2010 Şubat Anneleri

günaydın kızlar.benmde dr um cumaya kadar olmzsa suni sancı verelim dedi.korkuyorum suni sancıdan ya.ptesine kadar bekleyeyim diyorum.olmazsa ozman gideyim diyorum.siz ne dersiniz bana bi akıl verin ya.

canbahar benden bi kaç gün öndesin, belki birlikte doğum yaparız... kaydirigubbakcemile5
sen sezeryan mı düşünüyodun, normal mi?
Ben Julide hanım'a gidiyorum canım.Oranın en kıdemli doktoru Nuray hanım ama ben onun konuşmasından hiçbirşey anlamıyorum,gidince sen de farkedeceksin çok hızlı konuşuyor ve herşeyi iki kere sormak zorunda kalıyorum.O yüzden ona gitmiyorum.Ben Julide Hm'ı tercih ettim o yüzden, o da sormadan pek anlatmaz ama bence daha iyi.Bi de sen bak bakalım belki anlarsın dilinden.
Benim normal gidiyor herşey,sancı bekliyoruz canım ama burda neler gördük bu işler belli olmuyor.Belki aynı gün doğururuz evet.Bana özelden numaranı ve adını verirsen araşırız tabi oraya gideceksen.

ayy canım benim de 3.30 gibi sancı girdi 5 e kadar sürdü 5 dakkada bir girdi.sabaha karşı uyumuşum sabah gene bi şey yoktu ohaoldumsmile

Havvacım,senin iki günün kaldı bence.Cumayı geçmez Esra kızımız.Neden dersen ne bileyim öyle bir his.

COLOR="Red"]DO RE Mİ .........ZEYL gözünüz aydın kızlar...valla bende hem sabırsızlanıyorum hemde tırsıyorum canalar...............ARYAAA ne yaptı yaa o tıpkı ben çoook merak ediyorum canım benim çok hassas

günaydın kızlar.benmde dr um cumaya kadar olmzsa suni sancı verelim dedi.korkuyorum suni sancıdan ya.ptesine kadar bekleyeyim diyorum.olmazsa ozman gideyim diyorum.siz ne dersiniz bana bi akıl verin ya.

Ya şu suni sancı işini ben de istemiyorum.Senin haftan kaç canım???

Selam kızlar günaydın dicem ama kalkalı çok oldu tabiii kahvaltı ettik dolandık ancak oturduk.
Birazdan kontrole gidicem gitmeden bakim dedim var mı doğuran falansempatiksalakcinni

Baharcım benim sürekli açık duruyor makina ama başında olmuyorum çoğunlukla gördüm o akşam ama sen çıkmışsın o yüzden cevap yazmadım.
Havva Hülya sancılarınız gelmiş geçmiş ama sizin kızların niyeti yok anlaşılankaydirigubbakcemile3

Az önce tüp bebek transferi yapılan bir arkadaşımı aradım. 3 aşılama 1 tüp bebek yapıldı olmadı. Bu ikinci deneme onunla konuşunca şükrettim halime, hala sabırsızlanıyoruz diye de kızdım kendime:sinifsinif: Allah herkese nasip etsin bu güzel duyguyu.

CANBAHAR .......YAZ .G sağolun kızlar evet geliyolar ya gelecekler biliyorumda benim derdim 6 ay kalsalar hani eşim gelene kadar............belki kaynonoş kalır kısss bebişi görünce işşallahhhhh

Canım senin kaçıncı haftan...c.tesi benim de kontrolüm var. Ben olmazsa o gün suni sancı versin isteyeceğim

SUNİ SANCI sempatiksalakcinni NASIL MERAK EDİYOSAN tarif ediiim rahim filminde o şekilde bi ilaç verilmiştide banaeyvahedigeldismile

nasıl oluyo bi anlatsana ya.sancı hiç durmadan devam ediyomuş sanırım ara vermeden yani.

srpp, canım çok haklısın.Ben de bugüne kadar hep şükrederek geldim.Hastalıklar geçirdim ama çok şükür dedim benim yerimde olmak isteyen ve bu uğurda malını mülkünü satan insanlar var.Her ay adet oldu diye hıçkırarak ağlayanlar...Belki de onlar 9 ay değil 18 ay bile hamile olmaya razılar.Kıymetini bilip şükretmemiz ve sabretmemiz lazım.

nasıl oluyo bi anlatsana ya.sancı hiç durmadan devam ediyomuş sanırım ara vermeden yani.

ya korkutmak istemem ama aynen öle ve çok feci bi ağrı böl sanki yumurtalıklarını rahmini taşlarla eziyolar gibi çook şiddetli bi sancı afedersin büyük tuvaletin ve küçük tuvaletini her an kaçırabilirsin o an dünya duruyo sadece o ağrı beyninde ıkınmak falan mümkün deil acıdan yani ben yapamadım.....ve işlem bitince yürüyemedim tekerlekli sandaliyeye bindirdiler arabamıza öle gittik ve çıkışta hüngür hüngür ağladım...sadece 3 dk sürdü...ama ben çok hassasım belki sen dayanıklısındır

sibelce,ben 38+4 teyim canım.Sen şimdi Nisa hastanesine mi gidiceksin tekrar???

Plaj,Allah gönlündekini nasip etsin canım,bence kalır kayınvaliden.Dayanamaz bebişi görünce bırakmaya.

ayy canım aramızda iki gün var sadece :ecrin_bebek:

srpp, canım çok haklısın.Ben de bugüne kadar hep şükrederek geldim.Hastalıklar geçirdim ama çok şükür dedim benim yerimde olmak isteyen ve bu uğurda malını mülkünü satan insanlar var.Her ay adet oldu diye hıçkırarak ağlayanlar...Belki de onlar 9 ay değil 18 ay bile hamile olmaya razılar.Kıymetini bilip şükretmemiz ve sabretmemiz lazım.

:sinifsinif: çok haklısınız kızlar...Bugünlerde göstereceğimiz sabır çocuk yetiştirirken bize gerekli olacak sanırım

herkese merhaba umarım keyifler yerindedir bende bugün nstye girip geldim dün gecede drdaydıkzemuszemus
meğerse drum 10 gündür izindeymiş oyüzden geç saate randevu vermişler oğluşum gayet iyiymiş suyumuz falanda normal kuzucum 20 günde baya büyümüş 3416 gr olmuş yani 506 gr almışhihoyyyt
drum eğer bekleyemeyeceksen perşembe günü alalım ogün ameliyat günüm dedi :1shok:bir ara aklımdan geçmedi değil beklemekten iyice sıkıldım ama kendime hakim oldum bebişim mademki beklemek istiyor dedim :eek:ama 1 hafta daha bekleyeceğiz ayın 16sında hala doğmamış olursa
bende sezercik olmak zorunda kalcam daha fazla beklememiz sıkıntı yaratabilir diyor drumuz:nazar:
neyse hakkımızda hayırlısı olsun önemli olan bebişimizn sağlığı bizden haberler bu kadar

sibelce,ben 38+4 teyim canım.Sen şimdi Nisa hastanesine mi gidiceksin tekrar???

Plaj,Allah gönlündekini nasip etsin canım,bence kalır kayınvaliden.Dayanamaz bebişi görünce bırakmaya.

işallah canım ya herkes bize gel bizde kal diye ısrar ediyo ama ben evimde kalmak istiyorum en rahat yer inasnın kendi evi....annemlerde dediğimm gibi memlektin havası yaramıyo mide rahatsızlığım nüks ediyo ama burada iyiyi işallah kaynonoşum kalır yaaa.....CANBAHAR aydındada nysa VAR BENDE ORAYA GİDİYORUM İYİ DİOLAR BİLMİOM FENA DEİL.....

X