok şükür.. Yenidoğan sarılığı olduk.. onunla uğraşıyoruz.. Sizlere tavsiyen bebeğinizi kucağınıza aldığınız ilk andan itibaren bol bol emzirmeniz..Bağırsak hareketleri ne kadar çok oşursa sarılığa yakalanma riski o kadar azalıyor.. Şimdilik veda ediyorum sizlere.. hepiniz allaha emanet olun..

geçmiş olsun canım , bizde atlattık sarılığı, söylediğine aynen katılıyorum sarılığın tek çaresi bol bol emzirmek.....

hoşgeldin canım maşallah oğluşunda çok tatlı Allah nazarlardan korusun inş. bizlerde en yakın zamanda annelik duygusunu tadarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…