Ben Julide hanım'a gidiyorum canım.Oranın en kıdemli doktoru Nuray hanım ama ben onun konuşmasından hiçbirşey anlamıyorum,gidince sen de farkedeceksin çok hızlı konuşuyor ve herşeyi iki kere sormak zorunda kalıyorum.O yüzden ona gitmiyorum.Ben Julide Hm'ı tercih ettim o yüzden, o da sormadan pek anlatmaz ama bence daha iyi.Bi de sen bak bakalım belki anlarsın dilinden.canbahar benden bi kaç gün öndesin, belki birlikte doğum yaparız... kaydirigubbakcemile5
sen sezeryan mı düşünüyodun, normal mi?
ayy canım benim de 3.30 gibi sancı girdi 5 e kadar sürdü 5 dakkada bir girdi.sabaha karşı uyumuşum sabah gene bi şey yoktu ohaoldumsmile
günaydın kızlar.benmde dr um cumaya kadar olmzsa suni sancı verelim dedi.korkuyorum suni sancıdan ya.ptesine kadar bekleyeyim diyorum.olmazsa ozman gideyim diyorum.siz ne dersiniz bana bi akıl verin ya.
gözün aydın senin adına sevindim
Ya şu suni sancı işini ben de istemiyorum.Senin haftan kaç canım???
Ya şu suni sancı işini ben de istemiyorum.Senin haftan kaç canım???
günaydın kızlar.benmde dr um cumaya kadar olmzsa suni sancı verelim dedi.korkuyorum suni sancıdan ya.ptesine kadar bekleyeyim diyorum.olmazsa ozman gideyim diyorum.siz ne dersiniz bana bi akıl verin ya.
SUNİ SANCI sempatiksalakcinni NASIL MERAK EDİYOSAN tarif ediiim rahim filminde o şekilde bi ilaç verilmiştide banaeyvahedigeldismile
Havvacım,senin iki günün kaldı bence.Cumayı geçmez Esra kızımız.Neden dersen ne bileyim öyle bir his.
nasıl oluyo bi anlatsana ya.sancı hiç durmadan devam ediyomuş sanırım ara vermeden yani.
39+3 teyim
srpp, canım çok haklısın.Ben de bugüne kadar hep şükrederek geldim.Hastalıklar geçirdim ama çok şükür dedim benim yerimde olmak isteyen ve bu uğurda malını mülkünü satan insanlar var.Her ay adet oldu diye hıçkırarak ağlayanlar...Belki de onlar 9 ay değil 18 ay bile hamile olmaya razılar.Kıymetini bilip şükretmemiz ve sabretmemiz lazım.
sibelce,ben 38+4 teyim canım.Sen şimdi Nisa hastanesine mi gidiceksin tekrar???
Plaj,Allah gönlündekini nasip etsin canım,bence kalır kayınvaliden.Dayanamaz bebişi görünce bırakmaya.