2010 Şubat Anneleri

kızlar naber..
ay zeynep dogurmuşş.ne oldu sancımı gelmiş
geçmişi okumama mümkün degil çok birikmiş.ah vaktim olsa.sizden alayım bilgileri..eee sizler nasılsanız

bizimde burda inanılmaz sıcak bir hava var ama ne içerde ne dışarda canımın sıkıntısı geçmiyor nasıl bir iş bu ya bu kadar sabırsız bir insan olduğumu hiç bilmiyordum :mymeka:

kızlar naber..
ay zeynep dogurmuşş.ne oldu sancımı gelmiş
geçmişi okumama mümkün degil çok birikmiş.ah vaktim olsa.sizden alayım bilgileri..eee sizler nasılsanız

hoşgeldin canım evet dün kanaması oldu dr sezeryana aldı bende az önce mesaj attım
az ağrısı varmış yarın çıkacaklarmış girebilirse hikayesini ve resim koyacakmış ipek böcüğüme aşık oldum yazmış nasıl duygulandım yinemafoldumbenmafoldumben

Papatyacım biliyosun ilaç kullanıyodu doğumu ertelemek için. Dr ilacı kesmiş. Kanamsı olmuş. dr da sezeryana almış. çatısı darmış o yüzden normal olamadı onun. ama iyiymiş çok şükür. Sancıları varmış.ıpek hanım da maşallah çok iyiymiş

hoşgeldin canım evet dün kanaması oldu dr sezeryana aldı bende az önce mesaj attım
az ağrısı varmış yarın çıkacaklarmış girebilirse hikayesini ve resim koyacakmış ipek böcüğüme aşık oldum yazmış nasıl duygulandım yinemafoldumbenmafoldumben

Papatyacım biliyosun ilaç kullanıyodu doğumu ertelemek için. Dr ilacı kesmiş. Kanamsı olmuş. dr da sezeryana almış. çatısı darmış o yüzden normal olamadı onun. ama iyiymiş çok şükür. Sancıları varmış.İpek hanım da maşallah çok iyiymiş

ay ay maşallah canım ya çok sevindim.artık herkes doguruyo.az kaldı sizlerede degilmi.

ah ahhhh... doğuranlar kavuştu meleklerine ne güzel.. darısı benim gibi henüz beklemeye sürecini bitirememiş olanlara :)) 22 şubat sabah 9 da gelecek oğluşum inş ama 22 şubat gelmiyor bir türlü :))

Ay canım ya Zeynep'te doğum yapmış anne olmuş.:nazar::nazar: Acele etmiş İpek hanım :emir_bebek:
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.:Saruboceq: İnşallah annede bebekte çok iyidir.

Selam kızlar bir haftadır okuyorum ama bir kelime yazamadım can sıkıntısından. Zaten kimse merak ta etmedi herkes kendi bekleme telaşında artıkkaydirigubbakcemile3
Evde oturmaya da alışamadım daha zaman geçirmek için kendime iş arıyorum süreklisempatiksalakcinni

Serapçım merak etmez olur muyuz. Sohbete alıyoruz seni sürekli. Konuşmadan çıkıyosun. biz de bize küstü hehalde dedik. Az önce bile konuştuk. topiğe de yazmayınca valla dedik ki bi şey oldu bu kız bize küstü...

yaz.g canım doktorun makineyi kullanım tecrubesi, (eger farklı makine kullandı ise makineden makineye kullandıgı degerler) bebegin pozisyonu vs hepsi cok farkettirir, sen son adet tarihinden hesap et, eger icin rahat etmedi ise bence hemen internetten vs araştır farklı doktor işini en kotu bunu bırakmaz baska bir yere fikir almaya gidersin, icin ısınırsa da orda dogum yaparsın? kolay gelsin canım...

Valla bir acayipim bu aralar Havvacım küsük falan olur muopuyorumnanaktan Annem benimle kalıyor gündüzleri onunla oyalanıyorum yürüyüşe falan çıkıyoruz, akşamları kocişle oyalanıyorum, geceleri pek kimse olmuyor Meleksenle konuşuyoruz birkaç gecedir. Keyifsizim valla yere göğe sığamıyorum anlayacağın eşim bile neyin var çok durgunsun diyor. Bekliyorum geçsin diyebilmiyorumkismile

Ben de öyleyim Serapçım. Zaman yaklaştıkça daralıyor insan. Hele dün çok kötüydüm. Neyse ki atlattım. Bebişlerimizi alınca geçecek bunlar tatlım

kızlar size tecrübeli bi anne olarak acele etmeyin derim.bırakın hanımlar beyler nezaman canları isterse ozaman gelsinler.sizde yatın gezin ohhh.sonra bugünleri ararsınız.benmde son haftam bende bekliyorum ama acele etmiyorum.

selam kızlar ben pek kulube giremiyorum
neler değişmiş bu sırada bir sürü cici annemiz olmuş birde kucak dolusu melegimiz
umarım artık benim kızımda gelmeye karar verir
öyle umutla bekliyorumki
dün gece sancım oldu biraz tamam dedim geliyor
saat başı ortalam 1.5 dk civarı adet sancısı şeklinde
ama gün ışıdı kızım vazgeçti gelmekten yine kandırdı anneyi
çabuk geçse zaman ışın hzııyla bende alsam melegimi kollarıma
bekleyen herkese sabır versin allah geçmiyor son günler çünkü daha da bunalıyor insan
öpüyorum hepinizi saglıcakla kalın

KIZZZZZlaaarrr ANNEMLERRRRRRRRRR geliyo vede Kaynanacııııııııııııııııııım geliyooooooooooooo çok mutluyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuumm

ya benim manevi desteğe ihtiyacım var

kızlar merhaba,
diğer sayfamız yok olmuş galiba ben 2 aydır yoktum tabi. benim cici kızım erken geldi ben ocak annesi oldum. bebişi olanlara güle güle büyütün diyorum, olacaklara hayırlı doğumlar diliyorum.

X