Kızlar slm biz derinimle eve dün geldik.Allah herkese bu güzel duyguyu nasip etsin çok mutluyum hepiniz en kısa zamanda kavuşursun inşallah bitanelerinize.en kısa zamanda doğum hikayemi yazıcam.herkesi çok öpüyorum.
plajj beni bekle beraber doğuracağız biz:)))
akpak cnm bizede sira gelicek az kaldi kaydirigubbakcemile5 gerci benden iki kamla kahverengi su gelmis bugun ama kan dil dogurucak gibide hisetmiyorum hic zaten sempatiksalakcinni ne zaman prenseslerimiz gelmek isterse cnm surda topu topuna 10 gun var bende 21 subata kadar dogurmasam suni sanci vericek ler bana da
saol plaj da cnm insallah hepimiiz bi avazda dogururuz saglikla en kisa zamanda subat bebekleri patlamasi yapariz
bak sen de beni unuttun en geri tarihli ben varım galiba...aaaaa
ben tek kalacam galiba
bir meleksen bir ben, o da pek girmiyor nete :gitme:
hayırlı doğumlar arkadaşlar
bebişim gel artık
Selam kızlar biz doktora gittik ordan da gezdik biraz ancak geldik :)
Oğlum 250 gr daha almış bu hafta 3450 olmuş. NST normal çıktı. Haftaya çarşamba yani 17 sinde hazırlıklı gel sabah erken dedi. Eğer açılma falan varsa hemen yatırırız sancı falan veririz normali deneriz dedi. olmazsa eğer 22 sine kadar gelmezse 22si sabahı geleceksin önce suni sancı deneriz son çare sezeryana alırım dedi. 40 +3 olcaz o gün 40 haftayı fazla geçiremem dedi. Hayırlısı artık.
4 gündür ishalim sancılar da ara ara geliyor umutluydum bu hafta ama bakalım. Şu ara ara giren sancılar sıklaşır mı ki acep bilmiyorumkismile
Canım hayırlısı olsun inşallah hakkında.. Habersiz bırakma bizi. Maşallah oğluşuna da canım..
bak sen de beni unuttun en geri tarihli ben varım galiba...
cellwee hulen hayırlısı olsunn
Sağol canım hepimiz için hayırlısı inşallah. Sen ne zamana beklicen en son?
ay canlarım allah yardımcınız olsun.meelklerinze kavuşma zamanı gelmiş.hayırlı güzel,kolay dogumlarınız olsun inşallah.öpüyorum ikinizide.hadi dogurun gelin kızlarınızın resimlerini gösterin bize....opuyorumnanaktan
Canım hakkında hayırlısı.. İnşallah bir avazda kurtulursun. İnş. Normal olur da beklediğine değer canım...Benim için de dua et doğuma giderlen lur mu? Ay ben yalnız mı kalcam şimdi :gitme::gitme:
Hayırlısı canım hakkında. Hadi sen de gidiyon... Ben kaldım ya.. Ağlayacağım şimdi...
Ben varım canım...Burdayım daha....
Helal olsun arkadaşım.Güzel haberlerle ve bebişinle dön aramıza inşallah.
Kızlar slm biz derinimle eve dün geldik.Allah herkese bu güzel duyguyu nasip etsin çok mutluyum hepiniz en kısa zamanda kavuşursun inşallah bitanelerinize.en kısa zamanda doğum hikayemi yazıcam.herkesi çok öpüyorum.
bak sen de beni unuttun en geri tarihli ben varım galiba...
cellwee hulen hayırlısı olsunn
Oğlum 250 gr daha almış bu hafta 3450 olmuş. NST normal çıktı. Haftaya çarşamba yani 17 sinde hazırlıklı gel sabah erken dedi. Eğer açılma falan varsa hemen yatırırız sancı falan veririz normali deneriz dedi. olmazsa eğer 22 sine kadar gelmezse 22si sabahı geleceksin önce suni sancı deneriz son çare sezeryana alırım dedi. 40 +3 olcaz o gün 40 haftayı fazla geçiremem dedi. Hayırlısı artık.
4 gündür ishalim sancılar da ara ara geliyor umutluydum bu hafta ama bakalım. Şu ara ara giren sancılar sıklaşır mı ki acep bilmiyorumkismile
benimde yarın kontrolüm var tansiyonda düştü bil. ekranım hala kırık tel.den giriyorum bundan da tek tek cvp yazamıyorum bebeği olan arkadaşların gözü aydın
HULEN seninde iyi haberlerini bekliyoruz
cuma sabah 8 de sezeryana giriyorum banada dua edin arkadaslar allah hepimize hayırlı dogumlar nasip etsin
Canım c.tesi randevum var. o gün konuşçamben de suni sancı işini. inşallah gerek kalmaz ama... Belirsizlik kötü
maşallah bebişine. sağ sağlim, zamanında, sağlıkla al kucağına inş
cuma sabah 8 de sezeryana giriyorum banada dua edin arkadaslar allah hepimize hayırlı dogumlar nasip etsin
Allah yardımcın olsun canım sende sağ salim kavuşursun inş.meleğine kolay doğumlar nasip etsin Allahım:Saruboceq:kızlar bize cuma günü için doktor hastane çantanızı alarak gelin dedi. bebişimin durumuna bakarak alıp almamaya karar vericek . büyük ihtimalle epidural sezaryen olucam ama önceden bir süre suni sancı takıcakmış süt üretimi tetiklensin diye. cuma gününü iple çekiyorum inşallah başka güne sarkmaz da alırım bebişimi kollarıma artık..
seçilden haber getirdim derin 3300 doğmuş süt emiyormuş ama seçil meme uçları çok yara oluyor baştan önlemini al dedi. evdelermiş iyiymiş ikisi de
eveeeet geldim sonunda.
kontrol iyi geçti. tahmin ettiğim gibi sancı falan cıkmadı yine. o yüzeden yarın sabah 7:30 da hastaneye yatıyorum. suni sancı ile normal doğum denenecek. ( 3 cm açıldıktan sonra epidural yapılacak.) eğer açılma olmazsa da sezeryan yolu görünüyo.
herşeyin hayırlısı. suni sancı ile alakalı elmakeremin söylediğini baz alıyorum sadece. (SAĞOL CANIM, KENDİMİ İYİ HİSSETTİM) bebişime sağ sağlim kavuşayım: gerisi önemli değil zaten.
hakkımızda hayırlısı..!
yine girmeye çalışırım ama gelemezsem HAKKINIZI HELAL EDİN. ALLAHA EMANETİNİZ. opuyorumnanaktan
aaaaa
ben tek kalacam galiba
bir meleksen bir ben, o da pek girmiyor nete :gitme:
hayırlı doğumlar arkadaşlar
bebişim gel artık