2010 Şubat Anneleri

kızlar iyi geceler,eşim getirdi bilgisayarıma kavuştum.Geçmişi okudum,herşey normal gibi gözüküyor.Fazla oturamıyorum,birazdan çıkıcam.ınşallah yarın görüşürüz.

Selam kızlar bir haftadır okuyorum ama bir kelime yazamadım can sıkıntısından. Zaten kimse merak ta etmedi herkes kendi bekleme telaşında artıkkaydirigubbakcemile3
Evde oturmaya da alışamadım daha zaman geçirmek için kendime iş arıyorum süreklisempatiksalakcinni
Geçen gece seni gördüm canım,laf attım ama cevap vermedin.

KIZZZZZlaaarrr ANNEMLERRRRRRRRRR geliyo vede Kaynanacııııııııııııııııııım geliyooooooooooooo çok mutluyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuumm

ya benim manevi desteğe ihtiyacım var
Gözünaydın canım,ne kadar kalıcaklar seninle??

Kızlar haber vermek için girdim geçmişi okuyamadım dün 11 sularında kavuştum bende topitopuma hastaneye gittiğimde 6 cm açılmam vardı..Normal oldu çok şükür 3.050 49 cmcik mini mini bir oğlan getirdim dünyayaa çok mutluyum karmakarışığım opuyorumnanaktan Artık hiç bir şey eskisi gibi değil...
Allah sağlıkla büyütmeni nasip etsin canım.Bizim için de dua et olur mu....

kızlar bende haber vereyim...
çok şükür bebeğimi kucağıma aldım..
Allah en yakın zamanda sizlere de göstersin inşallah :)))
müthiş bir duygu buuu :))))
kızım çok tatlı maaşaahhhh :))))))))

Allah analı babalı büyütsün canım.O muhteşem duyguyu nasıl bekliyoruz bir bilsen....Bilirsin zaten sen de geçirdin.
kızlar merhaba nasılsınız.
cumartesi günü oğlum yağızımı kucağıma aldım.
bebeğim ters olduğu için planlı sezeryandı ama cuma gecesi saat 3 de sancılarım tutdu.6da dr umu aradım ve nişanımın geldiğini söyledim hemen hastaneye çağırdı ebeler kontrolümü yaptı önce 3 cm açılmam olmuş 15 dk sonra 6 cm açılmayla 8:30 da acilen spinal sezeryana alındım.8:40 da oğlum dünyaya geldi.3.250 gr 51 cm.çekilen bütün acılara değer.
şu an tek derdimiz emzirmekte sorun yaşamamız.sütüm bugün geldi göğüs uçlarımda oğlum emdikçe çıkmaya başladı.ama emerken çok ağlayıp sancılanıyo.
Allah hepinize bu güzel duyguyu yaşatsın.
Canım çok sevindim.Öp,kokla bizim için de.Resimlerini eklicek misin,merak ediyoruz bebişleri ya...

merhaba arkadaslar benimde dogumum büyük ihtimal pazartesi olacak yarı n kontrolüm var cok korkuyorum ve heycan duyuıyorum dogumum sezeryan olacak ama beni korkutan sey belki size garip gelicek ama alttan muane ve sonda bilmiyorum düşünmek bile beni cok korkutuyo kendime engel olamyırum elbette normal dogum kadar korkunc degildir ama inanın elimde degil dün cok sancım oldu ve alttan muane cok zor oldu hatta tam anlamıyla olamadı simdi düşünüyorum sezeryana alırken mutlka alttan muane ediyolarmı epiduralde insanın canı cok acıyomu off off kafayı yicem biliyorum galiba cok korkağımm

oh bee sonunda sabah oldu....her yerim agrıdı butun gece... demekki birileri doguma gitti akşam.. ben ne zaman boyle olsam topikten biri doguma gtmiş oluyor... akşam coktu demek cok kişi gitti.. yoksa herkes mi gtti de bir ben kaldımm??valla bu gidişle ben de gtcem yakında..kaydirigubbakcemile:emir_bebek:

slm sezeryana girecek arkadaş ilk doğumun galiba.Eğer sezeryana karar verildiyse korkma alttan bakmıyorlar.Sondaya gelince acı veriyo ama utanmanın vede korkmanın çaresi yok.Rahat ol.Moralini yüksek tutki çabuk iyileşesin.Benimde yarın kontrolüm var ve büyük ihtimal ayın 22 inde sezeryan olucam.Allah herkesi kurtarsın sağlıcakla...

günaydın kızlar kızımla çarşıya gidiyoruz ağda manıkür kaş bıyık olayları....
temizlenip gelelim dr.yarın yatırabilir bizi hazırlıklı olalım dönüşte görüşürüz...

Günaydın.Günaydın.Günaydın Şubat'ın güzel anneleri ve güzel bebekleri.Biz yeni uyandık,daha kahvaltı etmedik buraya geldik,siz nasılsınız?????

ben meltem'e gidiyorum.Çok gelişmiş büyük bir hastane değil ama kadın ve doğum hastanesi,evime de yakın olsun istedim orayı tercih ettim.

oraya giden birinin olmasına sevindim...
bende cuma gününe nuray hanıma randevu aldım, bi hastaneyi göreyim falan diye...
sen memnunmusun??? doktorun kim canım???

canbahar benden bi kaç gün öndesin, belki birlikte doğum yaparız... kaydirigubbakcemile5
sen sezeryan mı düşünüyodun, normal mi?

günaydınlar...

son kontrole gidicez birazdan. heyecan bastı yinee: ne olacak bilmem bilmiyorumkismile

sabaha karşı 4 gibi sancı başladı bel ağrısı eşilğinde 7:30 a kadar ayaktaydım. sonra hiç birşey olmamış gibi geçti yaaa. oyun oynuyor bu kız benlee aklinialirimsmile

dua edin kızlar, en kısa sürede ve sağlıkla gelsin cadı kızım artık. :Saruboceq:

amanın bugün 2 doğum varmış: candy ve maviyeshill sağlıkla kucağınıza alın inş bebişlerinizi. allah kolay geçitten geçirsin..!

günaydınlar...

son kontrole gidicez birazdan. heyecan bastı yinee: ne olacak bilmem bilmiyorumkismile

sabaha karşı 4 gibi sancı başladı bel ağrısı eşilğinde 7:30 a kadar ayaktaydım. sonra hiç birşey olmamış gibi geçti yaaa. oyun oynuyor bu kız benlee aklinialirimsmile

dua edin kızlar, en kısa sürede ve sağlıkla gelsin cadı kızım artık. :Saruboceq:

ayy canım benim de 3.30 gibi sancı girdi 5 e kadar sürdü 5 dakkada bir girdi.sabaha karşı uyumuşum sabah gene bi şey yoktu ohaoldumsmile

X