- 8 Eylül 2009
- 803
- 0
slm kızlar bende çok uzun zamandan beri ilk defa bu gece deliksiz uyumuşum çok iyi geldi bende bugün 38 I bitirdim acaba normal doğum sancısı çekermiyim diyorum ama tık yok sezaryan için gün alacak arkadaşlara benimde tavsiyem 39 u bitirip ona göre alsınlar ben ilkindede öyle yaptım bundada öyle doktorum biraz gıcık oluyo ama napim
Canım ben 40 bitmek üzere gene tık yok opuyorumnanaktan
herkese selammmmmm zemuszemus umarım keyifler yerindedir hepinizin
benim oğluşumunda gelmeye niyeti yok bizimde bugün görüş günümüz dr gitcez galiba drumuzun hamişleri teker teker doğurmaya başladı ben hariç kaydirigubbakcemile3 çünkü asla akşam 6dan sonraya randevu vermiyorlardı ilk defa bugün saat 10a verdiler o saate kadar nasıl sabretcem bilmiyorum özledim oğluşumu:asigim:
aynenendişem beklersem bu oglan ne kadar bekler? şimdiye kadar herşeyi eşime çekmiş, eşim 15 gun gecikmeli suni sancı ile doğmus yani daha da dogacagı yokmus doktoru yeter demiş, benimki de oyle yaparsa sabrım yok, yerim de kalmadı ayıptır soylemesi, tıkış pıkışız içerde, dogum izni de geçiyor, neyse hayırlısı olsun bakalım daha doktorumuz aramadı,
ben gene biraz uyuyayım dedim, 5. telefondan sonra pes ettim, sesini kısıyorsun dogum mu yapıyor diye daha inatla arıyorlar panikleyip, tekrar soruyorum hamile kadın bu kadar aranır mı?
Beris' cim geçmiş olsun, bir şey çıkmamasına sevindim, sabret en azından çok daha erken olmamış şimdi bebişlerimiz doğabilecek durumdalar,
derinderen, kıskandırma bizi, banyo falan aaaa, burnumda tutuyor soyle altını degistirsem ustume kussa diye catlıcam beklemektensen bi de banyo yaptır bıdıgına ohhh ne guzel, canım allah analı babalı buyutsun her turlu kısmetini gormeyi nasip etsin inşallah, cümlemizin bebekleri için geçerli tabi bu, gıdısından kokladık seninkini de,
herkese selamlar,
merhaba kızlar
artık hepimiz çok sıkılıyoruz anlaşılan ama birde şöyle düşünelim bebişler doğunca geri sokma imkanımıkz yok o sebepten her anın tadını çıkaralım sancıların bile
ben artık şikayet etmiyorum çünkü beklediğim çok özel bir misafir ağırdan alması normaldır hem daha dr un verdiği son gün geçmediki boşuna panık olmanın gereği yok dimi...
Günaydın kızlar...Akşam çok sırtım ağrıdı. Oturduğum yerde oturamadım. Erken yattım ben de. Öyle olunca da bu saatte ayaktayım. Ya hu bakıyorum da 40. haftasında ne çok kişi var. Biz neden sıkıntı yapıyoz ki kendimize. Adı üstünde normal doğum bu. Sıkıntı yapıp da süreci bozuyoz sanki. Bakarsınız elele doğuma gitmişiz 40 lık hamişler zemuszemus
gunaydın kızlar uzun zamandır gıremedım ben 5 subat cuma gune saat sabbah 6 30 da normal dogumla 3 500 kılo agırlıgında dunyalar tatlısı oglumu dunyaya getırdım rabbım bekleyen ve ısteyen herkese nasıp etsın su an banyo yaptırdık yanımda bakınıyor
dogum hıkayemıde bır ara yazarım
kımler dogum yapmadı gecmısı hıc okuyamadım
umarım kotu bısey yoktur
kızlar pazar pazartesi hep hastanedeydik bebek hareketlerini iyi hissedemeyince acilen doktora gittik nst de normal çıktı ama bir sürü kan testi yapıldı ateşim tansiyonum yükseldi bu sefer de enfeksiyondan şüphelenildi, dr böyle giderse alırım çarşambaya dedi, dün de sonucları aldık karaciger fonksiyonları falan iyiymiş enfeksiyon da yok bu sefer de haftaya pazartesiye kadar bekleyelim dedi bebeğimin hiç keyfi yok arada ufak kıpırdanmalar yapıp duruyor hiç hareket etmemesinden iyidir çok şükür buna da.. doğsa da ikimiz de rahatlasak artık.. pazardan beri çektiğim stresi bi ben bilirim..
canım bizim tarihlerimiz aynı...ve yasadıklarımız da aynı olmuii ben de nst de alıyorum boyuna soluğu sabah vardı hareket şimdi gene sustu..olmzsa giderim...ben de kafamda en son pazt. yi düşünüyorum daha fazla bekleyemeyecem be sabırsızım ve bebeğime bişii olmasınn dokjtor da alalım dio zaten.. bu stresi 2 hafta daha duramıcam galia.. bi gun ses var bi gün hiç yok.. zor ya...kızlar pazar pazartesi hep hastanedeydik bebek hareketlerini iyi hissedemeyince acilen doktora gittik nst de normal çıktı ama bir sürü kan testi yapıldı ateşim tansiyonum yükseldi bu sefer de enfeksiyondan şüphelenildi, dr böyle giderse alırım çarşambaya dedi, dün de sonucları aldık karaciger fonksiyonları falan iyiymiş enfeksiyon da yok bu sefer de haftaya pazartesiye kadar bekleyelim dedi bebeğimin hiç keyfi yok arada ufak kıpırdanmalar yapıp duruyor hiç hareket etmemesinden iyidir çok şükür buna da.. doğsa da ikimiz de rahatlasak artık.. pazardan beri çektiğim stresi bi ben bilirim..
evet valla hayırlıs olsun...yarın ablam gelcek benle oturcak doguma kadar .. benden 2 yaş buyuk eşi yurtdışında su an.. cocukları da yok bi de hala okuyor.. kafası rahat beyaa..kaydirigubbakcemile3günaydın cnm, bence hiçç de topikte en sona ben kalıcam diye düşünme: bizden sonra olan kaç kişi doğum yaptı. allah herşeyin hayrılısını versin. sağlıkla kucağımıza alalım da normal, sezeryan vb hiç bir şey umrumda değil artık opuyorumnanaktan
yerimseniben
varya cellwe ne anlatsan denden koyuyorum her sabah rutin olarak telefon calıo sesi de korkunc gıcık oluyorum acmıyorum zaten gec uykusuuz sabah dinlenelim derken cırrr cırrr yarım saat uyandırıyorlar bari 2 de arasınlar ya dimi.. gerçi işte srekli ogleden sonra aramaya başladılar ama uyuyorum bazen ogleden sonra da...acmayınca da zırr zırr dogurdun mu die cepten baslıyor mesajlar telefonlar vs..acayip gıcık ya.. belki hamile kadın basına bişii gelmesin die arıyor isanlar yalnızım ya evde ama.. olsun ya...ne biliyim aramasalar da unutuldum olurmuyuz acaba??kaydirigubbakcemile3aynenendişem beklersem bu oglan ne kadar bekler? şimdiye kadar herşeyi eşime çekmiş, eşim 15 gun gecikmeli suni sancı ile doğmus yani daha da dogacagı yokmus doktoru yeter demiş, benimki de oyle yaparsa sabrım yok, yerim de kalmadı ayıptır soylemesi, tıkış pıkışız içerde, dogum izni de geçiyor, neyse hayırlısı olsun bakalım daha doktorumuz aramadı,
ben gene biraz uyuyayım dedim, 5. telefondan sonra pes ettim, sesini kısıyorsun dogum mu yapıyor diye daha inatla arıyorlar panikleyip, tekrar soruyorum hamile kadın bu kadar aranır mı?
Beris' cim geçmiş olsun, bir şey çıkmamasına sevindim, sabret en azından çok daha erken olmamış şimdi bebişlerimiz doğabilecek durumdalar,
derinderen, kıskandırma bizi, banyo falan aaaa, burnumda tutuyor soyle altını degistirsem ustume kussa diye catlıcam beklemektensen bi de banyo yaptır bıdıgına ohhh ne guzel, canım allah analı babalı buyutsun her turlu kısmetini gormeyi nasip etsin inşallah, cümlemizin bebekleri için geçerli tabi bu, gıdısından kokladık seninkini de,
herkese selamlar,
Merhaba Arkadaşlar uzun süredir yazamadım. Arada okuyorum gerçi yazılarınızı zaman buldukça fakat yazmaya zamanım olmuyor. Bebişlerine kavuşan tüm anneleri kutluyorum. Benim gibi gün bekleyenlere de sağlıklı doğumlar ve sabır diliyorum. Benim bebişim Uzay'ım da gelmiyor bir türlü. Yerinden memnun sanırım. ayın 15 i zamanım dolacak doktorum 2-3 gün daha bekler müdehale ederiz dedi. Sanki hiç doğmayacakmış gibi geliyor. Suni sancı verecekler..Suni sancı için daha ağrılı diyorlar endişeliyim. Riskleride varmış. bakalım hakkımızda hayırlısı diyorum. umarım diğer annelerimiz gibi iyi haberlerimizi yakında yazarım...
Pince uzun süre göremeyince doğum yapmıştır sandım.
cok sıkıcı bir gun havanın boyle bozuk olmsı canımı sıkıyor...ben de kulaklarım için doktora gidicem iltihp vargibi.. yada egzama falan..hazır vaktimiz gelmemişkeen gideyim hastanede yakın nasılsa...bi de gözlük alsam tam olucak ama damla falan damlatılıor ya belki soru n olur..
olmazsa yarın da ona giderim... perembe de kendi doktoruma gitcem o zamana dek vakit geçirmem gereeekk.....boshayallersmile
Canım valla sabrım azaldı doğum için :1no2: sende benden 2-3 gün öndesin sanırım Allah hepimize en hayırlı doğumu nasip etsin. yapmış olsam ilk fırsatta yazardım inşallah en geç 1 haftaya kadar yazarım :kedi:
slm arkadaşlar doktorumdan yeni geldim cnm o kadar sıkıldıki anlatamam tabi her işte hayır vardır diyorum 5 aydır kontrolunde olduğum doktorum ayrılmış bende bugün başkasına gittim tabi sonra oda gelmek bilmedi bekledim daha sonrada ultrasonda haftalarım bir ileri gösteriyo bir hafta geri gösteriyo anlıyamadım şaşırıp kaldım yaa doğum tarihinide 4 marta verdi nstye girdim bir doğum belirtisi yok dedi şimdilik haftaya yine çağırdı haftada bir nstye girecekmişim hastanemi değiştirsemmi diye düşündüm iki doktor kalmış normal istiyorum gece filan olursa napıcam bilmiyorum kafam çok karıştı yaa sinirlerimde bozuldu oturup ağladım bidee