- 24 Temmuz 2009
- 5.351
- 1
kızlar bana bi akıl verin ne yapayım yaa moralim gerçekten çok bozuk
canım senin doğumuna daha varmış. Ben olsam yeni bi hastane araştırırdım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bana bi akıl verin ne yapayım yaa moralim gerçekten çok bozuk
kızlar naber..
ay zeynep dogurmuşş.ne oldu sancımı gelmiş
geçmişi okumama mümkün degil çok birikmiş.ah vaktim olsa.sizden alayım bilgileri..eee sizler nasılsanız
hoşgeldin canım evet dün kanaması oldu dr sezeryana aldı bende az önce mesaj attım
az ağrısı varmış yarın çıkacaklarmış girebilirse hikayesini ve resim koyacakmış ipek böcüğüme aşık oldum yazmış nasıl duygulandım yinemafoldumbenmafoldumben
Papatyacım biliyosun ilaç kullanıyodu doğumu ertelemek için. Dr ilacı kesmiş. Kanamsı olmuş. dr da sezeryana almış. çatısı darmış o yüzden normal olamadı onun. ama iyiymiş çok şükür. Sancıları varmış.İpek hanım da maşallah çok iyiymiş
hoşgeldin canım evet dün kanaması oldu dr sezeryana aldı bende az önce mesaj attım
az ağrısı varmış yarın çıkacaklarmış girebilirse hikayesini ve resim koyacakmış ipek böcüğüme aşık oldum yazmış nasıl duygulandım yinemafoldumbenmafoldumben
Ben de öyleyim Serapçım. Zaman yaklaştıkça daralıyor insan. Hele dün çok kötüydüm. Neyse ki atlattım. Bebişlerimizi alınca geçecek bunlar tatlım