Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçen gece seni gördüm canım,laf attım ama cevap vermedin.Selam kızlar bir haftadır okuyorum ama bir kelime yazamadım can sıkıntısından. Zaten kimse merak ta etmedi herkes kendi bekleme telaşında artıkkaydirigubbakcemile3
Evde oturmaya da alışamadım daha zaman geçirmek için kendime iş arıyorum süreklisempatiksalakcinni
Gözünaydın canım,ne kadar kalıcaklar seninle??KIZZZZZlaaarrr ANNEMLERRRRRRRRRR geliyo vede Kaynanacııııııııııııııııııım geliyooooooooooooo çok mutluyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuumm
ya benim manevi desteğe ihtiyacım var
Allah sağlıkla büyütmeni nasip etsin canım.Bizim için de dua et olur mu....Kızlar haber vermek için girdim geçmişi okuyamadım dün 11 sularında kavuştum bende topitopuma hastaneye gittiğimde 6 cm açılmam vardı..Normal oldu çok şükür 3.050 49 cmcik mini mini bir oğlan getirdim dünyayaa çok mutluyum karmakarışığım opuyorumnanaktan Artık hiç bir şey eskisi gibi değil...
kızlar bende haber vereyim...
çok şükür bebeğimi kucağıma aldım..
Allah en yakın zamanda sizlere de göstersin inşallah :)))
müthiş bir duygu buuu :))))
kızım çok tatlı maaşaahhhh :))))))))
Canım çok sevindim.Öp,kokla bizim için de.Resimlerini eklicek misin,merak ediyoruz bebişleri ya...kızlar merhaba nasılsınız.
cumartesi günü oğlum yağızımı kucağıma aldım.
bebeğim ters olduğu için planlı sezeryandı ama cuma gecesi saat 3 de sancılarım tutdu.6da dr umu aradım ve nişanımın geldiğini söyledim hemen hastaneye çağırdı ebeler kontrolümü yaptı önce 3 cm açılmam olmuş 15 dk sonra 6 cm açılmayla 8:30 da acilen spinal sezeryana alındım.8:40 da oğlum dünyaya geldi.3.250 gr 51 cm.çekilen bütün acılara değer.
şu an tek derdimiz emzirmekte sorun yaşamamız.sütüm bugün geldi göğüs uçlarımda oğlum emdikçe çıkmaya başladı.ama emerken çok ağlayıp sancılanıyo.
Allah hepinize bu güzel duyguyu yaşatsın.
günaydın canım..günaydın........
günaydın kızlar kızımla çarşıya gidiyoruz ağda manıkür kaş bıyık olayları....
temizlenip gelelim dr.yarın yatırabilir bizi hazırlıklı olalım dönüşte görüşürüz...
ben meltem'e gidiyorum.Çok gelişmiş büyük bir hastane değil ama kadın ve doğum hastanesi,evime de yakın olsun istedim orayı tercih ettim.
günaydınlar...
son kontrole gidicez birazdan. heyecan bastı yinee: ne olacak bilmem bilmiyorumkismile
sabaha karşı 4 gibi sancı başladı bel ağrısı eşilğinde 7:30 a kadar ayaktaydım. sonra hiç birşey olmamış gibi geçti yaaa. oyun oynuyor bu kız benlee aklinialirimsmile
dua edin kızlar, en kısa sürede ve sağlıkla gelsin cadı kızım artık. :Saruboceq: