2010 Şubat Anneleri

Kızlar haber vermek için girdim geçmişi okuyamadım dün 11 sularında kavuştum bende topitopuma hastaneye gittiğimde 6 cm açılmam vardı..Normal oldu çok şükür 3.050 49 cmcik mini mini bir oğlan getirdim dünyayaa çok mutluyum karmakarışığım opuyorumnanaktan Artık hiç bir şey eskisi gibi değil...

Canım ya gözün aydın, bu kadar erken nasıl girdin topiğe hayret,
allah analı babalı büyütsün şekerim,
darısı bekleyenlerin başına...

KIZZZZZlaaarrr ANNEMLERRRRRRRRRR geliyo vede Kaynanacııııııııııııııııııım geliyooooooooooooo çok mutluyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuumm

ya benim manevi desteğe ihtiyacım var

gördünmü bak biz sana dayanamaz gelirler demedik mi boşuna üzdün kendini hadı bakalım gözün aydın şekerim...zemuszemus

alkisalkisalkis
maaşallah kızlaar!! ne kadar süper olmuşşş valla süpersiniz.. yavrularınıza da maaşallah hayırlı olsunnn!!opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah. Bizim yerimize de kokla topitopunu canım

kızlar bütün dünyayı yedim benimki gene oynamıyoooooooooooooo!! çıldırtıcak bu cocuk beni yaaaa...:..( karnımın altları da agrıyoo.. daha ne yiyiiim ya...:bbo:

kızlar bende haber vereyim...
çok şükür bebeğimi kucağıma aldım..
Allah en yakın zamanda sizlere de göstersin inşallah :)))
müthiş bir duygu buuu :))))
kızım çok tatlı maaşaahhhh :))))))))

doremi gözün aydın canım!

ben biraz yürüyüş yapayım kızlar, benimki kanala inerse indi yoksa cumaya sezercik geliyor...bilmiyorumkismile

kızlar merhaba nasılsınız.
cumartesi günü oğlum yağızımı kucağıma aldım.
bebeğim ters olduğu için planlı sezeryandı ama cuma gecesi saat 3 de sancılarım tutdu.6da dr umu aradım ve nişanımın geldiğini söyledim hemen hastaneye çağırdı ebeler kontrolümü yaptı önce 3 cm açılmam olmuş 15 dk sonra 6 cm açılmayla 8:30 da acilen spinal sezeryana alındım.8:40 da oğlum dünyaya geldi.3.250 gr 51 cm.çekilen bütün acılara değer.
şu an tek derdimiz emzirmekte sorun yaşamamız.sütüm bugün geldi göğüs uçlarımda oğlum emdikçe çıkmaya başladı.ama emerken çok ağlayıp sancılanıyo.
Allah hepinize bu güzel duyguyu yaşatsın.

kizlar cok kotuyum birden bogazima grimaya basladi oda kulagima ve basima yansiyo kafayi yiyicem tamda doguma yakin hastalancagim tuttu

Canım maşallah Yağız bebeğe.. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Sağlılı uzun ömürler versin inşallah...Çok öpüyorum canımmmmm

canım benim, tekrar gözün aydın. bu kadar oldu ya: emzirme problemini de kısa sürede atlatırsınız inş.

allah analı babalı büyütsün. gözün aydın.

kızlar bende haber vereyim...
çok şükür bebeğimi kucağıma aldım..
Allah en yakın zamanda sizlere de göstersin inşallah :)))
müthiş bir duygu buuu :))))
kızım çok tatlı maaşaahhhh :))))))))

amin inş. güle güle büyüt bebeğini.

kizlar cok kotuyum birden bogazima grimaya basladi oda kulagima ve basima yansiyo kafayi yiyicem tamda doguma yakin hastalancagim tuttu

geçmiş olsunnnn

Pınarcım gözün aydın maşallah oğluna. İnşallah emzirme sorununuzu da aşacaksınız canım.
Yazmışsın bana ama o ara geziniyordum geldiğimde çıkmışsın üzüldüm yetişemeyince ama görüşürüz müsait olduğundaopuyorumnanaktan

maaşallah maaşallah canım ne güzel ya tam planlanan ile oğlunun gelmek istediği tarih tutmuş desene.. ne kadar güzel en idealii olmuş.. :dance:emzirme işi de halloluyormuş canım tekrar allah bağışlasın oğluşunuzu ne mutlu size!! çok sevindim!!:sm_cool:

kızlar bu arada ben epiduralle spinal arasında farkı anlamıyorum ya hasta için ne farkı oluyor??

ben meltem'e gidiyorum.Çok gelişmiş büyük bir hastane değil ama kadın ve doğum hastanesi,evime de yakın olsun istedim orayı tercih ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…