Kızlar haber vermek için girdim geçmişi okuyamadım dün 11 sularında kavuştum bende topitopuma hastaneye gittiğimde 6 cm açılmam vardı..Normal oldu çok şükür 3.050 49 cmcik mini mini bir oğlan getirdim dünyayaa çok mutluyum karmakarışığım opuyorumnanaktan Artık hiç bir şey eskisi gibi değil...
KIZZZZZlaaarrr ANNEMLERRRRRRRRRR geliyo vede Kaynanacııııııııııııııııııım geliyooooooooooooo çok mutluyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuumm
ya benim manevi desteğe ihtiyacım var
kızlar merhaba,
diğer sayfamız yok olmuş galiba ben 2 aydır yoktum tabi. benim cici kızım erken geldi ben ocak annesi oldum. bebişi olanlara güle güle büyütün diyorum, olacaklara hayırlı doğumlar diliyorum.
maaşallah kızlaar!! ne kadar süper olmuşşş valla süpersiniz.. yavrularınıza da maaşallah hayırlı olsunnn!!opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanKızlar haber vermek için girdim geçmişi okuyamadım dün 11 sularında kavuştum bende topitopuma hastaneye gittiğimde 6 cm açılmam vardı..Normal oldu çok şükür 3.050 49 cmcik mini mini bir oğlan getirdim dünyayaa çok mutluyum karmakarışığım opuyorumnanaktan Artık hiç bir şey eskisi gibi değil...
Kızlar haber vermek için girdim geçmişi okuyamadım dün 11 sularında kavuştum bende topitopuma hastaneye gittiğimde 6 cm açılmam vardı..Normal oldu çok şükür 3.050 49 cmcik mini mini bir oğlan getirdim dünyayaa çok mutluyum karmakarışığım opuyorumnanaktan Artık hiç bir şey eskisi gibi değil...
kızlar merhaba nasılsınız.
cumartesi günü oğlum yağızımı kucağıma aldım.
bebeğim ters olduğu için planlı sezeryandı ama cuma gecesi saat 3 de sancılarım tutdu.6da dr umu aradım ve nişanımın geldiğini söyledim hemen hastaneye çağırdı ebeler kontrolümü yaptı önce 3 cm açılmam olmuş 15 dk sonra 6 cm açılmayla 8:30 da acilen spinal sezeryana alındım.8:40 da oğlum dünyaya geldi.3.250 gr 51 cm.çekilen bütün acılara değer.
şu an tek derdimiz emzirmekte sorun yaşamamız.sütüm bugün geldi göğüs uçlarımda oğlum emdikçe çıkmaya başladı.ama emerken çok ağlayıp sancılanıyo.
Allah hepinize bu güzel duyguyu yaşatsın.
kizlar cok kotuyum birden bogazima grimaya basladi oda kulagima ve basima yansiyo kafayi yiyicem tamda doguma yakin hastalancagim tuttu
bebeğim ters olduğu için planlı sezeryandı ama cuma gecesi saat 3 de sancılarım tutdu.6da dr umu aradım ve nişanımın geldiğini söyledim hemen hastaneye çağırdı ebeler kontrolümü yaptı önce 3 cm açılmam olmuş 15 dk sonra 6 cm açılmayla 8:30 da acilen spinal sezeryana alındım.8:40 da oğlum dünyaya geldi.3.250 gr 51 cm.çekilen bütün acılara değer.
şu an tek derdimiz emzirmekte sorun yaşamamız.sütüm bugün geldi göğüs uçlarımda oğlum emdikçe çıkmaya başladı.ama emerken çok ağlayıp sancılanıyo.
kızlar bende haber vereyim...
çok şükür bebeğimi kucağıma aldım..
Allah en yakın zamanda sizlere de göstersin inşallah :)))
müthiş bir duygu buuu :))))
kızım çok tatlı maaşaahhhh :))))))))
kizlar cok kotuyum birden bogazima grimaya basladi oda kulagima ve basima yansiyo kafayi yiyicem tamda doguma yakin hastalancagim tuttu
maaşallah maaşallah canım ne güzel ya tam planlanan ile oğlunun gelmek istediği tarih tutmuş desene.. ne kadar güzel en idealii olmuş.. :dance:emzirme işi de halloluyormuş canım tekrar allah bağışlasın oğluşunuzu ne mutlu size!! çok sevindim!!:sm_cool:kızlar merhaba nasılsınız.
bende nisa hastenesinde doğum yapmaya karar verdim, doktorum alev oral... amaaa kk nın forumunda bi kaç kişi gitmeyim oraya yazmış!! kafam karıştı iyice... ewet biraz kalabalık ama bu saatten soora da hastane değiştirilir mi ki? gittiğim hastanenin daha iyi olacağıda şüpheli, meltem ve ilgi nasıl acaba?