2010 Şubat Anneleri

kızlar selam naslsınız ? ben oglusumla ugrasmakdan pek gıremıyorum takıp edemıyorum sızlerı doğum yapan arkadaslar gözünüz aydın , dogumu bekleyen arkadaslarada Allah'ım yardımcı olsun inşallah cok guzel bır duygu bu hepiniz yasayacaksınız ınsallah....şimdi oğlusumu yıkadık rahatladı uyuyor o arada bende size bakayım dedım :lepi:

slm kızlar bende çok uzun zamandan beri ilk defa bu gece deliksiz uyumuşum çok iyi geldi bende bugün 38 I bitirdim acaba normal doğum sancısı çekermiyim diyorum ama tık yok sezaryan için gün alacak arkadaşlara benimde tavsiyem 39 u bitirip ona göre alsınlar ben ilkindede öyle yaptım bundada öyle doktorum biraz gıcık oluyo ama napim

Canım ben 40 bitmek üzere gene tık yok opuyorumnanaktan

herkese selam doğum yapan arkadaşların gözü aydın
bekleyen arkidişlerimede sabır diliyorum
uykularınızı iyi alın bebiş olunca tarih oluyo gece uykuları zemuszemus

herkese selammmmmm zemuszemus umarım keyifler yerindedir hepinizin
benim oğluşumunda gelmeye niyeti yok bizimde bugün görüş günümüz dr gitcez galiba drumuzun hamişleri teker teker doğurmaya başladı ben hariç kaydirigubbakcemile3 çünkü asla akşam 6dan sonraya randevu vermiyorlardı ilk defa bugün saat 10a verdiler o saate kadar nasıl sabretcem bilmiyorum özledim oğluşumu:asigim:

Canım ben 40 bitmek üzere gene tık yok opuyorumnanaktan

aynen endişem beklersem bu oglan ne kadar bekler? şimdiye kadar herşeyi eşime çekmiş, eşim 15 gun gecikmeli suni sancı ile doğmus yani daha da dogacagı yokmus doktoru yeter demiş, benimki de oyle yaparsa sabrım yok, yerim de kalmadı ayıptır soylemesi, tıkış pıkışız içerde, dogum izni de geçiyor, neyse hayırlısı olsun bakalım daha doktorumuz aramadı,

ben gene biraz uyuyayım dedim, 5. telefondan sonra pes ettim, sesini kısıyorsun dogum mu yapıyor diye daha inatla arıyorlar panikleyip , tekrar soruyorum hamile kadın bu kadar aranır mı?

Beris' cim geçmiş olsun, bir şey çıkmamasına sevindim, sabret en azından çok daha erken olmamış şimdi bebişlerimiz doğabilecek durumdalar,

derinderen, kıskandırma bizi, banyo falan aaaa, burnumda tutuyor soyle altını degistirsem ustume kussa diye catlıcam beklemekten sen bi de banyo yaptır bıdıgına ohhh ne guzel, canım allah analı babalı buyutsun her turlu kısmetini gormeyi nasip etsin inşallah, cümlemizin bebekleri için geçerli tabi bu, gıdısından kokladık seninkini de,

herkese selamlar,

canım hiç stres yapma benim eltim 42. haftasında normal doğum yaptı bakacak kimsem yok ben sezaryan olmam dedi bekledi üstelik ikinci doğumuydu ilkini 38 de normal yapmıştı bebeğin sağlığı iyi bekliycem dedi sende hiç sıkma canını o geleceği zamanı bilir

Canım belki nöbetçidir dr. Benimki de bazen öyle yapıyo.Ama şimdi her hafta aç karnına çağırıyo. O yüzden hep sabah erkenden alıyom randevumu.

İnsanların anlaması lazım biraz da canım. Olmaz ki böyle. Bi şey olsa nasılsa haber vericezklava:klava:

merhaba kızlar
artık hepimiz çok sıkılıyoruz anlaşılan ama birde şöyle düşünelim bebişler doğunca geri sokma imkanımıkz yok o sebepten her anın tadını çıkaralım sancıların bile
ben artık şikayet etmiyorum çünkü beklediğim çok özel bir misafir ağırdan alması normaldır hem daha dr un verdiği son gün geçmediki boşuna panık olmanın gereği yok dimi...

bi doğurmayan daha ebrulide gelmiş bi hulen ve plaj kalmış gelmeyen

Ne güzel söylemişsin canım yaaaa sositosositosositosositosositososito

canım ne güzel olur ya hepimiz aynı anda gitsek bebişlerimizin doğum tarihide aynı olur kaydirigubbakcemile3bayanssulusmile

maşallah canım bebişine Allah analı babalı büyütsün inş.:Saruboceq:,

geçmiş olsun canım dikkat et kendine bakalım hareketleride takma canım ya bişey olsaydı çıkardı nasıl olsa benimkindede azalmalar başladı normal bence :teselli:

canım bizim tarihlerimiz aynı...ve yasadıklarımız da aynı olmuii ben de nst de alıyorum boyuna soluğu sabah vardı hareket şimdi gene sustu..olmzsa giderim...ben de kafamda en son pazt. yi düşünüyorum daha fazla bekleyemeyecem be sabırsızım ve bebeğime bişii olmasınn dokjtor da alalım dio zaten.. bu stresi 2 hafta daha duramıcam galia.. bi gun ses var bi gün hiç yok.. zor ya...
evet valla hayırlıs olsun...yarın ablam gelcek benle oturcak doguma kadar .. benden 2 yaş buyuk eşi yurtdışında su an.. cocukları da yok bi de hala okuyor.. kafası rahat beyaa..kaydirigubbakcemile3

varya cellwe ne anlatsan denden koyuyorum her sabah rutin olarak telefon calıo sesi de korkunc gıcık oluyorum acmıyorum zaten gec uykusuuz sabah dinlenelim derken cırrr cırrr yarım saat uyandırıyorlar bari 2 de arasınlar ya dimi.. gerçi işte srekli ogleden sonra aramaya başladılar ama uyuyorum bazen ogleden sonra da...acmayınca da zırr zırr dogurdun mu die cepten baslıyor mesajlar telefonlar vs..acayip gıcık ya.. belki hamile kadın basına bişii gelmesin die arıyor isanlar yalnızım ya evde ama.. olsun ya...ne biliyim aramasalar da unutuldum olurmuyuz acaba??kaydirigubbakcemile3

Merhaba Arkadaşlar uzun süredir yazamadım. Arada okuyorum gerçi yazılarınızı zaman buldukça fakat yazmaya zamanım olmuyor. Bebişlerine kavuşan tüm anneleri kutluyorum. Benim gibi gün bekleyenlere de sağlıklı doğumlar ve sabır diliyorum. Benim bebişim Uzay'ım da gelmiyor bir türlü. Yerinden memnun sanırım. ayın 15 i zamanım dolacak doktorum 2-3 gün daha bekler müdehale ederiz dedi. Sanki hiç doğmayacakmış gibi geliyor. Suni sancı verecekler..Suni sancı için daha ağrılı diyorlar endişeliyim. Riskleride varmış. bakalım hakkımızda hayırlısı diyorum. umarım diğer annelerimiz gibi iyi haberlerimizi yakında yazarım...

bende aynen senın gibi duymuştum suni sancı daha ağrılıymış

cok sıkıcı bir gun havanın boyle bozuk olmsı canımı sıkıyor...ben de kulaklarım için doktora gidicem iltihp vargibi.. yada egzama falan..hazır vaktimiz gelmemişkeen gideyim hastanede yakın nasılsa...bi de gözlük alsam tam olucak ama damla falan damlatılıor ya belki soru n olur..

olmazsa yarın da ona giderim... perembe de kendi doktoruma gitcem o zamana dek vakit geçirmem gereeekk.....boshayallersmile

Pince uzun süre göremeyince doğum yapmıştır sandım.

Canım valla sabrım azaldı doğum için :1no2: sende benden 2-3 gün öndesin sanırım Allah hepimize en hayırlı doğumu nasip etsin. yapmış olsam ilk fırsatta yazardım inşallah en geç 1 haftaya kadar yazarım :kedi:

Canım yaa tek başına gitme ne olur ne olmaz havalar kötü...

Ayy inşallah canım güzel haberlerimizi en kısa zamanda paylaşşırız inşallah

Canımya her işte bi hayır vardır.Ama kötü olmuş gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…