2010 Şubat Anneleri

Ahhh canımm geldinmi evine sağlıkla ba.s.üyüt kızını güzelim çok sevindim en kısa zamanda toparlanırsın işallah

canım hayırlısı olsun işallah çok güzel bi doğum anısıyla dönersin................:teselli:

saol plaj da cnm insallah hepimiiz bi avazda dogururuz saglikla en kisa zamanda subat bebekleri patlamasi yapariz

saol plaj da cnm insallah hepimiiz bi avazda dogururuz saglikla en kisa zamanda subat bebekleri patlamasi yapariz

işallah canım hiiiç korkma belkide çook kolay olcak doğumun ya benim başım ağrıyınca bile ağlıyorum düşün yani ağrı eşiğim çok düşük ama işte selma arkadaşımız bak ne güzel ne rahat doğurmuş maşallah darısı başına olsun işallah

aaaaa
ben tek kalacam galiba
bir meleksen bir ben, o da pek girmiyor nete :gitme:
hayırlı doğumlar arkadaşlar
bebişim gel artık
bak sen de beni unuttun en geri tarihli ben varım galiba...

cellwee hulen hayırlısı olsunn

Selam kızlar biz doktora gittik ordan da gezdik biraz ancak geldik :)
Oğlum 250 gr daha almış bu hafta 3450 olmuş. NST normal çıktı. Haftaya çarşamba yani 17 sinde hazırlıklı gel sabah erken dedi. Eğer açılma falan varsa hemen yatırırız sancı falan veririz normali deneriz dedi. olmazsa eğer 22 sine kadar gelmezse 22si sabahı geleceksin önce suni sancı deneriz son çare sezeryana alırım dedi. 40 +3 olcaz o gün 40 haftayı fazla geçiremem dedi. Hayırlısı artık.
4 gündür ishalim sancılar da ara ara geliyor umutluydum bu hafta ama bakalım. Şu ara ara giren sancılar sıklaşır mı ki acep bilmiyorumkismile

Canım hayırlısı olsun inşallah hakkında.. Habersiz bırakma bizi. Maşallah oğluşuna da canım..

canım yazarken sen aklıma geldin bir an sanki sen de doğum tarihini almışın gibi hatırladım nedense bilmiyorumkismile
geç tarihli olmak kötüymüş ya

ahhhh bu şubat anneleri çok sabırsız herkes bir bir sezaryana başladı

benimde yarın kontrolüm var tansiyonda düştü bil. ekranım hala kırık tel.den giriyorum bundan da tek tek cvp yazamıyorum bebeği olan arkadaşların gözü aydın
HULEN seninde iyi haberlerini bekliyoruz

amin canım, sağolasın. hayırlısıyla sağlıkla doğurayım da resim işi kolay. :ecrin_bebek:

inşallah Havvacım, ben de normal olmasını çook istiyorum. dua edicem sana da: inş Esra Hn. daha fazla bekletmez ve benim gibi bi müdahaleye gerek kalmaz. alahaemanetin. hakkını helal et canım. opuyorumnanaktan

Helal olsun arkadaşım.Güzel haberlerle ve bebişinle dön aramıza inşallah.

amin canım, çok sağol. darısı başına.

gözün aydın tekrar seçilcim. analı babalı büyütün.

evet, herşeyin hayırlısı. dua etmeyi unutmayın emi. benim de dualarım sizinle. a

maşallah bebişine. sağ sağlim, zamanında, sağlıkla al kucağına inş

benimde yarın kontrolüm var tansiyonda düştü bil. ekranım hala kırık tel.den giriyorum bundan da tek tek cvp yazamıyorum bebeği olan arkadaşların gözü aydın
HULEN seninde iyi haberlerini bekliyoruz

çok sağol canım.

cuma sabah 8 de sezeryana giriyorum banada dua edin arkadaslar allah hepimize hayırlı dogumlar nasip etsin

Hülyacım şimdiden hayırlı doğumlar olsun inşallah. Allah kolay geçitten geçirsin... Duaların için şimdiden teşekkür ederim canım. Çook öptüm

Canım c.tesi randevum var. o gün konuşçamben de suni sancı işini. inşallah gerek kalmaz ama... Belirsizlik kötü

Hadi canım az kaldı artık hayırlısı. Cumartesi beli olur inş annesini bekletmez daha fazla küçük hanım.

maşallah bebişine. sağ sağlim, zamanında, sağlıkla al kucağına inş

Çok sağol canım. Hayırlı haberlerini bekliyoruz sağlıcakla al yavrunu inşallah.

cuma sabah 8 de sezeryana giriyorum banada dua edin arkadaslar allah hepimize hayırlı dogumlar nasip etsin

Hayırlısı olsun güzel haberlerini bekliyoruz.

Allah yardımcın olsun canım sende sağ salim kavuşursun inş.meleğine kolay doğumlar nasip etsin Allahım:Saruboceq:

ALLAH kolay ve ağrısız gönlüne göre doğum nasip etsin canım bu kadar bekledin sende meleğine kavuşacaksın artık ne güzel sağ salim gelsin meleğin inş.:Saruboceq:

aaaaa
ben tek kalacam galiba
bir meleksen bir ben, o da pek girmiyor nete :gitme:
hayırlı doğumlar arkadaşlar
bebişim gel artık

yok yok anladım en sona ben kalcam benim psikolojimde dayanmıyor artık beklemeyemafoldumben:sinifsinif:

maşallah canım derin hanıma analı babalı büyütürsünüz bebişinizi inş.

maşallah canım oğluşuna hakkında hayırlısı olsun hadi bakalım sende beklemedesin bizim gibi demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…